« Internstevne-jubel for Nøtterø-skyttere i 3. og 4. internstevne! | Hoved| Sommer og skoleferie! »

Viken 1 - Andreas Voith vant klasse Eldre Rekrutt med fullt hus 350. Camilla Håkedal på 2. plass i klasse Rekrutt med 341!!!!

Merkelapp Rekrutt
0

Årets landsdelskretsstevne Viken 1 ble avhold hos Asker skytterlag lørdag og søndag 14.- 15. juni. Klikk her for alle resultater. Flere av våre skyttere leverte MEGET IMPONERENDE skyting.

Under ser vi Camilla Håkedal som fikk en fantastisk 2. plass i klasse Rekrutt med meget flotte 341 sammen med Andreas Voith som vant klasse Eldre Rekrutt med fullt hus 350!!!

IMG_1642

Camilla fikk sterke 246 i innledende 25-skudds program og lå derved på en 3. plass. Med gode 95 skjøt hun seg en plass oppover og fikk en super 2. plass i klasse Rekrutt med 341!!

I klasse Eldre Rekrutt er det som vanlig steinhard konkurranse, og ikke mindre enn 8 skyttere hadde fullt hus med 250 poeng etter innledende skyting! Andreas fikk også 250 og lå etter innledende skyting på 6. plass rangert på antall innertiere. I den nervepirrende finalen ble det raskt klart at vinneren måtte ha fullt hus på 100 med poeng for å vinne, og at antall innertiere vil avgjøre rangeringen! Andreas lykkes og fikk 100 poeng og supre 8 innertiere, og han vant dermed hele klassen. 3 skyttere med 7 innertiere skjøt omskyting om de neste plassene!

VI GRATULERER!!!

En annen som imponerte var Sunniva Marthinsen (ER) som foruten å skyte gode 245 i innledende skyting (16. plass), deltok for første gang på lagskyting. Alle som har prøvd det, vet at hjertet banker litt hardere under slik skyting. Sunniva holdt hodet kaldt å skjøt meget gode 99 på sin skyting! Under ser vi Sunniva like etter anvisning!

IMG_1614

Nora Bachlund skjøt også i klasse Eldre Rekrutt men var uheldig med matingen av et skudd. Poengene fra dette mistet hun derved og landet på 239. Veldig synd, da hun hadde veldig gode samlinger!

Hanna Håkedal deltok i klasse Rekrutt og skjøt 236, noe som holdt til en 17. plass. Hun var ikke like fornøyd som storesøster - men husk at det går fler tog! Husk også hvor viktig stevnetrening store stevner som Viken 1 gir! Her settes vi undre ekstra press, og ingen ting er bedre enn å få erfaring fra slike stevner!!

I klasse Junior deltok Kim Johansen og Emil Berntsen. Kim skjøt flotte 241 på innledende skyting. I denne klassen er det også hard konkurranse og Kim landet tilslutt på en 18. plass. Emil var dessverre uheldig på kne-seriene og landet tilslutt på 225 og en 26. plass.

Vi gratulerer igjen alle skytterne!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper