« 3. internstevne i Andebu er ferdig. Nøtterø leverte god skyting! | Hoved| Pinseleieren 2013 vel overstått! Emil vant internstevnene ER-22, Kim slo Emil Engen på Monte Carlo med 10.9, Sunniva og Frank Marcus med nye stevne pers"er og Andreas vant siste stevnet med 249! »

4. internstevne på Sandar og Sandefjords bane avsluttet. Vindskyting ....

Merkelapp Referat
0

Siste internstevne ble avsluttet mandag 13. mai. Denne gang ble stevnet avholdt på Sandar og Sandefjords bane. Fra Nøtterø dro Hanna og Camilla Håkedal, Sunniva Marthinsen, Nora Backlund, Emil Berntsen, Kim Johansen og Andreas Voith.

Igjen var det krevende vindforhold for våre kal. 22 skyttere, og i dag var det Emil Berntsen som klarte meget flotte 245. Andreas Voith fikk 241, og det holdt til seier. Sunnvia fikk en super 48-serie, og ellers flotte samlinger, med en og annen slenger. Hanna skjøt flotte 235, og det landet også Nora på. Camilla lå ann til å slå ny rekord, men var kjempeuheldig med en 3’er. Det merkelige var at Camilla hadde flotte serier ellers, og slett ikke følte at det siste skuddet skulle bli en 3’er ….

Foruten vind, som selvsagt alltid er vanskelig, tror jeg det var fler årsaker til varierende resultater i dag. På standplass la jeg merke til at alle 22-skivene rapporterte konsekvent røde tall, mens 6.5 konsekvent rapporterte inn svarte tall. I Megalink-speak betyr røde tall at treffpunkt-verdiene fra mikrofonene ikke er jevne på skivene. Standplassleder bekreftet at de etter den nye oppdateringen av programvaren, ikke  fikk stilt om skivene fra grovkaliber til finkaliber for 22-skytterene. Alle skjøt derved med grovkaliber-innstilling. Dette betyr igjen at den nødvendige følsomheten i skivenes mikrofoner ikke økes for de betydlig svakere 22-prosjektilene. I korte trekk “hører ikke skiva like godt etter”. Resultene kan derved variere. Uheldig – men det var i alle fall likt for alle!

Det skal sies i denne sammenhengen, at det ikke alltid føles like lett å kontrollere programvaren, og vi har i Nøtterø Skytterlag også slitt med innstillingene, spesielt på 15 meter etter ny programvare ble installert. Mye som skal henge sammen!!

Bilde1

Emil like etter 245!!

Bilde2

Sunniva og Nora i aksjon!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper