« Første runde av Vestfold Cup vel gjennomført på Sem! | Hoved| Camilla og Hanna skjøt Viken-1 felt i Styrvoll!! Pluss Vestfold Cup hos oss onsdag og torsdag uke 12. »

Referat fra 2. runde i Vestfold Cup - denne gang fra Andebu

Merkelapp Referat
0

image

På tirsdag og torsdag ble det avholdt 2. runde i Vestfold Cup. Denne gang var det Andebu som var arrangør. Igjen var det mange skyttere som fant veien, og hele 77 skyttere deltok. Av disse var hele 45 ungdomsskyttere!! Veldig bra!

Fra Nøtterø deltok også mange, noe vi er svært glade for. I klasse Aspirant skjøt Kaj Tomas Anders-Macleod 235. Nå begynner samlingene å sitte godt! Videre skjøt også Alea Pinto 228. Under ser vi to glade aspiranter

IMG_3829

I klasse Rekrutt kom Camilla Håkedal på en flott 2. plass med 332, mens Hanna Håkedal fikk 320 og landet på en fin 4. plass. Sigurd Linnehol fikk 232 og Fredrik Wikerøy 223.

Sigurd og Fredrik fikk også unngjelde for at Bob ikke hadde trent omgangsskyting med flere “stans”-kommandoer!! Når vi har trent omgangskyting hos oss, har vi skutt 10 skudd på 2. minutter med riktig utgangsstilling og det hele. Uheldigvis har vi ikke trent med andre klasseskyttere som har kortere skytetid (klasse 2-5 har kun 75 sekunder kontra normalt 120 sekunder på 10 skudd). Sigurd og Fredrik stoppet derfor ved første “staaaans”, og rakk ikke alle skuddene. Dette skal vi selvsagt trene mer på under trening!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas meget gode 347 og fikk en delt 2. plass. Sunniva Marthinsen fikk flotte 243 og 6. plass.

I klasse Junior fikk Emil Berntsen 335 og havnet på en fin 3. plass, mens Kim var hakket bak med 334 på 4. plass.

Vi gratulerer alle skyttere med flott innsats!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper