« God Sommer–samt litt muligeter for skytetrening i sommerferien! | Hoved| Ordinær trening starter tirsdag 20.8. Kommende stevner: samlagstevnet i Slagen, ungdomsstevner i Flesberg samt Skjærgårdsstevner »

Styrvoll, Sandar og Sandefjord og Andebu-stevnene helgen 29.–30. juni

Merkelapp Stevner
0

imageimageimage

Påmeldingen er avsluttet for stevnene ovenfor. Har du likevel lyst til å skyte, kan du møte opp direkte på de respektive skytterbanene og melde deg på direkte. Ulempen med direkte påmelding er om lagene er fulle, så må du vente til det blir plass. Det skjer relativt ofte at skyttere ikke dukker opp til skytetiden, og derved frigis en plass.

En kjapp titt på påmeldingene sålangt for Styrvoll, viser at det er godt med tid både på lørdag og søndag. Andreas skyter kl 09:00 på søndag. Camilla, Hanna og Emil skyter kl 12:45 på lørdag.

I Andebu er det også mye ledige plasser og gode muligheter for direkte påmelding på banen. Andreas skyter kl. 12:00 på søndag, mens Emil skyter kl 10:30 på lørdag. Camilla og Hanna tar Andebu-stevnet allerede på torsdag kl 19:15.

I Sandar og Sandefjord skyter Andreas kl. 15:00 på søndag. Camilla og Hanna skyter kl 10:30 på lørdag, mens Emil skyter kl 15:00.

Vi ønsker alle lykke til!!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper