« Klubbmesterskap gjennomført i solskinn ... og ikke uventet litt vind! | Hoved| Ny artikkel "Hvordan planlegge fler stevner på én og samme dag?" »

Hanna, Camilla, Emil og Andreas deltok på Norges Cup lørdag 1. juni

Merkelapp Referat
0

I helgen var det Norges Cup stevner på tre baner, Styrvoll, Kongsberg og Rollag og Veggli.  I henhold til værmelderene skulle vi få ganske ruskete vær, men det slo ikke helt til, selv om vi fikk litt vind, litt regn, litt torden og en del sol!

Camilla og Hanna, samt Emil startet sin skyting på Kongsberg. Andreas startet på Styrvoll (se nedenfor). Hele resultat lista finnes her. I klasse Rekrutt Camilla  skjøt 325 og 21. plass og Andreas fikk gode 343 og landet på en delt 6. plass. Emil skjøt sitt første stevne med kal. 6.5 og fikk flotte 345 i klasse Eldre Rekrutt. I den klassen er det som kjent steinhard konkurranse, og hele 11 skyttere hadde fullt hus med 350!! I klasse Aspirant fikk Hanna 227.

I Styrvoll skjøt Andreas på et av de tidligste lagene, og fikk ikke så mye vind før mot slutten. Han klarte på få 347 med tre 9.9’ere. Det holdt til en flott 2. plass. Camilla skjøt 325 i samme klasse  og landet på 21. plass. Emil fortsatte sin flotte skyting med hele 346. Igjen sterk konkurranse det endte på 32. plass. Hele resultat lista finnes her.

Andreas dro også til Rollag og Veggli, hvor han skjøt 343, noe som holdt til en 5. plass. Hele resultatlista er her.

Flott skyting folkens. Husk at all erfaring er viktig. Disse store stevnene gir oss en forsmak på på hva Viken 1 og Landsskytterstevnet vil bringe!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper