« Kanaltreffen 2012: Andreas Voith vant alle tre stevnene individuelt, og tok også seieren sammenlagt i klasse Rekrutt! | Hoved| Har du lyst til å begynne med skyting? »

God skyting fra våre ungdommer igjen! Resultater fra Sandar og Sandefjord, samt Styrvoll 1.7

Merkelapp Rekrutt
0

IMG_3399

Igjen klarte Andreas Voith å skyte seg til seier! Med råsterke 348 vant han overleget sin klasse (Rekrutt) i stevnet på Styrvoll, hvor nestemann på lista fikk 340! I Sandar og Sandefjord fikk Andreas 344 og landet på god 4. plass.

Nora Backlund skyter også i rekruttklassen hvor hun i Sandar og Sandefjord fikk flotte 338 som holdt til en 8. plass. Nora skyter jvent og godt og har god fremgang. Hun viser også gjentatte ganger at hun behersker å skyte fort! 98 på omgangen er kjempebra! I Styrvoll kom Nora på en super 5. plass med 337 (og igjen 98 på omgangen!).

For Emil Berntsen startet kan med gode 242 i klassen eldre rekrutt, og endte på 336 og en 10. plass. I Sandar og Sandefjord fikk han meget sterke 247 og med 96 på omgangen endte han på flotte 343. I hans klasse er det som kjent råsterk konkurranse hvor vinner hadde 349. Emil kom på en flott 5. plass!!

Vi hadde også med oss to flotte aspiranter, Hedda- og Camilla Håkedal som begge viser flott skyting. Camilla ser vi nok i rekruttklassen om ikke så lenge!

Vi gratulererer alle!

Resultatlistene finner dere her: Sandar og Sandefjord og Styrvoll

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper