« Feltsamling i Styrvoll, lørdag 23. og søndag 24. Februar 2013 | Hoved| Klubbmesterskapet gjennomført! Nora vant Kølners Pokal!! »

Klar for Ungdomsstevnet på Sem 27. januar. Våpenpuss tirsdag 29. januar, samt klubbmesterskap 5. februar

Merkelapp Informasjon
0

Undomsstevnet på Sem, søndag 27.1

På søndag 27.1 er det Ungdomsstevne på Sem og vi har fler skyttere som skal skyte! Bjørn Håkedal (pappa’n til Camilla og Hanna) hjelper våre unge skyttere ved behov. Vi ønsker alle “god skyting”!

Skyteskole-aspirantene har våpenpuss tirsdag 29. januar

Førstkommende tirsdag er det våpenpuss for skyteskole-aspirantene. Her vil også foreldre ha glede av å se hvordan vi best vedlikeholder våpenet vi bruker. Vi starter som vanlig kl 17:30, og Rangar Berntsen og Harald Hautakoski (pappaene til henholdsvis Emil og Nora) guider igjennom det viktige temaet våpenpuss. Bob har forøvrig laget en artikkel som beskriver praktisk våpenpuss i detalj, med masse bilder. Les mer om våpenpuss her.

Våre mer erfarne skyttere har som vanlig ordinær trening fra kl 18:30.

Klubbmesterskap tirsdag 5. februar

Vi starter kl 17:30 som vanlig, så dette innebærer ingen endringer for våre skyteskole-skyttere. Møt med andre ord opp som normalt, og gled dere til å prøve et virkelig skytestevne!

For våre rekrutter og unge klasseskyttere, så er det nok smart å komme hakket før. Klubbmesterskapet begynner med våre yngste skyttere, og så skyter vi andre fortløpende etterpå. Vi håper alle kan stille!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper