« Minner om at ordinær trening utgår i dag til fordel for internstevne i slagen! | Hoved| Landskytterstevnet 2016: Lykke til alle sammen! »

3. internstevne på Slagen vel gjennomført - Seier til Camilla, 3. plass til Andreas og 3. plass til Hanna!

Merkelapp Referat
0

På sommerens (føles i alle fall som det er sommer nå, jiiiha!) varmeste dag ble det 3. internstevnet avholdt hos Slagen Skytterlag.

image

(Bilde er snappet fra Slagen Skytterlags side)

Igjen drar Camilla til med fantastiske 250 og hele 22 innertiere. Dette holder til seier i klasse Eldre Rekrutt! Ole Gunnar Knutsen fra Slagen fikk også fullt hus men med noen innertiere færre enn Camilla.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna gode 242 og fikk med det en 3. plass. Andebu sikret seg 1. og 2. plass. Vinner ble Kristin R. Isachsen med 246 etterfulgt av Andrine F. Løberg med 245.

I klasse Junior fikk Andreas gode 248 og 10 innertiere og landet på en 3. plass bak suverene Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 250 og 22 innertiere, fulgt av Snorre F. Løberg fra Andebu med 248 og 16 innertiere.

Herligskyting alle sammen - og vi gratulerer!

Camilla plugger inn ytterligere to fulle hus med 350!!

Glemte i forrige referat å nevne at Camilla og Hanna også skjøt Gransheradstevnet og Saulandstevnet 8. mai. Det holdt til henholdsvis 1. og 2. plass i klasse ER. Søster Hanna dro også til med meget solide 345 og 346 i henholdsvis Gransherad og Sauland. Dette holdt til en super 2. plass i begge stevner!!

MEGET bra skyting!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper