« Referat fra Ungdomsstevnet 2012 i Numedal | Hoved| Lagsmesterskap Lørdag 22. september 2012 »

Fokus på ett skudd!

Merkelapp Rekrutt Aspirant
0

Skyting a la Monte Carlo, hvor vi skytter ett skudd av gangen medfører at vi fokuserer helt og holdent på det ene skuddet.  Som vi så forrige gang kan denne type fokus virkelig utgjøre en forskjell, og Hanna Håkedal overrasket oss alle ved å bare skyte 10’ere helt til siste finalerunde hvor hun såvidt ble slått av Nora Backlund med henholdsvis 10.5 og 10.6!!!

I går gjentok jeg noe av dette ved å ha en spesiell 5 skudd serie like etter prøveskuddene. Vi skjøt ett og ett skudd, med spesielle oppgaver knyttet til hvert skudd. Ved å fokusere maksimalt på avtrekk på det første skuddet, får alle skyttere tid til å fokusere nettopp på avtrekket!! Neste skudd skulle det fokuseres på pusteteknikk og på det tredje skulle man kombinere pusteteknikk og avtrekk. Etter 5 skudd var det mange som hadde skutt sin beste 5 skudd serie noensinne!!

Når vi så kommer til den første ordinære 5-skudd serie, var det dårligste resultatet på hele laget 46!!!! Fantastisk!!! Når hele 25 skudden var ferdig, var det flere som hadde satt ny personlig rekord! Veldig bra!!!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper