« Søstrene Håkedal høster medaljer! Seier i samtlige stevner for Hanna, og Camilla er like bak med to førsteplasser og en bronse! | Hoved| Ordinær trening avlyses tirsdag 15. september - HV bruker banen! »

Klubbmesterskapet 100 meter 2015: The Håkedals, Backlund og Marthinsen!

Merkelapp Referat
0

Tirsdag 8.9 og i nydelig sensommer vær – om enn med vel lav kveldssol og mye støv under skyting, avholdt Nøtterø skytterlag sitt årlige klubbmesterskap på 100 meter.

Av våre aspiranter deltok Jonas Strange, Hans-Norman Halvorsen og Carl Christian Cornelliussen og de fikk virkelig prøvd seg på et lag med flust av 6.5 skyttere, smell og støv! Jonas fikk 229, Hans-Normal 211 og Carl-Christian 234. Veldig mye bra skyting folkens – spesielt tatt støv og smell i betraktning!

I klasse Rekrutt var riktignok ikke konkurransen så stor, men Hanna tok ikke lett på det av den grunn! Meget gode 248 sikret seieren i denne klassen.

I klasse Eldre Rekrutt har vi flere skyttere, og Camilla Håkedal dro til med supersterke 250 og vant dermed klassen. Like bak på lå Sunniva og Andreas med 247.

I klasse Junior ble det meget jevnt. Best ble Nora Backlund med 243. Emil og Kim fikk 242.

Vi avsluttet med Monte Carlo skyting (ett og ett skudd skytes av gangen, og den med det dårligste skuddet utgår fra konkurransen). Etter hele 23 skudd sto Sunniva igjen på seierspallen. Under ser vi Sunniva, Camilla, Hanna og Nora.-

IMG_5579IMG_5580

Vi gratulerer!!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper