« Camilla skjøt flotte 245 på Rollag og Veggeli i helga! | Hoved| Innesesongen for høsten 2013 starter Tirsdag 24. september »

Referat fra Skjærgårdsstevnet, samt resultater fra stevnene på Sem og i Slagen! Hint ... rekorder for mange!!

Merkelapp Referat
0

I helgen 7. til 8. september ble det avholdt tre stevner i vår region, med Skjærgårdstevnet hos oss som det naturlige midtpunktet for oss!

En av de fine tingene med dfs.no sine sider, er at de aller fleste resultater havner der. Tidligere måtte man kikke i allverdens Word og PDF filer for å finne resultatene. Nå klikker du enkelt og greit på “Resultater” lenken på www.dfs.no forsiden, som vist under;

SNAGHTML1efd571

Der finner du alle resultatene fra Skjærgårdsstevnet 2013, Semsstevnet 2013 og Slagenstevnet 2013.

La oss begynne med de yngste!

Fredrik Wikerøy slo til med meget gode 229 i klasse Aspirant på Nøtterø. Under ser vi en fornøyd Fredrik;

IMG_2736

Han fortsatte med 225 på Sem og avsluttet med 208 på Slagen. Veldig bra Fredrik!

Videre i klasse Aspirant, satte Hanna Håkedal personlig stevnerekord med meget flotte 244 på Sem!

image

(Bildet er snappet fra Nøtterø skytterlag sin side)

Ikke spesielt mye lavere på Nøtterø, og resultatet ble 240. I Slagen avsluttet hun med 234. Veldig bra Hanna!

Sunniva Marthinsen er en av våre ferskeste rekrutter, og hun viser gode takter!! Først ut satte hun personlig stevnerekord på Slagen med 232, og den toppet hun med ennå en ny personlig stevnerekord på Sem med meget flotte 234!

image

(Bildet er snappet fra Facebook profilen hennes!)

 

Søsteren til Hanna, Camilla Håkedal, satte også ny personlig stevnerekord med meget flotte 247 i Slagen. Etter omgangen endte hun på 340 og en meget flott 7. plass;

IMG_2734

Camilla fortsatte med 336 i Sem og 338 i Nøtterø. Kjempebra Camilla!

Andreas Voith skjøt også alle tre stevnene, og fikk 344 i Slagen. Dette holdt til en flott 2. plass! 345 ble det i Sem, og det holdt til en 6. plass. Tilslutt ble det 236 på Nøtterø.

I klasse Eldre Rekrutt, skjøt Emil Berntsen og Kim Johansen kun på Nøtterø stevnet (de var forøvrig også med som meget gode standplass kontrollører store deler av søndagen!). For Emil ble det meget flotte 247 og 345, med Kim like etter med flotte 246 og 344! Nora Backlund skjøt også flotte 246 og 344!

Vi i ungdomsgruppa gratulerer så mye til alle skyttere!

Vi ønsker også å rette takk til alle frivillige som stilte opp for laget vårt i denne stevnehelgen. Alle jobber ble utført meget godt, og det er herlig å se den gode stemningen alle viser, selv om vi må tidlig opp osv. Elektronikken fungerte perfekt denne helgen, og slikt skjer jo ikke av seg selv. Godt vi har John Arne Eriksen hjelpe oss med rensing av skiver og elektronikk på onsdagen! Forhåpentligvis blir vi flinkere og flinkere John Arne, slik at du etterhvert kan trekke deg tilbake. Fantastisk innsats fra alle!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper