« Antall aspiranter som skyter med reim øker stadig. Carl Christian (CC) fikk en flying start i går! | Hoved| Hanna vant kl. R i Flesberg og Andreas vant kl. ER på Nøtterø! »

Resultater fra Oslo Open, Østre stevnet, Asker stevnet, Moss og Våler samt Skiptvet

Merkelapp Referat
0

I Oslo-regionen ble  tre store stevner gjennomført i helga.

SNAGHTML47601a

Først Oslo Open (klikk her for alle resultater) med over 1000 skyttere påmeldt! Andreas Voith fikk 248 og en 30. plass i klasse Eldre Rekrutt. Igjen er det steinhard konkurranse i ER og hele 13 skyttere hadde 250 i innledende skyting. Fra Vestfold klarte Karoline Hustuft Aadne 250 med hele 18 innertiere og lå derved på 2. plass etter Regine Langbakk fra Røyken og Hurum som hadde en innertier mer. Ivar Waag fra Surnadal dro i land seieren i klassen, mens Karoline måtte delta i omskyting med Regine om 2. plassen. Hun beholdt 2. plassen med minst mulig margin *.7 kontra Regines *.6! Vi gratulerer!

image

Videre til Østre Stevnet arrangert av Oslo Østre Skytterlag. Her deltok Emil Berntsen i klasse Junior med resultatet 336, noe som ga en 47. plass.

image

I Asker deltok Camilla og Hanna Håkedal.  Her skjøt Camilla Håkedal fantastiske 249 som holdt til en flott 5. plass! Søster Hanna fikk 234 og en 36. plass.

image

På Østfold siden ble det også gjennomført stevner i Moss og Våler, samt Skiptvet. På Moss og Våler deltok Sunniva Marthinsen i klasse Eldre Rekrutt og Emil Berntsen i klasse Junior. Sunniva skjøt 244 og fikk en 16. plass, og Emil skjøt 237 og fikk en 13.plass.

image

I Skiptvet fikk Sunniva til meget flotte 249 og landet med det på en flott 5. plass! Emil fikk 241 og landet på en 10. plass.

 

Vi gratulerer alle skyttere med vel gjennomført! Husk at det er svært verdifullt å delta på store stevner for å få følelsen med hvordan disse gjennomføres. Alt er litt større, antall skiver er flere, og nervene kan spille noen og enhver et puss under større stevner.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper