« Programmet for Kanaltreffen, Lørdag 23. juni er klart | Hoved| Siste ordinære trening før sommerferie er tirsdag 26. juni–vi starter opp igjen tirsdag 21. august »

Andreas Voith kom på delt 4. plass på landskretsmesterskapet for Viken 1!!

Merkelapp Stevner
0

image

Landskretsmesterskapet er “det nest største” etter landsskytterstevnet, og skyttere av alle aldre merker raskt at det mentale trykket er litt anderledes enn på normale stevner. Her blir man tildelt skytetid på forhånd, og før man kommer inn på standplass, må man møte til opprop, og vente på tildelt plass. Ingen foreldre kommer inn på standplass, og det er maaaange andre skyttere her!

Etter supre 149 på de første 15 skuddene (klasseskytingen), steg nok nervene et hakk, samt at noe vind gjorde sitt til at det ble 95 poeng på 10 skudden (grunnlaget). Med flotte 244 endte Andreas på 2. plass etter første dag for rekruttene.

Dagen etter var det mange gode skyttere, og spenningen var stor om 244 holdt til finaleplass. Kl 11 var det klart at det gjorde det, og vi kjørte opp til Flesberg igjen (ca. 2 timer hver vei!). Andreas fikk 6. skive på “kongelaget”, og skjøt flotte 96 på omgangen. Med 340 hoppet han opp til en delt 4. plass og fikk en flott DFS Ungdomsmedalje! Vi gratulerer!

Det kan også nevnes at Flesberg gjennomførte et meget godt arrangert stevne, med flott speaker-tjeneste, flere steder med live visning av resultatene og gjennomført service! Blandt annet var det en gjeng med jenter som sørget for at Facebook-sidene til en hver tid var oppdatert. Sjekk bilde-serien for lørdag her og bildene fra søndag her.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper