« Vestfold Cup 15 meter 2015: Seier i både klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt! | Hoved| Sunniva Marthinsen skjøt 250 i Halden 18.4.2015! »

Utesesongen er i gang! Enkel oversikt over kommende stevner

Merkelapp Stevner Informasjon
0

Forrige tirsdag startet vi utesesongen på 100-meter’n.

image

Råheldige med været og tilnærmet t-skjorte vær! En fin gjeng aspiranter i første lag lærte litt om å stille seg inn fra 15 meter til 100 meter. Du kan leser mer om innstillig i artikkelen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter?. I tillegg fikk mange sitt første møte med vind-korrigering Smilefjes

Kommende stevner

Nettstedet til Det Frivillige Skyttervesen (www.dfs.no) blir bedre og bedre og heldigvis er det meste av påmelding til stevner samlet på dette nettstedet! Om du klikker her får du se alle stevner i vårt nærområde de neste 6 måneder. Tilsvarende kan du klikke her for å se alle stevner i landet.

Øverst til høyre på www.skyteinfo.no finner du lenkene ovenfor i denne seksjonen;

SNAGHTML6662ba

Se hvilke stevner andre skyttere i laget er meldt på

For å få full glede av nettstedet, må du har registrert en skytter ID. Om du ikke har skytter ID, ta kontakt med Bob eller Morten så ordner de dette. Med skytter ID kan du logge på dfs.no og ha din egen side hvor du kan se påmeldinger, resultater og meldinger fra laget. En super-smart løsning er at du også kan se påmeldingene til skyttere i eget lag!! Under ser dere Mitt DFS-siden slik den ser ut for en Nøtterø-skytter i dag:

SNAGHTML61cfed

Det første du ser er dine detaljer, og dernest hvilke stevner du er meldt på. Legg merke til “Mitt skytterlag påmeldinger” markert med pil. Klikker du på der, får du se alle påmeldingene til skytterlagets medlemmer;

SNAGHTML637446

Dette er praktisk om du ønsker å skyte på de samme stevnene! Ikke minst kan det spare deg for en del planlegging rundt hvor lang tid det tar mellom to eller tre stevner på samme dag! Dette kan du forøvrig lese mer om i artikkelen Hvordan planlegge fler stevner på ©n og samme dag?. Legg også merke til at du kan se resultatene til skyttere i samme lag!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper