« God påske til alle skyttere og deres familie! | Hoved| Utesesongen er i gang! Enkel oversikt over kommende stevner »

Vestfold Cup 15 meter 2015: Seier i både klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt!

Merkelapp Referat
0

Da er resultatene for Vestfold Cup 15 meter 2015 klare, og det ble seier i både klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt – og vinnere er søsterene Håkedal!! Jiiiha! Under ser vi både Camilla og Hanna like etter avsluttende skyting i Sandefjord onsdag 26.3 (dagen det snødde noe så vanvittig!)

CamillaOgHanna

I Vestfold Cup har det vært mulighet for å skyte 4 stevner, hvor de 3 resultatene resultatene har vært tellende for sammenlagt poengsummen. Om man vinner et stevne får man 12 poeng, andre plass 10 poeng og så så videre. På Sem Skytterlags web sider finner du alle resultatene her.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal stort sett best av alle hele tiden! Med seier i 3 av 4 stevner og 2. plass i ett stevne så sanker man mange poeng!! Med hele 36 poeng og hele 4 poeng foran 2. plassen ble det seier! Under ser vi hele resultatlisten for klasse Rekrutt:

image

Vi har flere Rekrutt-skyttere på resultatlisten, men de havner naturlig nok litt lenger ned da de ikke har skutt 3 tellende stevner tilsammen. Daniel Dølør fikk en 7 plass, Eirik Gjessing 9. plass og Carl Christian Corneliussen fikk en 10. plass.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Camilla Håkedal best av alle og fikk 30 poeng tilsammen, ett poeng foran Andreas Voith som fikk 2. plass. Som dere ser av resultatlisten nedenfor har Andreas samme poengsum som Benedikte Thomassen fra Sandar og Sandefjord. Finregning måtte til og man la sammen resultatene fra de enkelte stevnene og etter finregning viste det seg at Andreas hadde 841 poeng mens Benedikte hadde 840.

image

Som vi ser er det flere Nøtterø skyttere på gode plasser! Sunniva kom på 4. plass i Eldre Rekrutt med 27 poeng og Fredrik på 7. plass med 16 poeng.

I klasse Junior fikk Emil Berntsen en flott 4. plass med 24 poeng, og Kim Johannessen en 7. plass med 20 poeng. Klassen ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem med hele 34 poeng! Hun vant 3 av 4 stevner, akkurat som Hanna! Under ser dere topp 10:

image

Vi gratulerer med flott deltagelse og supre resultater til våre skyttere!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper