« Ikke bare-bare med trang standplass | Hoved| Vintersamling i Hvarneshallen vel gjennomført i helgen 17.–18. januar! »

Første runde i Vestfold-cup 15 meter gjennomført i Andebu. Mye god skyting!

Merkelapp Referat
0

image

Første runde i årets Vestfold-cup for 15 meter gikk av stablen hos Andebu torsdag 15. januar.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal 242 og fikk derved en flott 2. plass! Klassen ble vunnet av Kjell Kristian Evensen fra Sandar og Sandefjord med gode 245.

I klasse Eldre Rekrutt ble Andreas Voith best av våre skyttere med 247 og en flott 3. plass. Hakket bak med 246 og en 4. plass kom Camilla Håkedal. Med samme poengsum og bare noen få innertiere fattigere kom Sunniva Marthinsen på en 6. plass. Camilla fikk 12 innertiere og Sunniva 7. Videre fikk Fredrik Wikerøy 241 og en 10. plass. Eldre Rekrutt ble vunnet av Benedikte Thomassen fra Sandar og Sandefjord med 248.

I klasse Junior skjøt par-hestene Emil Berntsen og Kim Johansen begge 234, og Emil fikk 5 innertiere og Kim 2. De fikk derved en 6. og en 7. plass. Klassen ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 246.

Som alltid er det artig å se hvordan bildet endres ved årsoverganger. Eldre skyttere går over i eldre klasser, og nye kommer til. Artig å se at Sandar og Sandefjord har fått gode skyttere i både Rekrutt og Eldre Rekrutt. Her skal vi nok få noe å bryne oss på Smilefjes

Husk at gode konkurrenter er det beste en skytter kan ha og utrolig viktig for utviklingen! Det er derfor svært viktig at vi ønsker alle konkurrenter velkommen og at vi respekterer god skyting uansett hvilket lag de kommer fra!

Neste Vestfold cup foregår hos Slagen tirsdag 3. og torsdag 5. februar - uke 6. For mange Nøtterø skyttere blir det nok torsdagen som passer best! Deretter er det Nøtterø ( torsdag 5. mars - uke 10). Siste Vestfold Cup avholdes hos Sandar og Sandefjord (tirsdag 24. og torsdag 26. mars - uke 13 - SogS har adresse Høsts gate 5 Sandefjord. Begrenset parkering. Nytt sidegatene). Felles for alle stevnene er at første lag skyter kl. 18:00. Alle stevnene, bortsett fra Nøtterø, har påmelding ved oppmøte. Nøtterø har nettpåmelding som åpner ca. 2 uker før på http://www.dfs.no.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper