« Nissestevnet 27.12 på Sem. 2 skyttere er påmeldt, og skyter på samme lag kl 11:30 | Hoved| Har du lyst til å være med på felt-samling lørdag 11. og søndag 12. februar? »

Informasjon om vintersamling 7.- 8. januar, samt et par kommende stevner i januar.

Merkelapp Informasjon
0

image

Vel overstått nyttårsfeiring til alle skyttere!

Som tidligere annonsert starter vi opp med ordinære treninger førstkommende tirsdag 3. januar. I tillegg har vi allerede berammet Samlagsmesterskapet på Sem 15. januar, og påmeldinger er gjennomført.

Vintersamlingen i Hvarnes hallen 7.- 8. januar går etter alle solemerker av staben som planlagt. Klikk på “Les mer” for å se fler detaljer for vintersamlingen. Som du ser av informasjonen under, skal vi overnatte, så sovepose, liggeunderlag, toalettsaker og håndkle må medbringes – foruten 200 skudd. Om du må låne gevær og utstyr, så fikser vi utlåns erklæringer førstkommende tirsdag.

Et par umiddelbare muligheter for skytestevner er:

  • Lagsmesterskap hos oss - tirsdag 17. januar. Med andre ord samme dagen som vi allerede har trening! Super mulighet for stevnetrening for våre yngste, samt et flott mulighet for å bryne seg mot lag-kamerater for andre! Håper derved at flest mulig har sjans for bli med. Påmelding ved oppmøte fra kl 17:30 til 18:00 (Nora, Emil og Andreas – merk at dere kommer litt tidligere enn vanlig).
  • Ungdomsstevne på Sem fredag 20.- og lørdag 21. januar. Her ser jeg for meg felles påmelding, og foreløpig er det godt med plass på fredag (fra 18:00 til 19:30), og frem til 12:00 på lørdagen. Etter 12:00 er det allerede booket av andre skytterlag. Tenk litt på hvilken dag dere synes passer, slik at eventuell påmelding foretas førstkommende onsdag 4. januar.

 

Sees på tirsdag!

 

Vintersamlingen 2012

Foruten allerede påmeldte skyttere, reiser Bob Voith som voksenkontakt/brannvakt. Ta gjerne kontakt med meg direkte om du har ytterligere spørsmål.

Felles avreise fra Shell på Teiehøyden, lørdag kl 07:00.

Sted: Hvarneshallen (adresse er Hedrumveien 2697,  Hvarnes,  3282 Kvelde).

Tid:  Fremmøte lørdag morgen og programmet STARTER  kl. 09.00.  Samlingen avsluttes søndag ca. kl. 16.00

Overnatting: Deltakerne overnatter innendørs og må selv ta med seg nødvendig utstyr. Som for eksempel liggeunderlag, sovepose, håndkle og toalett saker.

Sko: Samlingen foregår i en idrettshall så her må vi bruke sokker eller joggesko med hvite såler, tøfler el. lign.

Bespisning: Det serveres frokost og middag lørdag, pizza på kvelden.

Søndag serveres frokost og middag. Ta med snop og brus/saft for de som ønsker det. Det vil være mulig å få kjøpt brus. Frukt og grønt vil være tilgjengelig i pausene.

Utstyr: Skytterne/skytterlagene må ta med våpen cal.22 og ammunisjon (ca. 200 skudd pr. deltaker), nødvendig personlig skytterutstyr inkludert pusseutstyr (pussestokk, olje og pussefiller).
Bob tar med skytterlagets “pussekoffert”, så dette trenger ikke den enkelte skytter å tenke på.

Program: Detaljert program vil bli utdelt ved oppstart lørdag morgen. Programmet vil bli forsøkt inndelt etter tidligere ferdigheter (nivå) så godt det lar seg gjøre.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper