« Hanna vant kl. R i Flesberg og Andreas vant kl. ER på Nøtterø! | Hoved| Første runde i Vestfold-cup 15 meter gjennomført i Andebu. Mye god skyting! »

Ikke bare-bare med trang standplass

Merkelapp Annet
0

Under helgas Samlagsstevne på Nøtterø var heldigvis de fleste lagene borimot fulle hele tiden. Spesielt under liggende skyting blir det trangt om plassen dette innlegget handler litt om hvordan vi må være hensynsfulle med hverandre med tanke på behov for plass. Under ser vi noen bilder av skyttere og deres liggestilling.

IMG_3200

Denne skytteren har flaks og ingen skytter til venstre for seg. Han kan med andre ord boltre seg fritt – noe han også gjør! Det er imidlertid ingen tvil om at skytteren på bildet over ligger mye bredere enn han strengt tatt har plass til. Under har jeg lagt på noen ledelinjer for skyteleden for denne skytteren:

image

Om man har en bred stilling er det derfor viktig at man av hensyn til skytteren til venstre for seg, plasserer seg mest mulig til høyre i skytterleden. Strengt tatt har ikke skytteren anledning til å “bre” seg utover egen skyteled.

IMG_3197

Over ser vi en annen skytter som ligger midt i egen skyteled, og selv om han har en bred skytestilling, så går det ikke (så mye) ut over skytter til venstre. Han ser vi her:

IMG_3198

Han er ennå mer innenfor egen skyteled og forstyrrer således ingen.

Moralen må være at vi alle er hensynsfulle.

Kanskje det også er en tanke å trene på en noe trangere skytestilling om man tidligere må bre seg over flere skyteled-grenser?

Er det trang stanplass så bør man kanskje også vurdere om man må ha med seg skyteveske og alt utstyr. Kanskje det holder med kun magasiner og pøll?

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper