10.04.2015

Utesesongen er i gang! Enkel oversikt over kommende stevner

Merkelapp Stevner Informasjon
0

Forrige tirsdag startet vi utesesongen på 100-meter’n.

image

Råheldige med været og tilnærmet t-skjorte vær! En fin gjeng aspiranter i første lag lærte litt om å stille seg inn fra 15 meter til 100 meter. Du kan leser mer om innstillig i artikkelen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter?. I tillegg fikk mange sitt første møte med vind-korrigering Smilefjes

Kommende stevner

Nettstedet til Det Frivillige Skyttervesen (www.dfs.no) blir bedre og bedre og heldigvis er det meste av påmelding til stevner samlet på dette nettstedet! Om du klikker her får du se alle stevner i vårt nærområde de neste 6 måneder. Tilsvarende kan du klikke her for å se alle stevner i landet.

Øverst til høyre på www.skyteinfo.no finner du lenkene ovenfor i denne seksjonen;

SNAGHTML6662ba

Se hvilke stevner andre skyttere i laget er meldt på

For å få full glede av nettstedet, må du har registrert en skytter ID. Om du ikke har skytter ID, ta kontakt med Bob eller Morten så ordner de dette. Med skytter ID kan du logge på dfs.no og ha din egen side hvor du kan se påmeldinger, resultater og meldinger fra laget. En super-smart løsning er at du også kan se påmeldingene til skyttere i eget lag!! Under ser dere Mitt DFS-siden slik den ser ut for en Nøtterø-skytter i dag:

SNAGHTML61cfed

Det første du ser er dine detaljer, og dernest hvilke stevner du er meldt på. Legg merke til “Mitt skytterlag påmeldinger” markert med pil. Klikker du på der, får du se alle påmeldingene til skytterlagets medlemmer;

SNAGHTML637446

Dette er praktisk om du ønsker å skyte på de samme stevnene! Ikke minst kan det spare deg for en del planlegging rundt hvor lang tid det tar mellom to eller tre stevner på samme dag! Dette kan du forøvrig lese mer om i artikkelen Hvordan planlegge fler stevner på ©n og samme dag?. Legg også merke til at du kan se resultatene til skyttere i samme lag!

29.07.2014

Landskytterstevnet 2014 i Sandnes står for døren!

Merkelapp Stevner
0

image

Klikk på bildet for å gå til hovedsiden for Landskytterstevnet! (http://www.ls2014.no/).

Om noen der hjemme har lyst til å se live visning fra Sandnes, så kan dere klikke her. Her kan også påmeldte skyttere selv sjekke sine skytetider!

Når dere ankommer skytebanen for første gang, så husk å melde dere på så snart dere kan. I Landsskytterstevne-terminologi kalles dette å kjøpe “skytterboken”, som er masse info om LS, samt et praktisk ID kort med alle dine skytetider.

Om du har spørsmål, så ring Bob på 402 14214 eller send en SMS!

Ungdomsgruppa ønsker alle skyttere lykke til, og håper at dere alle får et supert opphold i Sandnes!

23.04.2014

Våpenpuss gjennomført og nå står utetrening for døren!

Merkelapp Stevner Informasjon
0

image

Gårsdagens skytetrening var byttet ut med sårt tiltrengt våpenpuss av lagets geværer. Bob gjennomgikk hvorfor vi har glede av godt vedlikeholdte våpen, hvordan man adskiller våre tre forskjellige våpen (Anshutz, Aspirantrifle og Sauer), og hvordan disse pusses. De aller fleste av våre aspiranter dukket opp og deltok i våpenpussen med stor iver! Om du trenger en recap på hvordan våpen pusses, så kan du lese artiklen Bobs våpenpusse-tips!. Om du virkelig vil gå grundig til verks, så kan du lese artiklen Hvordan demontere et Sauer kal. 22 sluttstykke - og montere shims. Nå er de aller fleste av lagsvåpen nypussede og fine og klare for uteskyting neste tirsdag!

Det første vi skal gjøre er å stille inn siktene slik at at våre kal. 22 LR våpen treffer blinken på 100 meter. Du finner fler detaljer om dette i artiklen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter?

Ellers ble 100 meter banen testet allerede i går av våre Eldre Rekrutter Sunniva, Nora og Emil. Så langt ser alt OK ut. Andreas gjennomførte “første-gangs skyting” (kan også benevnes som “innbrekking” eller “brekking av løp”) for hans hittil ubenyttede 6,5-løp i går.

I korte trekk skytes 1 skudd, og så pusser man løpet godt. Dette gjentas 5 ganger. Dernest kan man skyte 5 skudd i rolig tempo, og pusse godt. Gjenta dette 3 ganger. Et hovedpoeng er at løpet ikke skal bli så varmt.

Om dere søker etter tips rundt innbrekking på nettet, vil dere få haugevis av (ofte motstridende) råd, så dette er et av områdene hvor de lærde strides! Personlig tror jeg nok at innbrekking var mye viktigere for noen år siden. En av hensiktene bak innbrekking er å fjerne eventuelle spor av maskineringen av løpet slik at disse ikke presses ned i riflene i løpet. Produksjonsprosessene ved fabrikering av løp har forhåpentligvis blitt bedre over tid og det er ikke sikkert det er like nødvendig lenger. Jeg tror i allefall at det ikke skader å brekke inn løpet, og kanskje det til og med forlenger levetiden på løpet med noen hundre skudd. Det skader jo ikke å være litt forsiktig :-)

Under ser dere bilde av “350” kaka som Ragnar egenhendig hadde bakt da han veddet med Andreas om han kunne skyte 350 to ganger etterhverandre! Artig!

350kake

21.01.2014

Klubbmesterskap tirsdag 21.1 kl. 18:00

Merkelapp Stevner
0

image

Tirsdag 18.1 erstattes ordinær trening med klubbmesterskap! Et uformelt stevne som passer suvernt for våre aspiranter og alle våre andre ungdomsskyttere!

Første lag skyter ca. kl. 18:00 og vi melder oss på fortløpende på ved oppmøte fra ca. 17:45 ++.

Det vil bli servert kaffe og vafler, så bli gjerne sittende!

Ungdomsskytterne konkurrerer forøvrig om Kølners Pokal. Nora Backlund vant denne ifjor etter flott skyting! Dere kan lese mer om denne pokalen her.

Velkommen!

14.08.2013

Ordinær trening starter tirsdag 20.8. Kommende stevner: samlagstevnet i Slagen, ungdomsstevner i Flesberg samt Skjærgårdsstevner

Merkelapp Stevner
0

Vel overstått sommerferie!! Ordinær trening starter opp igjen tirsdag 20.8. Tidene er som før sommerferien, kl 17:30 for aspiranter og 18:30 for rekrutter++. Velkommen!!

Landsskytterstevnet er ferdig, og nå starter sen-sommerens skytterstevner. Først ut for oss er (klikk på lenkene under for direkte tilgang til DFS sine stevne- og påmeldingssider):

26.06.2013

Styrvoll, Sandar og Sandefjord og Andebu-stevnene helgen 29.–30. juni

Merkelapp Stevner
0

imageimageimage

Påmeldingen er avsluttet for stevnene ovenfor. Har du likevel lyst til å skyte, kan du møte opp direkte på de respektive skytterbanene og melde deg på direkte. Ulempen med direkte påmelding er om lagene er fulle, så må du vente til det blir plass. Det skjer relativt ofte at skyttere ikke dukker opp til skytetiden, og derved frigis en plass.

En kjapp titt på påmeldingene sålangt for Styrvoll, viser at det er godt med tid både på lørdag og søndag. Andreas skyter kl 09:00 på søndag. Camilla, Hanna og Emil skyter kl 12:45 på lørdag.

I Andebu er det også mye ledige plasser og gode muligheter for direkte påmelding på banen. Andreas skyter kl. 12:00 på søndag, mens Emil skyter kl 10:30 på lørdag. Camilla og Hanna tar Andebu-stevnet allerede på torsdag kl 19:15.

I Sandar og Sandefjord skyter Andreas kl. 15:00 på søndag. Camilla og Hanna skyter kl 10:30 på lørdag, mens Emil skyter kl 15:00.

Vi ønsker alle lykke til!!

24.05.2013

Klubbmesterskap førstkommende tirsdag 28. mai!

Merkelapp Stevner
0

Førstkommende tirsdag er det klubbmesterskap for Nøtterø skytterlag. Påmelding ved oppmøte fra ca. kl 17:00

image

Vi håper selvsagt at så mange som mulig stiller fra aspirant- og rekrutt lagene våre.

03.05.2013

Pinseleieren 18.- 21. mai, denne gang på Styrvoll

Merkelapp Stevner
0

Vi har dessverre hatt litt klabb og babb med påmeldingsfristene til Pinseleieren, og fristen har gått meg hus forbi (den var i går!).

Det er derfor viktig at skyttere som ønsker å delta på Pinseleieren tar kontakt med Bob snarest slik at vi får etteranmeldt oss.

Jeg snakket med arrangementsledelsen i kveld, og jeg har foreløpig meldt på følgende skyttere; Andreas, Emil, Kim og Sunniva. Om andre ønsker å være med, så ta kontakt!

Om du lurer på hva pinseleieren inneholder, så klikk på lenken over!!

28.04.2013

Kommende stevner - helga 4. og 5. mai er det hele 5 stevner for dem som ønsker å skyte mye!

Merkelapp Stevner
0

Kommende skytestevner finner dere på DFS sine sider her.

Førstkommende tirsdag 30.4 er det ordinær trening til ordinære tider.

Onsdag 1. 5 er det stevne i Sigdal. Så vidt oss bekjent, drar ingen av våre ungdomsskyttere på dette.

Torsdag 2.5 er det tid for det andre internstevnet, som avholdes på Styrvoll Skytterlags bane. Felles avreise fra Lofterød 16:30. Møt opp litt i forkant for uttak av våpen, skyteklær og ammo.

Lørdag 4.5 er det stevner på begge sider av fjorden. Foreløpig har Andreas meldt seg på Frigjøringsstevnet for Moss og Våler, samt Frogn og Drøbak, helholdsvis med skytetid 10:15 og 12:45 respektivt.

Søndag 5.5 er det trippelstevne med fellesnavn Drammenstreffen. Stevnene avholdes i Sande, Asker og Røyken og Hurum. For Andreas sin del, starter vi i Sande med skytetid kl. 09:00, fortsetter til Asker med skytetid kl. 12:00 og avslutter i Røyken med skytetid kl. 14:30. Camilla og Hanna har meldt seg på med skytetid 12:15 i Sande.

Felles for alle stevnene som vises på DFS sine sider er at de krever at skytteren har en såkalt Skytter ID for å kunne melde seg på. Denne IDen får man når man er innmeldt som medlem i Nøtterø Skytterlag. For de som ennå ikke har skytter ID, ta kontakt med Bob, så hjelper han til med påmelding.

Tilslutt nevnes Pinseleieren som avholdes på Eplerødbanen til Holmestrand og Omegn Skytterlag i Pinsen.

18.04.2013

Endelig ute på 100 meter"n, medlemskap og skytter id, samt kommende stevner.

Merkelapp Aspirant Rekrutt Stevner
0

Endelig ute på 100 meter’n

Forrige tirsdag var første utetrening for våre aspiranter og rekrutter. Mye nytt for aspirantene, både med å stille siktet vesentlig opp (les mer i artikkelen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter? ), samt at de også fikk reim!

Frank Marcus hadde lyst til å skyte en ekstra runde med rekruttene 18:30, og etter litt justering av reimen, fikk han hele 236!!! Neste trening satser vi på å få fler i gang med innledende reim skyting. Husk å ta med reimen! For de som har lyst til å lese litt om hvilke tilpasninger Bob gjorde med reimen, så kan dere lese en artikkelen Kjøpt ny reim? Hvordan foreta en grov-justering av reimen for aspiranter!

Medlemskap og skytter id

Flere av aspirantene har uttrykt at de ønsker å bli medlem av Nøtterø Skytterlag. En av de store fordelene med dette, er at du da blir tildelt en såkalt skytter id som foruten å identifisere deg som skytter, også gjør det mye enklere å melde seg på stevner. Vi anbefaler derfor alle som ønsker å delta på stevner å melde seg inn som medlemmer av Nøtterø Skytterlag. Dere finner innmeldingsblankett her. Fyll ut og ta med til neste trening.

Kommende stevner

www.skyteinfo.no kan dere på høyre side se en oppdatert liste over kommende stevner. Dette er et utvalg av stevnene som passer oss best. Om du ønsker kan du se og laste ned Nøtterø Skytterlags Terminliste for 2013 samt Vestfold Skyttersamlags – Stevner i Vestfold 2013.

For våre aspiranter er de kommende internstevnene veldig interessant, spesielt siden det er en myk start på stevnene, og hvor kun ungdommer fra skytterlagene i Vestfold deltar.  Internstevne nr. 1  er på Sem Skytterlags bane torsdag 25.4. Typisk starter disse klokken 18, så vi regner med at det blir felles avreise For interesserte skyttere ca. kl. 17:15 fra vår egen skytterbane.

13.04.2013

Kanskje vi trekker ut førstkommende Tirsdag 16.4? Ta med ekstra tøy! Pluss litt om kommende stevner

Merkelapp Aspirant Referat Stevner
0

Nå er det ikke så lenge før vi endelig begynner med uteskyting. Kanskje vi ser om det går allerede til førstkommende tirsdag 16.4. Ta derfor med litt ekstra tøy, så du ikke fryser på banen – om vi velger å gå ut.

Når man går ut fra 15 meter til 100 meter, må vil stille på siktet slik at vi ikke skyter under skiven. Jeg har skrevet mer om dette i artiklen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter? Vi hjelper selvsagt til her!

For aspirantene del, vil jeg ha grov-tilpasset reimene slik at vi så vidt kan begynne å skyte med reim. Ikke forvent for mange skudd denne dagen Smilefjes

Kommende stevner

Allerede til helgen Søndag 21.4 avholdes tre stevner i Telemark

Bø stevnet, Telemark. 16.4 - 21.4. Påmeldingsfrist 14.1

Notoddenstevnet 2013. Telemark, 18.4-21.4, Påmeldingsfrist 16.4

Sauheradstevnet 2013. Telemark, 19.4-21.4. Påmeldingsfrist 19.4

Søndag 28.4 avholdes vårstevner på to baner i Vestfold:

Vårstevnet til Holmestrand og Omegn Skytterlag. Påmeldingsfrist 25.4

Vårstevnet i Slagen 2013 ,Slagen Skytterlag. Påmeldingsfrist 26.4

Felles for alle stevnene er at påmelding foregår via DFS sine sider. I den sammenheng trenger man skytter id, som man får fra skytterlaget. Jeg har akkurat bestilt dette for alle som har bestilt reim. Sikkert noen fler som ønsker dette, så det tar vi også på førstkommende trening!

19.12.2012

Nissetreffen på Sem Skytterlag, 27. desember–kl 11:00

Merkelapp Stevner
0

Vi har fått skytetid kl 11:00, og har felles avreise fra skytterbanen 09:30. Sjekk e-post kassen din for mer informasjon!

God Jul til alle skyttere!!

31.10.2012

Andebu, Sem og Nøtterøy har 15m stevner 11.11

Merkelapp Stevner
0

Andebu og Sem starter faktisk allerede 7.11 og har skyting frem til og med søndag 11.11. Nøtterø skytterlag arrangerer også innendørs stevne søndag 11.11, så da har være skyttere en ypperlig mulighet for å varme opp stevne-følelsen på 15 meter. All påmelding foregår direkte på via DFS sine sider. På denne siden vil du se alle stevnene i Vestfold skyttersamlag. og du melder deg på med din skytter id. Merk at søndagen begynner å bli ganske full allerede!

Kontakt Bob om du trenger hjelp til påmelding!

19.09.2012

Lagsmesterskap Lørdag 22. september 2012

Merkelapp Stevner
0

image

Førstkommende lørdag er det lagsmesterskap for alle skyttere i Nøtterø skytterlag. Det er ikke påmelding via nettet denne gang, og man melder seg enkelt og greit opp ved oppmøte fra kl. 10:30 til kl. 11:00. Det første laget skyter kl 11:00!

Vi i Ungdomsgruppa håper at flest mulig av våre flotte skyttere får tid og mulighet til dette.

Våpen og ammunisjon er tilgjengelig som ved ordinær trening!

Vel møtt!

25.06.2012

Kanaltreffen 2012: Andreas Voith vant alle tre stevnene individuelt, og tok også seieren sammenlagt i klasse Rekrutt!

Merkelapp Stevner
0

På selveste St. Hans dro Mats, Emil, Simen og Andreas på Kanaltreffen, et trippelstevne arrangert av skytterlagene Mælum, Holla og Lunde. Andreas Voith skjøt meget godt og fikk 342 både på Mælum og Holla, avsluttet med knallsterke 347 på Lunde. Under ser vi skivene på Lunde etter 25 skudden;

image

Andreas fikk tilsammen 1031 poeng og vant dermet Rekrutt klassen i Kanaltreffen, foruten at han vant alle tre stevnene individuelt!

Emil Berntsen og Simen Andre Torgersen skytter begge i klasse Eldre Rekrutt, hvor konkurransen kanskje er på sitt hardeste. Det er ikke unormalt at vinneren har 350 poeng. Emil landet på totalt en god 12. plass og hadde 339, 334 og supre 344 (med 247 på 25-skudden)på henholdsvis Mælum, Holla og Lunde.

Simen Andre skjøt seg også opp igjennom mesterskapet og fikk tilslutt en god 14. plass. Han fikk henholdsvis 328, 328 og 335 i Mælum, Holla og Lunde. Simen Andre viser gode takter og fikk blandt annet til en meget god omgang hvor man skyter 10 skudd på kun 2 minutter. Da er det ikke rom for mye fikling med magasinbytte osv!

Vår eldste skytter Mats B Syversen startet med 332 i Mælum, og deretter fortsatte han med en knall-åpning i Holla med gode 148 på 15 skudden og endte totalt på meget gode 341! I Junior-klassen er det også vannvittig hard konkurranse med hele 3 skyttere øverst på 349…. I Lunde skjøt Mats 235 og skjøt ikke siste omgangs-skyting.

Vi gratulerer alle!

Alt i alt en god skyte-dag med mye skyting og flott natur!

PS! Det kan også nevnes at vi fikk skryt for meget god standplass-oppførsel. Bra!

Komplette resultatlister finner du her.

21.06.2012

Mulighet for stevne 30.6 og 1.7 på Styrvoll og Sandar og Sandefjord

Merkelapp Stevner
0

Andreas Voith har meldt seg på stevnehelgen hvor Styrvoll, Sandar og Sandefjord og Siljan (som dessverre akkurat har avlyst sitt stevne) holder stevner. Siden den aktuelle helgen er etter sommerferie-start vil det ikke være felles påmelding til disse stevnene, men vi er selvsagt behjelpelige med eventuelt utlån av våpen og utstyr om noen av våre ungdoms skyttere skulle ønske å delta.

Andreas gjennomfører skytingen på Søndag 1.7 og starter på Sandar og Sandefjords bane på Foksrød (59.17420N 10.19570E) kl 10:00 (han har skive 5). Deretter er neste stevne Styrvoll (59.31500N 9.84965E) hvor han skyter kl 12:30 (også på skive 5).

Påmelding skjer via DFS sine arrangement sider, hvor skytterne bruker sine egne skytter ID’er som dere igjen finner på medlemskortet fra Nøtterø Skytterlag

Om du trenger hjelp, send Bob en e-post eller SMS!

21.06.2012

Siste ordinære trening før sommerferie er tirsdag 26. juni–vi starter opp igjen tirsdag 21. august

Merkelapp Stevner
0

image

Da kan vi igjen konstatere at våren har gått fort! Sommerferien står får døren og vi tar pause i ordinære skytetreninger. Vi ønsker selvsagt alle våre gode ungdomsskyttere og deres familier en riktig god sommer!!

Alle ønskes velkommen til første ordinære trening tirsdag 21. august -  dagen etter at skolen har startet!

17.06.2012

Andreas Voith kom på delt 4. plass på landskretsmesterskapet for Viken 1!!

Merkelapp Stevner
0

image

Landskretsmesterskapet er “det nest største” etter landsskytterstevnet, og skyttere av alle aldre merker raskt at det mentale trykket er litt anderledes enn på normale stevner. Her blir man tildelt skytetid på forhånd, og før man kommer inn på standplass, må man møte til opprop, og vente på tildelt plass. Ingen foreldre kommer inn på standplass, og det er maaaange andre skyttere her!

Etter supre 149 på de første 15 skuddene (klasseskytingen), steg nok nervene et hakk, samt at noe vind gjorde sitt til at det ble 95 poeng på 10 skudden (grunnlaget). Med flotte 244 endte Andreas på 2. plass etter første dag for rekruttene.

Dagen etter var det mange gode skyttere, og spenningen var stor om 244 holdt til finaleplass. Kl 11 var det klart at det gjorde det, og vi kjørte opp til Flesberg igjen (ca. 2 timer hver vei!). Andreas fikk 6. skive på “kongelaget”, og skjøt flotte 96 på omgangen. Med 340 hoppet han opp til en delt 4. plass og fikk en flott DFS Ungdomsmedalje! Vi gratulerer!

Det kan også nevnes at Flesberg gjennomførte et meget godt arrangert stevne, med flott speaker-tjeneste, flere steder med live visning av resultatene og gjennomført service! Blandt annet var det en gjeng med jenter som sørget for at Facebook-sidene til en hver tid var oppdatert. Sjekk bilde-serien for lørdag her og bildene fra søndag her.

11.06.2012

Programmet for Kanaltreffen, Lørdag 23. juni er klart

Merkelapp Stevner
0

clip_image002

Simen, Noah, Emil, Andreas og Mats drar på tre stevner på samme dag, i det tradisjonsrike trippelstevnet Kanaltreffen.

06.06.2012

Dugleiksmerke skyting gjennomført!

Merkelapp Stevner
0

I “norsk sommervær” ble dugleiksmerke skyting gjennomført. Ungdomsgruppa fikk samtidig drillet seg i hvordan vi skal sette opp stevner på data, og etterhvert kom vi godt i gang. Husk at merket utdeles ved årsmøtet!

02.06.2012

Dugleiksmerkeskyting Tirsdag 5. juni–samt påmelding til Kanaltreffen 23. juni

Merkelapp Stevner
0

image

Årets dugleiksmerkeskyting går av stablen Tirsdag 5. juni (det var sneket seg inn feil dato i terminlisten). Vi starter kl 18:00 for alle, og om vi blir fler enn 10, skyter vi på flere lag til vi er ferdig. Dugleiksmerket er et eget merke som vi kun kan forsøke å oppnå ©n gang i året. Dere finner programmet her.

Kanaltreffen 23. juni

Kanaltreffen er tre stevner som alle foregår “langs kanalen” ved Mælum, Holla og Lunde. Stevnet avholdes over to dager, 23. og 24. juni. Hittill har de fleste stemt for at vi reiser 23. juni (yes, det er St. Hans, og vi satser på å være hjemme et sted rundt 17-tiden). Tenk på om du har lyst til å være med på dette!

25.05.2012

Resultater for 3. og 4. internstevne!

Merkelapp Stevner
0

På det tredje internstevnet på Slagen 15. mai vant Tony P junior klassen med sterke 146. I rekrutt klassen kom Andreas på 2 plass med 147, med ©n innertier mindre enn vinneren. I ER kom Emil på en flott 3. plass. Camilla og Nora skjøt også flott. Resultatene for rekrutt klassen finner dere her. For ER og J finner dere resultatet her.

På det fjerde og siste internstevnet denne våren, på Holmestrands bane, vant Mats S med meget gode 147 poeng, og i ER kom Emil på en god annenplass med 144. Camilla kom på en flott 6 plass i rekrutt!

Alt i alt – god skyting på alle internstevner fra våre skyttere! Nå står Pinseleir og andre stevner for døren.

16.05.2012

Resultatene fra 2. internstevne på Styrvoll er lagt ut.

Merkelapp Stevner
0

Dere finner resultatene her. Emil B på 2. plass i ER (22 kal) med 142 poeng, Andreas V på 4. plass i R med 146 poeng, Kim J fikk flotte 144 i ASP og Tony P fikk 4 plass i J med 144.

14.05.2012

Tirsdag 15. mai: 3. Internstevne på Slagen skytterbane -OG- trening for de som ikke skal på stevne

Merkelapp Stevner
0

Vi er nå ved det 3. internstevnet, og Tirsdag 15.5 er det Slagen Skytterlags tur til å arrangere stevnet. Som for tidligere internstevner er påmelding mellom kl 17:00 og 18:00. Siden det ikke er så langt til Slagen, stiller Bob derfor kl 17:00 på Shell på Teiehøyden for felles avreise for de som ønsker det. Om dere ønsker å reise direkte er det selvsagt også greit.

image

Ordinær trening for alle som ikke skal på stevne fra kl 18:00 på banen.

10.05.2012

STYRVOLL er stedet for internstevne torsdag 10.5

Merkelapp Stevner Informasjon
0

Internstevnene er i gang - Resultater
~b325039
Vi hadde det første internstevnet på Nøtterø 3.5 og ovenfor ser du våre unge skyttere fra dette stevnet!.
Se resultatene fra dette stevnet her; http://vestfold-skyttersamlag.com/Dokumenter/Arkiv/Internstevner_2012.htm


Styrvoll - gjentar STYRVOLL - for torsdag 10.5!

På siste trening ble vi plutselig usikre på hvor vi skulle på neste internstevne. Det viser seg at det er forskjellige terminlister ute på nettet,  og Bjørn Håkedal, pappaen til Camilla, hadde helt riktig observert Holmestrand! Jeg sendte en e-post til kontaktperson hos Styrvoll og fikk bekreftet at det er der!


Riktig sted er derfor Styrvoll for torsdag 10.5. Bob møter opp mellom 15:45 og 16:00 på Shell på Teiehøyden for felles avreise for de som ønsker det. Om dere ønsker å reise selv, så er Styrvoll banen her (sakset fra deres egen nettside):


GPS koordinater til banen vår:
N: 59.31500Ú
E: 9.84965Ú
Fra Oslo på E18: ta av ved Grelland, rett etter kaf¨ over E18. Følg skilting mot Skien, RV 32.
Fra Larvik: RV 40 mot Kongsberg. Ved Steinsholt, følg skilting mot Skien, RV 32.
Fra Kongsberg: RV 40 mot Larvik. Ved Steinsholt, følg skilting mot Skien, RV 32.


Her ser du Styrvoll Skytterbane på Google Maps: http://maps.google.no/maps?q=59.31500,9.84965(Styrvoll%20Skytterbane)


Her er en kjøre anvisning fra Shell på Teiehøyden til Styrvoll; http://maps.google.no/maps?saddr=Kirkeveien+14+C,+3120+T%C3%B8nsberg&daddr=59.31500,9.84965&hl=no&ie=UTF8&ll=59.24359,10.266552&spn=0.070492,0.111923&sll=59.200595,10.142625&sspn=0.564646,0.895386&geocode=FdUaiAMd6umeACmhfYe2RLdGRjF7Oc7ADVSyxw%3BFTgTiQMdMkuWAA&mra=ls&t=m&z=13
~b533634
Vi diskuterer før avreise om det kan være smart med en annen rute, grunnet at det ofte er lange køer i rushet på E18 for øyeblikket.


Neste tirsdag er det også internstevne. Vi kommer tilbake med informasjon om hva vi gjør
Tirsdag 15.5 er det internstevne på Slagen skytterlags bane. Foreløpig har vi ikke avklart om det kan bli både trening og  internstevne. Vi kommer derfor tilbake med mer informasjon om dette.

25.04.2012

Trening 1.mai, dugnad 2. mai, internstevne 3. mai, Sandestevnet og Pinseleir 2012

Merkelapp Informasjon Stevner Trening
0
Om du ikke mottar denne informasjonen på e-post, så send Bob en melding på bob@vcode.no, så blir du lagt til e-post listen!

Neste uke skjer det mye!

Tirdag 1. mai foregår trening på100 meter banen ute

Foruten det faktum at vi er ute, økes avstanden til skivene fra 15 meter inne til 100 meter. Samtidig øker også skive-størrelsen, slik at du som skytter vil oppleve selve siktebildet på lik måte. Økning i avstand betyr at vi må stille siktet opp, gjerne i størrelsesorden 35-50 knepp avhengig av sikte-modell!! Dette hjelper vi selvsagt til med,


Onsdag 2. mai er det dugnad fra kl 17.00

Som tidligere dugnader har vi mange og interessante oppgaver og ikke minst har vi det hyggelig sammen.Ting som er kjekt å ta med i tilfelle det blir behov og det er plass i bilen;rake, rive , spade, trillebår, hansker, greinsaks, kvistsaks, kost m.m

Torsdag 3. mai er det internstevne hos oss. Påmelding starter 17:00

Internstevnene er stevner innen vårt distrikt (eller "samlag"), og det kommer skyttere fra de nærmeste skytterlagene som Sem, Holmestrand, Slagen og oss! Første lag starter kl 18:00. Den som ønsker å skyte kan bare møte opp, og så blir skytteren tildelt en skytetid.

Siden internstevnet er på Lofterød (hos oss), så kan våre skyttere låne våpen samme dag.

Her erforøvrig listen over alle internstevnene med vårt stevne som det første;

3. mai Nøtterø
10. mai Styrvoll
15. mai Slagen
24. mai Holmestrand
 
Påmelding fra kl. 17.00 til 18.00. Skytinga starter så fort vi har fått fylt opp lagene.
Det skytes prøveskudd+15 skudd.
Det er 100% premiering
Det deles opp i egne klasser for 22mm og 6,5 mm. Altså;Asp, R, ER cal 22 + ER 6,5 , Junior cal 22 + Junior 6,5
Det koster kr 30,-


Sandestevnet 12. - 13. mai 2012

Sandestevnet er en del av et trippestevne, og det som ligger nærmest oss. I steden for å halse til alle 3 stevnene såpass tidlig i vår "utesesong", så starter vi rolig og fokuserer kun på dette stevnet. Vi foretar felles påmelding til dette stevnet for å forsøke å samle våre skyttere på samme lag. Ungdomsgruppa foreslår at vi satser på skyting på søndag 13. mai. I første omgang trenger Bob informasjon om hvem som kan tenke seg å være med, og deretter avtaler vi felles avreise osv.

Det vil selvsagt være anledning for våre erfarne skyttere å delta på fler stevner om ønskelig.


Pinseleieren 26. - 29. mai

Pinseleieren er et tradisjonelt arrangement, hvor det er full fokus på skyting i flere dager! Faktisk har dette arrangementet blitt avholdt så lenge at til og med jeg  har deltatt på dette tilbake på 70 tallet

Akkurat som Vinterskolen, vil det være full fokus på skyting, teori, teknikk, fysisk trening, bekledning, vedlikehold og mental trening. I tillegg vil vi være innom felt-skyting.

Overnatting foregår i egen campingvogn, telt eller på standplass (!), og samlaget sørger for frokost og middag to dager. Dette er sosialt, moro og lærerikt!!

Samlingen vil foregå på Holmestrand og Omegns bane, Eplerød, Fremmøte lørdag morgen og programmet STARTER kl. 09.00. Samlingen avsluttes mandag ca. kl. 16.00. Det vil være mulighet til å komme fredag kveld og etablere camp fra kl 19.00

For ytterligere informasjon, se denne adressen; http://www.vestfold-skyttersamlag.com/Dokumenter/Lillefix/info_pinseleir.pdf

I første omgang er vi interessert i hvem som kunne tenke seg å delta på Pinseleieren. Send meg derfor en melding på e-post eller SMS så snart som mulig. Vi repeterer selvsagt dette til treningen 1. mai.

22.04.2012

Innbydelse til landsskytterstevnet på Voss, 9. til 17. august 2012

Merkelapp Stevner
0

Unge skyttere! Hvert år arrangeres landskytterstevnet, som det største skytterstevnet i Norge. I år er det på Voss fra 9. august til 17. august. Her ser dere en lenke til invitasjonen. Om noen har lyst og tid til dette av våre yngste skyttere, så gi beskjed nå kommende treninger.

03.02.2012

Felles påmelding for Kveldsstevne Nøtterø Skytterlag Torsdag 8. og Fredag 9. feb er utført

Merkelapp Stevner Nøtterø skytterlag
0
Da har jeg utført felles påmelding for Nora, Noah, Simen, Peder og Mats på Torsdag 9.2 kl 20:00, samt for Emil på Fredag 10.2 kl 18:00

A picture named M2

Samt

A picture named M3

Skyttere uten eget våpen møter enkelt og greit opp litt tidligere, slik at dere tar ut våpen og utstyr – omtrendt som en vanlig trening.

Lykke til!

24.01.2012

Felles påmelding for aspiranter og rekrutter til vårt eget stevne Torsdag 9. og Fredag 10. februar

Merkelapp Stevner
0

Nå skal Nøtterø skytterlag snart ha stevne igjen, og denne gangen er det kveldsstevne Torsdag 9. og Fredag 10. februar. Stevnet foregår på vår egen skytterbane . Skytingen foregår hver halvtime fra kl 18.00 til kl 20:30 på Torsdag og det eneste laget som foreløpig er fullt er kl 19:00. Skytetidene på fredag er lik torsdag, og her er det ingen lag som er helt fulle.

Våre juniorer melder seg selv på dette stevnet denne gangen (som forøvrig foregår på http://skyting.pamelding.net for den som er interessert i å se hvordan et av påmeldingsstedene ser ut).

Derfor, kan våre aspiranter og rekrutter som ønsker å delta på dette stevnet gi meg en tilbakemelding innen neste trening, så foretar jeg felles påmelding.

05.01.2012

Felles påmelding til Ungdomsstevne på Sem 2012 Fredag 20.01.2012 - 18:00 utført

Merkelapp Stevner
0
Felles påmelding utført for Jørgen ( ASP ), Kjetil ( J ), Andreas ( R ), Emil ( R ), Nora ( R ) og Mats ( J ). Les mer for detaljer.

07.12.2011

Foreløpig stevne-liste for Ungdomsgruppen, Nøtterøy skytterlag, er klar

Merkelapp Stevner Informasjon Nøtterø skytterlag
0
Du kan laste ned stevne-listen som et PDF dokument fra lenken til høyre. Vi har ennå ikke bestemt oss for hvordan vi skal foreta påmeldingene for 2012, men foreløpig skal vi satse på mer "fellespåmelding", slik at våre skyttere i størst mulig grad kommer med på samme lag. Årsaken til dette er at påmeldingene til stevnene ofte fulltegnes relativt fort, og da er det enklere om man kan melde på gjengen som en gruppe.

Merkelapper