« Våpenpuss gjennomført og nå står utetrening for døren! | Hoved| Camilla på flott 2. plass i 1. mai stevnet Eker skytterlag »

Referat fra helgas stevner i Notodden, Sauherad, Slagen og Holmestrand. Supert vær og meget flott skyting!!

Merkelapp Rekrutt
0

I løpet av en faktastisk helg med herlig sol og temperaturer helt opp mot 25 grader (!!), dro flere av våre ungdomsskyttere på stevner. Aller ivrigst var Hanna og Camilla Håkedal:

IMG_0496

På lørdagen dro de til Sauherad og Notodden. Begge skyter i klasse rekrutt. Camilla fikk 335 (med flotte 99 i omgangen!) og en 8. plass, mens Hanna fikk 319 og endte på en 14. plass. Se resultatlistene fra Sauherad her. På Notodden slå Camilla til med meget gode 340, noe som holdt til en flott 3. plass! Hanna fikk 324 og en 11. plass. Se hele resultatlisten fra Notodden her. Flott skyting jenter!

På søndagen dro i tillegg til Hanna og Camilla, også Sunniva Marthinsen og Andreas Voith på stevner til Slagen og Holmestrand & Omegn. Først ut var Slagen. Under er gjengen i aksjon;

IMG_0493IMG_0488IMG_0491

Camilla fikk gode 242 og 338, noe som ga en flott 2. plass i klasse rekrutt! Hanna var ikke langt bak med en 4. plass med 336 poeng. I klasse Eldre Rekrutt satte Sunniva ny personlig rekord med meget gode 346 noe som ga en 5. plass. Andreas skjøt meget gode 347, noe som ga en delt 3. plass. Eldre Rekrutt-klassen har som kjent steinhard konkurranse.

Her Sunniva etter ny pers, samt Andreas etter hans skyting (det første stevnet med kal. 6,5)!

IMG_0494IMG_0489

Veldig trivelig med god støtte, transport, support og sponsor gruppe også!

IMG_0490

Flott gjeng! Anne Voith, Nancy, Sunniva og Jostein Mathinsen, Lena og Bjørn Håkedal samt formannen i Nøtterø Skytterlag, evigunge Tor Nystuen! (øya begynner å tulle litt med’n …. han måtte ha gravkortet ca. 2 meter unna for å kunne lese det!!)

Se hele resultatlista fra Slagen her.

Sist ut denne helgen var en tur til Eplerød-banen. Her fikk Camilla 328 og en flott 3. plass, mens Hanna havnet like bak på 4. plass med 325. Det kan nevnes at det var utfordrende vindforhold på Eplerød-banen denne dagen, noe som også ga seg utslag helt i toppen av Rekrutt-klassen, med Maria Skogly fra Røyken og Hurum som vinner med 338 poeng.

I klasse Eldre Rekrutt slo Andreas til med fullt hus, super-gode 350 poeng!! Dette holdt til en flott 2. plass (ref dette med knallsterk konkurranse! Regine Langbakk fra Røyen og Hurum hadde fler innertiere (24 versus Andreas 17) og vant derved klassen). Sunniva skjøt 334 og en 7. plass (hun skjøt også med kal. 22 og var således rammet av ustabile vindforhold). Så vidt jeg kan se på hennes Facebook-side er det snart slutt på kal. 22 skyting! Hun fikk nemlig eget våpen i går! Gratulerer med det!

Her er gjengen på Eplerød-banen (og her er alle resultatene!);

IMG_0483

Gratulerer til alle skyttere og takk for en flott skytter-helg!

I dag (tirsdag 29.4) starter uteskytingene for fullt på banen også! Jiiha!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper