« Landsskytterstevnet 2015 på Lesja: Gull til Vestfold i lagskyting, bronse til Camilla i ER og Fredrik i feltfinalen! | Hoved| Søstrene Håkedal høster medaljer! Seier i samtlige stevner for Hanna, og Camilla er like bak med to førsteplasser og en bronse! »

Søstrene Håkedal tok hver sin seier i klasse R og ER. Fredrik på 2. plass og Nora på 3. i klasse J!!

Merkelapp Referat
0

Søndag 16. august ble årets samlagsmesterskap avholdt på Sandar og Sandefjords bane på Foksrød.

Fra Nøtterø dro Fredrik, Andreas, Camilla, Hanna og Nora, og la det være sagt med det samme: En suveren dag for Nøtterø!

Hurra for suveren seier til Hanna i klasse rekrutt med super-gode 347! Hun regjerte praktisk talt alene i toppen av klasse Rekrutt denne gangen, og trosset varierende vind på suveren måte. Husk at rekrkuttene skyter med kal .22 som er svært utsatt for vind!! 347 er derfor helt suverent flott resultat!!

IMG_5435

Flott Hanna!!

Videre – Søster Camilla bestemte seg tidlig for å være med i kampen om toppplasseringer. I klasse Eldre Rekrutt satte Sandar og Sandefjords egen Bendikte Thomassen standarden med utrolig gode 250. Ingen andre matchet dette, men Camilla var nærmest med meget sterke 249 sammen med Ole Gunnar Holland Knudsen fra Slagen. Fredrik og Andreas var hakk-i-hel med flotte 248 og alle våre deltagere var dermed med i finalen! Camilla og Fredrik var de eneste som klarte 100 poeng, og derved vant hun klasse ER, mens Fredrik fikk en flott 2. plass! Under ser vi Fredrik, Camilla og Bendikte fra S&S:

IMG_5443

Herlig!

Andreas fikk god 99 i omgangen, og landet tilslutt på 4. plass.

Ikke nok med det! I klasse Junior skjøt vår Nora Backlund meget gode 245 under innledende skyting og lå derved på 3. plass, like bak suverene Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 250 og Karoline Hustuft Aadne fra Styrvoll med 246. De to sistnevnte er det ikke så lett å hamle opp med i finaler, og Nora beholdt sin flotte 3. plass! Under ser vi de glade juniorer Karoline, Jeanette og Nora;

IMG_5446

Girlpower i Junior-klassen!!

Tilslutt har vi lagskytingen! Av en eller annen grunn var det ikke så mange av skytterlagene som stilte ungdomslag, så det ble et oppgjør mellom Sem og Nøtterø. Etter litt klabb-og-babb med innstilling av de elektroniske skivene (Mikrofon-innstillingene stod på “grov” for kal. 22, og da “hører” ikke skivene 22-skuddene helt presist!) skjøt Hanna vår første etappe og fikk meget gode 96 (husk, kal. 22 og vind igjen …), og vi var likt med Sem. I 2. etappe skjøt Fredrik meget gode 99 og vips - vi var hakket foran Sem! I siste etappe skjøt vår ankerkvinne Camilla feilfritt og banket inn 100! Seier til Nøtterø og napp i vandrepokalen for lagskytingen!!

Her har vi alle våre unge stevne-deltagere samlet på ett brett, sammen med Formann Tor Nystuen som vant klasse 5!

IMG_5450

Vi gratulerer alle skyttere!!

Så snart vi har lenke til endelig resultatliste, legges denne ut. I mellomtiden kan dere kose dere med denne fra innledende skyting Smilefjes

IMG_5417

… og her er resultatene fra S&S!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper