« Sande- og Drammen stevner 17.11, Østfold-stevner 22.–22.11 samt store stevner i Oslo-regionen 27.11 til 1.12 ... | Hoved| Ammunisjonstesting, har det noe for seg? »

Referat fra Nøtterø-, Sem og Andebustevnene 10.11.2013

Merkelapp Referat
0

En flott skytehelg er gjennomført, hvor hele tre stevner var mulig å gjennomføre i vårt nærområde! Våre gode skytterkolleger i Sem og Andebu avholdt sammen med oss selv, trippelstevne.

image

På Sem skjøt Sunniva Marthinsen ny personlig rekord med flotte 241 i klasse Rekrutt og fikk en flott 8.plass, poenget foran Camilla Håkedal på 240 på en delt 9. plass. Kjempeflott!! Hanna Håkedal landet på gode 238 i klasse Aspirant. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Emil Berntsen gode 247! Emil landet på en 12. plass.

 

image

I Andebu skjøt Andreas Voith i klasse Rekrutt meget gode 347 og landet tilslutt på 3. plass! Flott! Camilla Håkedal skjøt gode 245 i hovedskytingen, men var litt uheldig i omgangen og landet på 338 og en 10. plass. Sunniva Marthinsen fikk 333 og endte på en 13. plass. I klasse Aspirant fikk Hanna Håkedal 239. Flott!

image

Til slutt, men ikke minst, avholdt Nøtterø også stevne denne helgen. I klasse Aspirant skjøt Sigurd Linnehol sitt første stevne, og fikk flotte 226 (47 på beste serie!!). Flott stevne-start Sigurd! I samme klasse skjøt Hanna Håkedal 231. Flott det også, selv om Hanna selv ikke var så fornøyd Smilefjes .

I klasse Rekrutt skjøt Andreas Voith 342, Sunniva Marthinsen 332 og Camilla Håkedal 325. Sett fra treneren’s ståsted, virket ingen av rekruttene så fornøyde heller!!!!  Naturlig nok legger skytterne selv ofte listen i forhold til tidligere presentasjoner, og om ikke skytingen for skytteren selv lander på listen, så føler man at det ble dårligere enn forventet. Jeg minner om at vi er mennesker og ikke maskiner.  Det er ikke altid resultatene blir som man håper i forkant. Kanskje nettopp fordi vi skjøt på hjemmebane, er det lett å få litt ekstra forventningspress? Innerst, bakerst i hodet, vet skytteren at kanskje flere i familien sitter å ser på skjermen oppe, samt at det hadde vært godt å slått til akkurat i dag. Dessuten har det ikke vært så mange stevner i høst, og stevne-treningen er derved litt rusten i forhold til våren. Så fortvil ikke kjære skyttere – det kommer bedre dager!

I klasse Eldre Rekrutt fortsatte Emil Berntsen sin gode og stabile skyting, og landet på 344, mens Nora Backlund landet på poenget under 343. Bra! De endte tilslutt på henholdsvis 10. og 13. plass. Husk at ER er en svært krevende klasse, og på Nøtterø hadde vi dette stevnet hele 3 skyttere på topp med fullt hus, hvor Thomas Krågtorp fra Råde “rådet” toppen med 350 og hele 29 innertiere!

Alt i alt folkens har det vært en flott skytehelg! Husk at disse stevnene uansett er svært viktig stevne-trening. Sees på tirsdag.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper