« Presisjonstest med beddeblokk i Sauer | Hoved| God påske til alle skyttere og deres familie! »

Hanna Håkedal Viken 1 mester Felt i klasse Rekrutt!! Andreas på 3. i klasse ER!

Merkelapp Referat
0

Denne glade gjengen fra Nøtterø dro på Viken 1 felt stevne på Konsberg på selveste kvinnedagen 8. mars. Flott vær var det også!

IMG_3515

Andreas, Sunniva, Camilla og Hanna

Spesielt Hanna og Camilla har i løpet av februar og mars blitt godt kjent med felt-figurer som dette:

IMG_3514

Legg merke til den indre streken. Den indikerer innertreff når vi senere snakker om det!

I klasse Rekrutt skulle det vise seg at denne unge damen hadde bedre kjenning med felt-figurene enn alle andre!

IMG_3478

Årets Viken 1 Mester i Felt!!! Vi gratulerer så mye!!

Med kal. 22 kreves det erfaring med innstilling underveis og det blåste noe på stevnet. Hanna fikk 27/11 på innledende skyting, noe som holdt til en 4. plass på innledende 30 skudd og var nok til finale-deltagelse. I finalen holdt hun hodet kaldt og fikk fullt hus med 6/3 og 6/3!!! Derved skjøt hun seg opp fra 4. til 1. plass og ble Viken 1 mester!

I klasse Eldre Rekrutt fikk vi også en medalje! Andreas Voith klarte å skyte 30 treff med 22 innertreff på innledende, og lå på skive 2 i finalen. Ett uheldig treff i siste skive som resulterte i enda en omskyting om 3. plassen. Da satt omgangen med 6/6 og 6/4 og 3. plassen ble sikret.

Videre skjøt Camilla Håkedal i samme klasse også fullt hus under innledende 30 skudd og fikk flotte 30/18 noe som ga en flott 4. plass. Hun var imidlertid hakket uheldig i finalen og fikk 4/3 og 6/3 og endte derved på 7. plass. Som vi skjønner er det små marginer i denne klassen!

Sunniva Marthinsen deltok også i klasse Eldre Rekrutt, og skjøt felt med kal 22. Børsa hennes var innskutt på 15 meter, og litt uheldige råd fra Bob medførte at hun havnet for høyt på første innskytingshold (heldigvis var det innskytingshold. Vanligvis er det ikke det….) og vi fikk heldigvis justert henne ned igjen. Sunniva fikk tilslutt 23/11 og landet på en 17. plass.

Foreløpig ligger resultatlistene på Kongsbergs Live-resultatsider. Etterhvert flyttes de opp til DFS.no sine resultatsider.

Vi gratulerer alle skyttere så mye!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper