« To nye rekrutt-rifler på plass (Sauer 200 STR Rekrutt)! | Hoved| Første runde av Vestfold Cup vel gjennomført på Sem! »

Referat fra Viken 1 i Hallingby - ikke helt Nøtterø skytterlags dag :-)

Merkelapp Referat
0

image

Da har Hanna og Camilla Håkedal, Kim Johansen, Emil Berntsen, Andreas og Bob Voith fra Nøtterø gjennomført Viken 1 15 meter på Hallingby. Det ble dessverre ikke helt dagen for noen av oss, noe som selvsagt synes på resultatene nedenfor.

I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 338, noe som holdt til en 13. plass. Kim Johansen fikk i samme klasse 333 og landet på en 19. plass. Kristian Eidal fra Sigdal vant klassen med 345.

I klasse Rekrutt skjøtt Camilla best og fikk 333 og en 12. plass, mens Hanna fikk 329 og en 16. plass. Klassen ble vunnet av Hanna Hunstad fra Sigdal med meget sterke 349.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas 344 og landet på en 12. plass. Klassen ble vunnet av Jeanett Hegg Duestad fra Sem med meget sterke 350.

Det kan nevnes at Bob skjøt i klasse 2 og fikk 324 og landet på en 11. plass.

Sånn er det i skyting det i skyting folkens! Noen ganger har man dagen og andre ganger ikke! Vi ønsker alle hverandre bedre lykke neste gang!

PS! Et flott “plaster” er at hele 3 klassevinnere kom fra Vestfold - noe vi alle gleder oss over! Gratulerer til Jeanette (vinner ER), Emil Engen i klasse 2 med 345 og til Line Camilla Næss fra Styrvoll med seier i klasse 4!

Alle resultatene for Viken 1 kan du se her.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper