05.03.2017

Søstrene Håkedal felt-samlagsmestere med fullt hus (42 treff) i hver sin klasse! Fredrik Wikerøy på flott 3. plass!

Merkelapp Referat
0

Søndag 5. mars 2017 ble det avholdt samlagsmesterskap feltskyting hos Sem Skytterlag.

Søstrene Hanna og Camilla Håkedal gikk like godt bort og tok hver sin seier i henholdsvis klasse Eldre Rekrutt og Junior. Under innledende skyting fikk Hanna 30/21, det vil si 30 treff med 21 innertreff, mens Camilla fikk 30/19. Søstrene holdt også hodet kaldt under finalen og la derved inn 12 treff hver!

Men ikke nok med det! Fredrik Wikerøy skjøt også meget flott og fikk en flott 3. plass i klasse Junior med 27/16.

Eirik Gjessing fra Nøtterø skyter også i klasse Junior og fikk 20/7. Flott!

Nøtterø stilte også på lagskyting med Hanna, Camilla og Fredrik. Tilsammen vant de lagskytingen!! Meget flott skyting folkens og gratulerer så mye

WP_20170305_001

Flotte Nøtterø-skyttere! Fra venstre; Camilla, Hanna og Fredrik
Foto: Robert Wikerøy

14.11.2016

Seire til Håkedal Sisters og Andreas i helgas stevner! Fredrik på en herlig 3. plass!

Merkelapp Referat
0

I helgen ble det avholdt stevner hos Sem, Andebu og Nøtterø. Merk at det foreløpig kun er lenker til skytterlagenes egne sider.

Håkedal Sisters slo virkelig til på Sem, med fullt hus i hver sin klasse. Hanna vant Rekrutt-klassen med fantastiske 250 og hele 21 innertiere!! Camilla skjøtt også fullt hus og 250 med fikk 15 innertiere. Det ble en delt førsteplass i klasse Eldre Rekrutt sammen med Hanna Hunstad fra Sigdal.

I Andebu var det kun Fredrik Wikerøy fra oss som deltok. Det gjorde han med stil! Meget gode 349 ga en flott 3. plass i klasse Eldre Rekrutt. Klassen ble vunnet med 349 av Phillip Saude fra Fiskum.

Hos oss på Nøtterø ble det seier til Hanna Håkedal i klasse Rekrutt med meget gode 347. Seier ble det også til Andreas Voith med meget gode 346. Så snart jeg får resultatlistene opp på DFS, skal det nevnes andre plasseringer også!

VI GRATULERER!

14.08.2016

Samlagsstevnet hos Holmestrand (Eplerødbanen) - 2 sølv og 1 bronse!

Merkelapp Referat
0

I flott vær (!) ble årets samlagsstevne (klikk på lenken for alle resultater) avholdt hos Holmestrand & Omegns skytterlag på Eplerødbanen.  Totalt sett var det ikke så mange skyttere påmeldt denne gangen, noe som kanskje kan skylles at samlagsstevnet er relativt tett opp til LS for kort tid siden, og ikke minst skolestart i morgen!

Fra Nøtterø deltok ungdomsskytterne Hanna og Camilla Håkedal, Fredrik Wikerøy og Andreas Voith.

Fredrik skjøt først på lørdagen og satte derved et knallhøyt nivå i klasse Eldre Rekrutt med hele 250 (og 15 innertiere). På søndagen ønsket Camilla å blande seg inn i gullkampen og skjøt også fullt hus med 250 og 18 innertiere! Før omgangen lå derfor Camilla på skive 1 og Fredrik på skive 2 (han måtte dessverre reise dagen før og kunne ikke delta i omgangen og derved selve mesterskapsskytingen).

I klasse Rekrutt skjøt Hanna 240 og lå derved på skive 3 før omgangen.

I klasse Junior skjøt Andreas flotte 246 og lå på en delt 2. plass før omgangen.

Under ser vi søndags-gjengen etter vel gjennomført innledende skyting;

IMG_7601

Før omgangsskytingen var det også lagskyting. Det var kun to lag som deltok, og disse var Nøtterø og Andebu. Vi vant med 294 (13 innertiere) foran Andebu med 279 (2*)!

I 10-skudds omgangen ble resultatene slik:

Ole Gunnar Knutsen Holland fra Slagen viste krefter og skjøt en feilfri omgang med hele 10 innertiere! Den ser vi under!

IMG_7602

Camilla fikk en 9’er og landet med det på en flott 2. plass! Fredrik skjøt som nevnt ikke omgang og fikk derved en 3. plass.

I klasse Rekrutt dro Andrine Fjeld Løberg fra Andebu til med flotte 96 og vant dermed klassen med 338. Hanna hadde en flott samling, men dessverre hakket til venstre. Hun landet da på 93 og fikk sluttsummen 333 og en 3. plass!

I klasse Junior var det Snorre Fjeld Løberg fra Andebu som skjøt best med kun en 9er. Med 99 i omgangen og 246 i innledende vant han klassen med flotte 345, poenget foran Andreas Voith som måtte ta til takke med to 9’ere i omgangen og sluttsummen 344. Dette holt til en flott 2. plass!

Vi gratulerer og takker for flott skyting folkens!

IMG_7606

PS! Siden The Voiths var eneste av ungdomsbanden som var til premieutdelingen, så har Bob tatt vare på premiene. Disse utdeles førstkommende tirsdag!

13.06.2016

Hanna Viken 1 mester i klasse Rekrutt! Vestfold vant samlagsskytingen! Camilla nr. 3 og Fredrik nr. 4 i ER!

Merkelapp Referat
0

I helgen 11. til 12. juni ble landsdelskretsstevnet Viken 1 avholdt hos Styrvoll skytterlag. Herlig vær, flotte skyttere og god stemning preget et meget godt gjennomført arrangement!

For Nøtterø ble det også svært gode resultater! Hør bare ...

Hanna Håkedal er Viken 1 mester i Rekrutt!

Hanna Håkedal startet med svært gode 248, som førte henne rett i ledelsen under innledende skyting. Dette medfører at man ligger på skive 1 under finalen, og alle som har vært i den posisjonen før, vet at nervøsitet og puls raskt kan komme! Derfor er det svært (SVÆRT) imponerende at Hanna fullfører med 100 i omgangen og hele 7 innertiere!!

image

Avslutningen med 10.9 kan heller ikke bli bedre! Minner om at dette er klasse Rekrutt, hvor kaliber .22 også er følsomt for vind!

Her er Hanna etter at medalje og diplom er overlevert som synlige bevis på hennes Viken 1 mester-status!

image

Bildet er snappet fra Tor Nystuens Facebook innlegg!

Camilla og Fredrik skjøt begge fullt hus med 350, og fikk en herlig 3. og 4. plass (og flott medalje!)

I klasse Eldre Rekrutt er det (som vanlig) knallhard konkurranse, og så var det også i år. Fra Nøtterø fyllte Camilla og Fredrik med 250 og henholdsvis 20 og 15 innertiere!

Alle “fulle hus” står det stor respekt av og denne dagen var det spesielt flott at Fredrik skjøt sitt første fulle hus i stevne sammenheng! Her er en glad skytter mellom innledende og finale;

IMG_7025

At Camilla igjen skyter fullt hus er det bare å ta av seg hatten for. Hun har gjort dette ørten ganger hittil i år!

Under finalen blir det som vanlig steinhard konkurranse, og både Camilla og Fredrik skyter flotte 100 og lander på herlige 3. og 4. plass!

ER vinnere Viken 1

Medaljevinnere i ER. Fra venstre Maria, Kristian, Camilla og Fredrik. (igjen er bildet snappet fra Tors FB innlegg)

Vinner av klassen ble Kristian Lerberg fra Hovet og Hol.

Nøtterø hadde også med seg en skytter i klasse Junior, og Andreas Voith skjøt 241 under innledende skyting. Det ble ikke helt “dagen” for hans individuelle skyting. Klassen ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem, som etter innledende på 249 også måtte takle skive 1-presset under finalen! “Hvilket press?” spør du ... for på resultatet under finalen virket det som Jeanette overhodet IKKE hadde noen form for nerver. Se bare på denne avslutningen ...

image

10.8, 10.8, 10.9, 10.9 og 10.9 !!

Vestfold 1 vant samlagsmesterskapet (både i ungdom og senior!!)

På Viken 1 er det som seg hør og bør også lagskyting. Vestfold stilte med 2 lag, og Vestfold 1 bestod av:

Camilla Håkedal (ER, Nøtterø), Ole Gunnar Holand Knutsen (ER, Slagen), Andreas Voith (J, Nøtterø) og tilslutt Jeanette Hegg Duestad (J, Sem). Med 396 og 20 innertiere vant Vestfold med en eneste innertier foran Drammen!

SNAGHTMLa3901bc

Her er en glad gjeng som for 5. gang sikret seg et napp i vandrepokalen:

IMG_7031

For en gangs skyld, mitt eget bilde Smile

Oppsummering

For en dag, for en skyting - VI GRATULERER ALLE SKYTTERE for super gjennomføring!

 

Klikk her for resultatene fra Styrvolls side og klikk her for alle individuelle resultater fra DFS.no

06.06.2016

Knallvær under Vestfold-helga 4.- 5. juni - Hanna beste av våre med 2. plass i Sandefjord

Merkelapp Referat
0

Tidenes-beste-juni-vær med varmegrader opp mot 30 grader dannet rammen for den første “Vestfold helga”. Tidvis utfordrende vind gjorde skytingen ekstra spennende, spesielt i klasse Rekrutt.

Vestfoldhelga-Holmestrand 2016

Skytterlagene Sandar og Sandefjord, Sande, Andebu, Sem og Holmestrand er arrangører. Tanken er at man samler flere stevner i Vestfold på en helg, og håper derved at flere langveisfarende tar turen. På denne siden finner dere all oppsummering! Her finner dere alle sammenlagt resultatene.

Før vi går i detaljer, gratulerer vi Hanna Håkedal med en flott 2. plass i klasse Rekrutt!

image

Her er Hanna like før skyting for et har stevner siden;

image

Søster Camilla var ikke så langt unna hun heller i klasse Eldre Rekrutt, og fikk en flott 4. plass;

image

Detaljene er som følger;

I Holmestrand slo Eldre Rekrutt Camilla Håkedal til med fullt hus - 350 med 24 innertiere. I den knallharde konkurransen holdt det til en flott 3. plass. Samme flotte plass fikk Hanna Håkedal i klasse Rekrutt med poengsummen 337.

I Sandar og Sandefjord ble det 346 for Camilla og en 11. plass. Hanna slo til med en herlig 345 og en super 2. plass!

I Sande ble det 349 for Camilla, noe som ga en fin 4. plass. Hanna fikk 341 og landet på en 8. plass.

Hos Sem ble 348 til Camilla, noe som ga en delt 7. plass. 7. plass fikk også Hanna med 345!

I Andebu ble det 349 til Camilla og igjen en fin 4. plass. Søster Hanna fikk 337 og landet på en 11. plass.  Andreas Voith deltok også i Andebu, og fikk 341 og landet på en 13. plass.

VI GRATULERER!

22.05.2016

Camilla Håkedal skjøt 2 x 350 og seier i begge helgas stevner!! 2. plass til Hanna!

Merkelapp Referat
0

The Håkedals dro til Blakerstevnet 22. mai. Camilla dro til og skjøt fullt hus med fantastiske 350 og hele 27 innertiere. Dette holdt til flott seier i klasse ER. Hanna Håkedal i klasse Rekrutt, åpnet knallsterkt med meget sterke 249 i innledende skyting, men så har det åpenbart skjedd ett eller annet da hun kun har fått registrert 9 poeng i omgangen Sad smile Uheldig!!

I Grasåsenstevnet bane 2016 hos Høland/Bjørkelangen skyter Camilla nok en gang fullt hus med 350, men denne gangen med 30 innertiere! Her gikk det også meget bedre for Hanna med sterke 346 og en flott 2. plass!

VI gratulerer!

19.05.2016

Internstevnene: Seier til Camilla, seier til Hanna og 2. plass til Andreas!!

Merkelapp Referat
0

Torsdag 19. mai ble siste internstevne avholdt hos Sem Skytterlag. I klasse Rekrutt deltok Hanna Håkedal fra Nøtterø, og hun slo til med meget solide 248. Dette er råbra med tatt i betraktning at det var variabel vind! Seier til Hanna for dette resultatet!

I junior-klassen deltok Andreas Voith og han skjøt flotte 245, noe som holdt til en 3. plass i dag.

Siden dette var siste internstevne, ble det også summert og kalkulert de tre beste stevnene av fire mulige. Her finner dere hele resultatlista sammenlagt. For Nøtterøs del ble dette særdeles hyggelig lesning - hør bare;

Seier til Camilla Håkedal i klasse Eldre Rekrutt! Hun skjøt 250 i samtlige tellende stevner og fikk derved hele 750 poeng (med 61 innertiere)!

Seier til Hanna Håkedal i klasse Rekrutt, med meget solide 743 poeng!

2. plass til Andreas Voith i klasse Junior, med gode 736.

Under ser vi Hanna og Andreas! Camilla deltok ikke i dag.

IMG_6900

VI GRATULERER!

10.05.2016

3. internstevne på Slagen vel gjennomført - Seier til Camilla, 3. plass til Andreas og 3. plass til Hanna!

Merkelapp Referat
0

På sommerens (føles i alle fall som det er sommer nå, jiiiha!) varmeste dag ble det 3. internstevnet avholdt hos Slagen Skytterlag.

image

(Bilde er snappet fra Slagen Skytterlags side)

Igjen drar Camilla til med fantastiske 250 og hele 22 innertiere. Dette holder til seier i klasse Eldre Rekrutt! Ole Gunnar Knutsen fra Slagen fikk også fullt hus men med noen innertiere færre enn Camilla.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna gode 242 og fikk med det en 3. plass. Andebu sikret seg 1. og 2. plass. Vinner ble Kristin R. Isachsen med 246 etterfulgt av Andrine F. Løberg med 245.

I klasse Junior fikk Andreas gode 248 og 10 innertiere og landet på en 3. plass bak suverene Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 250 og 22 innertiere, fulgt av Snorre F. Løberg fra Andebu med 248 og 16 innertiere.

Herligskyting alle sammen - og vi gratulerer!

Camilla plugger inn ytterligere to fulle hus med 350!!

Glemte i forrige referat å nevne at Camilla og Hanna også skjøt Gransheradstevnet og Saulandstevnet 8. mai. Det holdt til henholdsvis 1. og 2. plass i klasse ER. Søster Hanna dro også til med meget solide 345 og 346 i henholdsvis Gransherad og Sauland. Dette holdt til en super 2. plass i begge stevner!!

MEGET bra skyting!

10.05.2016

Frigjøringsstevnene på Østfold-sida: Fullt hus og delt seier til Camilla i ER i Moss!

Merkelapp Referat
0

I flott sommervær dro Camilla, Hanna og Andreas over til østfold-sida for å delta i Frigjøringsstevnene!

Nok en gang plasserte Camilla Håkedal alle sine skudd i 10’ern og med 350 poeng og hele 25 innertiere ble det delt seier i klasse Eldre Rekrutt i Moss og Vålers Frigjøringsstevne 7. - 8. mai. Hun delte førsteplassen med Silje Jeanett Holter fra arrangørklubben. Imponerende!

Andreas Voith dro til med flotte 346 i klasse Junior, og fikk med det en flott 4. plass!

IMG_6850

Hanna Håkedal fikk noen flotte serier, men et par av dem var litt skakke i forhold til sentrum. Derved ble det 339 og en 8. plass for henne i klasse Rekrutt.

Neste stevne var Frigjøringsstevnet i Frogn og Drøbak. For Camillas del snek det seg inn et par 9’ere, og sluttsummen på gode 348 ga en 8. plass.  Andreas fikk 342 og landet på 20. plass. Hanna fikk 331 og en 22. plass.

Alt i alt - en flott skyte-dag med veldig god skyting! Vi gratulerer!

06.05.2016

Internstevne på Styrvoll - Seier til Camilla og Hanna i henholdsvis ER og R, og 2. plass til Andreas i J

Merkelapp Referat
0

Onsdag 4. mai var det Styrvoll skytterlag sin tur til å avholde internstevne i Vestfold. På flotte nye skiver skjøt Camilla 250 i klasse ER med 17 innertiere og vandt klassen. Hanna skjøt flotte 249 - også med 17 innertiere og vandt klasse R. I klasse J fikk Andreas 243 og en flott 2. plass.

Klikk her for hele resultatlisten.

Under ser vi den siste 10’skudden for våre skyttere!

SNAGHTMLb5e696e

Vi gratulerer!

30.04.2016

Første internstevne på 100-meter"n avholdt - Hanna og Camilla med seier i hver sin klasse!

Merkelapp Referat
0

Torsdag 28. april ble årets første internstevne på 100’meteren avholdt. Hanna og Camilla Håkedal vant hver sin klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt med henholdsvis 242 og flotte 250!! Vi gratulerer! Klikk her for komplett resultat liste.

25.04.2016

Flott skyting i Telemark og Østfold!

Merkelapp Referat
0

Helgen 23. til 24. april var det flere stevner og velge mellom. På “vår” side var det stevner i Notodden, Bø og Sauherad, og på Østfold-siden var det stevner i Fredrikstad og Skjeberg.

Felles for alle stevnene var at det var en viss utfordring med vind, og for våre yngste skyttere med kaliber .22 blir det da ekstra utfordrende. Det er derfor imponerende skyting av rekrutt Hanna Håkedal som skyter 341 i Bø i Telemark, og derved lander en flott 2. plass, like bak vinner Thomas Breivik med 342! I samme stevne vandt søster Camilla klasse Eldre Rekrutt med gode 348 med hele 25 innertiere!

I Sauherad dro Camilla til med knallsterke 350 og hele 31 innertiere! Dette holdt til en flott 1. plass!! Hanna fikk 340, kun ett poeng bak vinner Kristian Storenes med 341. Hanna landet på en 5. plass.

Tilslutt var det Notodden hvor Camilla fikk flotte 349, noe som ga en 4. plass. Hanna fikk 338 og landet også en 4. plass.

På Østfold-siden deltok Andreas Voith i sitt første junior stevne med kaliber 6,5. I Fredrikstad skjøt han flotte 345, noe som ga en 6. plass. I Skjeberg ble det 338 og en 10. plass.

15.03.2016

Camilla best av våre med flott 3. plass under Østlandsmesterskapet i finfelt 13. mars 2016

Merkelapp Referat
0

Søndag 13. mars var det duket for Østlandsmesterskap i finfelt (klikk for hele resultatlisten). Skyttere fra hele 16 samlag konkurrerer og ikke uventet ble det mange deltagere og utrolig mange flotte resultater!

I klassen Eldre Rekrutt dro Camilla Håkedal til med fullt hus og hele 39 innertreff (42/39), noe som ga henne en flott 3. plass. Under ser vi Camilla like etter skyting

DSC_0249

Foto: Robert Wikerøy - klikk på bildet for større versjon

I ER var det ikke mindre enn 16 skyttere med fullt hus!!

image

Klikk på bildet for større versjon

I samme klasse skjøt også Fredrik Wikerøy, og han fikk flotte 41/30, noe som ga ham en 21 plass.

I klasse Rekrutt var det ennå fler med fullt hus - hele 18 skyttere! Hanna Håkedal skjøt også flott fullt hus med 42/10, noe som ga henne en 18. plass.

Som vi ser er det mange om beinet i rekrutt-klassene, og konkurransen er meget hard når forholdene er så fine som de var under ØM.

Line Camilla Næss sørger som vanlig for flotte oppdateringer på Facebook gruppen til Vestfold Skyttersamlag. Klikk deg inn der og se flere flotte bilder og gode beskrivelser!

image

11.03.2016

Vestfold Cupen er ferdig! Seier til Hanna og Camilla i hver sin klasse!

Merkelapp Referat
0

I går torsdag 10.3 ble siste runde av Vestfold Cup’n på 15 meter gjennomført hos Andebu (klikk her for komplette resultatlister). Hanna skyter flotte 247 og vinner klart klasse Rekrutt. Ikke nok med det, med hun går også til topps sammenlagt med totalsummen 740! I cuppen teller tre av 4 stevner, og Hanna fikk de imponerene resultatene 246 (Nøtterøy), 247 (Slagen) og tilslutt 247 i Andebu.

I klasse Eldre Rekrutt ble det igjen fullt hus med 250 og 17 innertiere til Camilla, noe som sikret henne seieren i klassen. Fredrik Wikerøy fikk flotte 248 og landet på en flott 3. plass. Dette ble også rekkefølgen sammenlagt i cup’n, hvor Camilla meget imponerende fikk 250 i samtlige tellende stevner!! 750 og seier, jiihha! Fredrik skjøt også meget godt og med resultatene 248 (Nøtterøy), 247 (Slagen) og tilslutt 248 i Andebu, så fikk han flott bronse sammenlagt!

Klasse Junior ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem, som også vant cup’n sammenlagt med 247 (Slagen), 247 (Sandar og Sandefjord) og 248 i Andebu.

Klikk her for sammenlagt resultatene fra cup’n!

Vi gratulerer!!!

01.03.2016

Første NSF-skyting gjennomført for våre unge skyttere!

Merkelapp Referat
0

Mandag 29.2 - på skuddårsdagen, gjennomførte vi vår første NSF-skyting for ungdomsskytterne. 11 unge skyttere fikk prøve seg på 30 skudd liggende, og hele 5 stykker skjøt fullt hus! Fredrik, Andreas, Camilla, Emil og Jeanette! I tillegg var det flere meget fornøyde skyttere etter gjennomføringen! Artig! Under ser vi det første laget i aksjon;

NSFSkyting

07.02.2016

Flott gjeng fra Nøtterø på feltsamling!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 6.2 ble det avholdt Vestfold Skyttersamlag (og klikk her for Facebook gruppa til samlaget) feltsamling i Sande. Det var svært gledelig at en relativt stor kontingent fra Nøtterø tok turen! Under ser vi noen bilder fra samlingen:

DSC_0206

Fra venstre foran: Carl Christian og Sheena. Bak: Eirik, Fredrik, Ingmar og Hans-Norman

Under ser vi noen “action bilder”, både fra uteskytingen og puss av våpen!

DSC_0207DSC_0210DSC_0217DSC_0225DSC_0226

24.01.2016

Hanna vant klasse Rekrutt sammenlagt i Ungdomsstevnet 2016!

Merkelapp Referat
0

I helga ble Ungdomsstevnet 2016 avholdt hos Andebug og Sem skytterlag. Klikk her for alle resultater.

I sammenlagt-resultatene gikk Hanna til topps med henholdsvis sterke 346 og 245. Søster Camilla fikk i klasse Eldre Rekrutt  en flott 3. plass med 348 i Andebu og 250 hos Sem. Herlig!! I klasse Junior fikk Andreas en flott 4. plass sammenlagt, med 342 og 243.

Flott deltagelse fra Nøtterø og mye god skyting! Vi gratulerer!

17.01.2016

Camilla samlagsmester på 15 meter i klasse ER. Hanna og Andreas på hver sin 3. plass i henholdsvis R og J!

Merkelapp Referat
0

image

På en super-flott vinterdag med temperaturer helt ned til -23 grader, ble samlagsmesterskapet på 15 meter avholdt på Sem Skytterlags bane. 86 skyttere deltok. Klikk her for alle resultater.

I klasse Eldre Rekrutt ble det seier til Camilla Håkedal med meget sterke 249! Sheena Fallon fikk gode 241 og landet på en flott 5. plass i samme klasse.

I klasse Rekrutt ble det en flott 3. plass til Hanna Håkedal med poengsummen gode 244!

Samme gode poengsum (244) holdt til en flott 3. plass for Andreas Voith i sitt første virkelige junior-stevne! Fra Nøtterø skjøt også Hans Normann Halvorsen og dette ble hans første junior-skyting overhodet! Poengsummen ble 211 og en 12. plass.

Vi hadde også med oss Carl Christian Corneliussen og Eirik Gjessing som skjøt i klasse ASP, og de landet på henholdsvis 226 og 229.

Vi gratulerer med flott skyting og ikke minst - flott deltagelse fra Nøtterø. I morgen skyter vi Vestfold Cup hos oss på Nøtterø!

15.12.2015

Søstrene Håkedal rir igjen!

Merkelapp Referat
0

image

I Otto Flågans minnestevne 12. desember (klikk her for resultatlistene) slo søstrene Håkedal til igjen.

I klasse Rekrutt vant Hanna Håkedal med meget sterke 348, og 13 innertiere!

I klasse Eldre Rekrutt slo Camilla Håkedal til med fullt hus, 350 og hele 23 innertiere. Hun ble slått med 2 innertiere av Hanna Hunstad fra Sigdal. Maria Engen Skogly skjøt også prikkfritt og landet på 3. plass. Høy nivå her med andre ord!

Samme helg dro jentene også til Søndre Modum Skytterlag. Der ble det 346 for Hanna og en 4. plass i klasse Rekrutt, mens Camilla fikk 347 og en 7. plass i klasse Eldre Rekrutt!

Vi gratulerer så mye!!

30.11.2015

Fullt hus til Camilla i Sande 29. november 2015

Merkelapp Referat
0

I Sande skjøt Camilla feilfritt både under innledende skyting og under omgangen. Flotte 350 og seier i klasse Eldre Rekrutt! Søster Hanna fikk 343 og landet på en 4. plass. Vi gratulerer!

08.11.2015

15 meter stevnene på Nøtterø, Sem og Andebu er historie. Andreas vant på Nøtterø med 350!

Merkelapp Referat
0

image

Søndag 8.11 ble det avholdt 3 stevner i umiddelbart nærområde.  Topp-resultatene denne gangen stod Andreas Voith (Eldre Rekrutt) for, med utrolig gode 350 hos Nøtterø og 17 innertiere!

IMG_5951

Bilde fra lerdueskyting på lørdag!

Camilla Håkedal (ER) fikk flotte 348 på Nøtterø og landet på en 7. plass. Fredrik Wikerøy fikk 343 og en delt 12. plass. Sheena Fallon skjøt sitt første stevne noensinne og fikk meget gode 340 og en 15. plass! Carl Christian Corneliussen fikk 334 og 17. plass.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal 344 og fikk en 6. plass. Klassen ble vunnet av Nora Midtgard fra Jondalen med 348.

I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 341 og fikk en 5. plass. Klassen ble vunnet av Jennu Aardalen fra Oslo Østre med utrolig sterke 350.

image

I Andebu snek det seg inn en 9’er og med 349 og 21 innertiere han fikk delt 2. plass sammen med Julie Paulsen Johannessen fra Fredrikstad. Camilla Håkedal fikk 347 og landet på en 5. plass. Fredrik Wikerøy fikk 338 og landet på en 14. plass. Elisabeth H. Stokker fra Asker vant klassen med supre 350.

I klasse Rekrutt slo Hanna Håkedal til med 347 og sikret seg med dette en flott 2. plass.

image

Hos Sem skytterlag ble det Hanna Håkedal (R) som ble best av våre med en flott 3. plass. Det sørget den flotte poengsummen 248 for! I klasse Eldre Rekrutt fulgte søster Camilla Håkedal opp som best av våre. Med flotte 249 fikk hun en 5. plass. I samme klasse fikk Fredrik Wikerøy 246 og landet på en 10. plass, mens Andreas Voith fikk 245 og en 12. plass

VI GRATULERER!!

08.11.2015

Hanna har skutt 250 på stevne!

Merkelapp Referat
0

Hanna Håkedal har skutt sitt første 250-resultat på stevne!

IMG_5941

Dette skjedde på Fredrikstads stevne 1. november (klikk her for alle resultater). Vi gratulerer!!

14.09.2015

Østfold-skyting helgen 12-13. september! Seier til Camilla i Råde!

Merkelapp Referat
0

Camilla og Hanna Håkedal deltar på det som deltas kan, og i helgen var det ikke mindre enn 3 stevner i Østfold. I Råde skjøt Camilla prikkfritt og fikk fullt hus med 350 og 24 innertiere! Dette holdt til seier! Søster Hanna fikk 339 og landet på en 5. Plass.

I Rygge ble det 349 på Camilla men med hele 27 innertiere! Det var samme antall som begge vinnere Silje Jeanett Holter fra Moss og Våler og Maria Engen Skogly fra Røyken og Hurum fikk med sine fulle hus 350. Med andre ord, dette var millimetere i fra toppen! Hanna skjøt flotte 345 og landet med det på en 5. Plass.

I Sarpsborg ble det meget gode 347 og en 4. Plass for Hanna med hele 26 innertiere!! Vinneren hadde riktignok 350, men 23 innertiere, så dette er råbra Hanna!! For Camilla ble det sterke 349 og 25 innertiere. Denne gangen endte dette flotte resultatet på en 7. Plass. Det sier noe om nivået. Hele 3 skyttere på 350 i denne klassen!

Vi gratulerer!

10.09.2015

Klubbmesterskapet 100 meter 2015: The Håkedals, Backlund og Marthinsen!

Merkelapp Referat
0

Tirsdag 8.9 og i nydelig sensommer vær – om enn med vel lav kveldssol og mye støv under skyting, avholdt Nøtterø skytterlag sitt årlige klubbmesterskap på 100 meter.

Av våre aspiranter deltok Jonas Strange, Hans-Norman Halvorsen og Carl Christian Cornelliussen og de fikk virkelig prøvd seg på et lag med flust av 6.5 skyttere, smell og støv! Jonas fikk 229, Hans-Normal 211 og Carl-Christian 234. Veldig mye bra skyting folkens – spesielt tatt støv og smell i betraktning!

I klasse Rekrutt var riktignok ikke konkurransen så stor, men Hanna tok ikke lett på det av den grunn! Meget gode 248 sikret seieren i denne klassen.

I klasse Eldre Rekrutt har vi flere skyttere, og Camilla Håkedal dro til med supersterke 250 og vant dermed klassen. Like bak på lå Sunniva og Andreas med 247.

I klasse Junior ble det meget jevnt. Best ble Nora Backlund med 243. Emil og Kim fikk 242.

Vi avsluttet med Monte Carlo skyting (ett og ett skudd skytes av gangen, og den med det dårligste skuddet utgår fra konkurransen). Etter hele 23 skudd sto Sunniva igjen på seierspallen. Under ser vi Sunniva, Camilla, Hanna og Nora.-

IMG_5579IMG_5580

Vi gratulerer!!

07.09.2015

Søstrene Håkedal høster medaljer! Seier i samtlige stevner for Hanna, og Camilla er like bak med to førsteplasser og en bronse!

Merkelapp Referat
0

I helga ble det avholdt 3 stevner I nærområdet, Nøtterø, Sem og Slagen (klikk på lenkene for å gå rett til resultatlistene).

image

På Nøtterø ble det seier til Hanna Håkedal i klasse Rekrutt med meget gode 345!

I klasse Eldre Rekrutt ble Camilla Håkedal best av våre, med en super 3. plass med 349 (og hele 29 innertiere!). Andreas Voith kom på en 5. plass med gode 348 og Fredrik Wikerøy kom på 9. plass med 342.

I klasse Junior kom Emil Berntsen på 9. plass med 337, og Kim Johansen på plassen bak med 336.

 

image

Hos Sem ble det igjen seier til Hanna i klasse Rekrutt med ennå sterkere 348 (og hele 24 innertiere)!

I klasse Eldre Rekrutt ble det delt førsteplass til Camilla med meget sterke 350 (begge hadde 30 innertiere!!). Andreas ble vår neste på en 5. plass med meget gode 349 (28 innertiere). Fredrik kom på 10. plass med 342.

I klasse Junior skjøt Kim 336 og fikk en 11. plass.

 

image

I Slagen ble igjen seier til Hanna i klasse Rekrutt med meget gode 346!!!

I klasse Eldre Rekrutt slo Camilla også til igjen, med uhyre sterke 350 og hele 31 innertiere! Andreas skjøt gode 349 og fikk en 6. plass, og Fredrik fikk en 8. plass med 344.

17.08.2015

Søstrene Håkedal tok hver sin seier i klasse R og ER. Fredrik på 2. plass og Nora på 3. i klasse J!!

Merkelapp Referat
0

Søndag 16. august ble årets samlagsmesterskap avholdt på Sandar og Sandefjords bane på Foksrød.

Fra Nøtterø dro Fredrik, Andreas, Camilla, Hanna og Nora, og la det være sagt med det samme: En suveren dag for Nøtterø!

Hurra for suveren seier til Hanna i klasse rekrutt med super-gode 347! Hun regjerte praktisk talt alene i toppen av klasse Rekrutt denne gangen, og trosset varierende vind på suveren måte. Husk at rekrkuttene skyter med kal .22 som er svært utsatt for vind!! 347 er derfor helt suverent flott resultat!!

IMG_5435

Flott Hanna!!

Videre – Søster Camilla bestemte seg tidlig for å være med i kampen om toppplasseringer. I klasse Eldre Rekrutt satte Sandar og Sandefjords egen Bendikte Thomassen standarden med utrolig gode 250. Ingen andre matchet dette, men Camilla var nærmest med meget sterke 249 sammen med Ole Gunnar Holland Knudsen fra Slagen. Fredrik og Andreas var hakk-i-hel med flotte 248 og alle våre deltagere var dermed med i finalen! Camilla og Fredrik var de eneste som klarte 100 poeng, og derved vant hun klasse ER, mens Fredrik fikk en flott 2. plass! Under ser vi Fredrik, Camilla og Bendikte fra S&S:

IMG_5443

Herlig!

Andreas fikk god 99 i omgangen, og landet tilslutt på 4. plass.

Ikke nok med det! I klasse Junior skjøt vår Nora Backlund meget gode 245 under innledende skyting og lå derved på 3. plass, like bak suverene Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 250 og Karoline Hustuft Aadne fra Styrvoll med 246. De to sistnevnte er det ikke så lett å hamle opp med i finaler, og Nora beholdt sin flotte 3. plass! Under ser vi de glade juniorer Karoline, Jeanette og Nora;

IMG_5446

Girlpower i Junior-klassen!!

Tilslutt har vi lagskytingen! Av en eller annen grunn var det ikke så mange av skytterlagene som stilte ungdomslag, så det ble et oppgjør mellom Sem og Nøtterø. Etter litt klabb-og-babb med innstilling av de elektroniske skivene (Mikrofon-innstillingene stod på “grov” for kal. 22, og da “hører” ikke skivene 22-skuddene helt presist!) skjøt Hanna vår første etappe og fikk meget gode 96 (husk, kal. 22 og vind igjen …), og vi var likt med Sem. I 2. etappe skjøt Fredrik meget gode 99 og vips - vi var hakket foran Sem! I siste etappe skjøt vår ankerkvinne Camilla feilfritt og banket inn 100! Seier til Nøtterø og napp i vandrepokalen for lagskytingen!!

Her har vi alle våre unge stevne-deltagere samlet på ett brett, sammen med Formann Tor Nystuen som vant klasse 5!

IMG_5450

Vi gratulerer alle skyttere!!

Så snart vi har lenke til endelig resultatliste, legges denne ut. I mellomtiden kan dere kose dere med denne fra innledende skyting Smilefjes

IMG_5417

… og her er resultatene fra S&S!

08.08.2015

Landsskytterstevnet 2015 på Lesja: Gull til Vestfold i lagskyting, bronse til Camilla i ER og Fredrik i feltfinalen!

Merkelapp Referat
0

image

Landsskytterstevnet ble i år avholdt i Lesja fra 31. juli til 7. august, og fra Nøtterø dro denne fin gjengen med ungdommer avsted!

LS2015Alle

Fra øverst til venstre; Fredrik Wikerøy, Hanna Håkedal, Sunniva Marthinsen, Emil Berntsen, Camilla Håkedal, Andreas Voith og Kim Johansen.

Som vanlig under LS skal alle skyte både bane- og felt skyting. I tillegg deltok Camilla og Andreas på Vestfold-laget under samlagsskytingen siden de hadde hatt jevnt over gode resultater hittil i sesongen.

Før vi begynner gjennomgangen av skytingen, røpes allerede fantastisk skyting i tittelen av artiklen!! Du kan forøvrig se alle resultater på denne siden. En annen flott side er baneguide.no som foruten å være tilpasset smarttelefoner i størrelse, også fungerte bedre enn DFS egen app.

22.06.2015

Min gode hatt!! Camilla vant Kanaltreffen med vanvittige 2 x 350 og 349!!

Merkelapp Referat
0

Camilla Håkedal har virkelig tatt grep denne sesongen.

image

Hør bare!

I Lunde fikk Camilla 350 med 28 innertiere – seier!

I Løveid fikk Camilla 350 med 24 innertiere – seier!

I Holla fikk Camilla 349 med 25 innertiere – seier!

Hatten av for fantastisk skyting på Camilla denne helgen!

Søster Hanna Håkedal fikk også til flott skyting denne helgen!

I Lunde ble det flotte 344 og en 5. plass. I Holla ble det 342 som landet på en 7. plass. Tilslutt i Løveid ble det 335 og en 11. plass.

Vi gratulerer The Håkedals med en utrolig skytehelg!

17.06.2015

Lagskyting Vestfold/Drammen: Vestfold vant pokalen til odel og eie!

Merkelapp Referat
0

I hele 16 år har vi hatt lagskyting mellom Vestold og Drammen. Hovedhensikten har vært å tilby ungdomsskyttere en mulighet for å trene på lagskyting utenom de store stevnene som Viken 1 og Landsskytterstevnet. I hver klasse stiller 5 skyttere hvor de 3 beste resultatene teller. Dette medfører at en skytter kan ha en uheldig dag, uten at laget taper nevneverdig på det!

Årets lagskyting fant sted på Styrvoll skytterlags bane og i år besto laget av følgende skyttere:

Rekrutter Eldre rekrutter Juniorer
Magnus B. Johansen
Andrine F. Løberg
Kjell Kristian Evensen
Jonas Waggestad
Emil A. Hansen
Andreas Voith
Simen Rønningshaug
Snorre F. Løberg
Sunniva Marthinsen
Ole Gunnar H. Knutsen
Jeanette Hegg Duestad
Karoline H. Aadne
Arin Kalleberg
Marius Bjune
Tomas Marthinsen

I fjor tapte vi med ett fattig poeng (se her for 2014 resultatene). I år fikk vi bøtet på dette og vant med klar margin. Drammen stilte riktignok med en skytter for lite, men vi vant med over 350 poeng, så det hadde det ikke endret på rekkefølgen i år.

Vi fikk derved det tiende nappet i vandrepokalen og derved vant vi den til odel og eie!

Beste skytter fra Nøtterø ble Sunniva Marthinsen med flotte 347!

15.06.2015

Viken 1 i Sigdal – Andreas ble Viken 1 mester i klasse ER, i tillegg til sølv i både R og ER!!

Merkelapp Referat
0

Søndag 14. juni, solen skinner og det er landsdelkretsstevne Viken 1 i Sigdal. For en dag, for en skyting og for noen flotte ungdommer fra Nøtterø!! Vi tar like gjerne resultatene med det samme, og Nøtterø høstet gjeve medaljer i klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt!

Andreas Voith forsvarte fjorårets seier og ble Viken 1 mester for 2. gang på rad i Eldre Rekrutt! Sølvplassen ble sikret av Camilla Håkedal etter fantastisk innledenede skyting med fullt hus 250! I klasse Rekrutt skjøt Hanna seg til en super sølvmedalje!

image

Vi gratulerer med seier og to fantastiske 2. plasser!!

Det er ikke ferdig med det - alt har en start, også dette stevnet.  Les videre for å se mer om fantastisk innledende skyting, spennende lagskyting og ikke minst detaljer rundt finalene!

08.06.2015

Sammenlagtresultater fra vårens internstevner!

Merkelapp Referat
0

Flott innsats fra ungdomsskytterne på Nøtterø! Hele lista finner du her. Under ser du våre skyttere i sammenlagt lista.

image

SNAGHTML10cea34

SNAGHTML10d9dca

08.06.2015

Referat fra helgas stevner–flott skyting av våre ungdomsskyttere!

Merkelapp Referat
0

imageimageimageimageimage

I helga har det vært mange muligheter for våre skyttere og hele 5 stevner for de ivrigste!

Camilla Håkedal har virkelig funnet formen, og ikke mindre enn 2 seiere ble det! Første seier ble i Porsgrundsstevnet 2015 (de hadde massive dataproblemer, så endelig liste er ikke lagt ut ennå) hvor Camilla vant klasse ER med 346. Søster Hanna Håkedal fikk en flott 2. plass med sterke 346 i klasse Rekrutt!.

Neste seier for Camilla kom i Siljan hvor hun skjøt 348. Hanna kom på 4. plass med 339.

Videre fortsatte skytingen for The Håkedals i Gjerpen hvor Camilla fikk 347 og en 3. plass i klasse ER. Hanna fikk 326 i klasse R og landet på en 5. plass.

I Sandar og Sandefjord ble det Hannas dag med seier i klasse Rekrutt! Flotte 345! I klasse Eldre Rekrutt ble det hele 3 stykker med fullt hus 350, og vinneren ble Hanna Hunstad fra Sigdal med 350 og hele 30 innertiere. Camilla fikk 349 med 24 innertiere og landet med det på 5. plass. Hakket bak med en innertier mindre landet Andreas Voith på 6. plass. Sunniva Marthinsen fikk 342 og landet på en 13. plass. I klass Junior skjøt Nora Backlund 337 og landet på 9. plass, og på plassen bak kom Emil Berntsen med 333.

I Andebu ble resultatene som følger. I klasse Rekrutt fikk Hanna en flott 3. plass med 341. I klasse Eldre Rekrutt fikk Andreas Voith en sterk 2. plass med 349 og 27 innertiere. Klassen ble vunnet av Even Grøterud med 350/24.  Camilla fikk 4. plass med 348, og videre kom Fredrik Wikerøy på en flott 6. plass med 347. Poenget bak kom Sunniva Marthinsen med 346 og en 8. plass. I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 343 (og her var det veldig tette og fine serier, med ett uhell … bra skyting Emil!) noe som ga 7. plass.

Her ser vi to glade Nøtterø-skyttere under Andebu stevnet.

WP_20150606_002

Foto Robert Wikerøy

31.05.2015

Junior Nora Backlund skjøt flotte 341 på Pinsestevnet i Spydeberg

Merkelapp Referat
0

Flott skyting av Nora på Spydeberg-stevnet i pinsen! På innledende skyting skjøt hun flotte 242 og i omgangen ble det hele 99 og sluttsum 341!

21.05.2015

4. og siste internstevne avholdt hos Sandar & Sandefjord

Merkelapp Referat
0

Mandag 18. mai ble siste internstevne avholdt denne sesongen. Jeg har dessverre ikke alle resultatene ennå, men fikk følgende oppdatering underveis: Sunnvia 250 – 17 innertiere, Camilla 250 – 16 innertiere i klasse Eldre Rekrutt. I klasse Rekrutt skjøt Hanna 241.

Solid skyting folkens!

Kommer tilbake med endelige resultater såsnart de foreligger!

17.05.2015

Solid skyting av Nøtterø i Holmestrand og Sande i helga! Camilla fikk 1. og 2. plass med 349 og 350!

Merkelapp Referat
0

Dagen før dag, 16 mai – ble det avhold stevner i Holmestrand & Omegn, samt i Sande. Selve resultatlistene fra Holmestrand ble trukket fra nettet grunnet en feil i går, så jeg oppdaterer så snart vi får endelige resultater.

Camilla Håkedal har virkelig prikket inn formen og skjøt fullt hus i Holmestrand med 350 og hele 31 innertiere!! Hun ble slått med en innertiner av Regine Langbakk fra Røyken og Hurum! I Sande kom Camilla på delt 1. plass med råsterke 349 og 25 innertiere. Andreas Voith skjøt også flotte 349 (siste skuddet ble 9.9 …) og landet på en 5. plass.

Hanna Håkedal skjøt også flott. I Sande fikk hun 340 og en flott 4. plass!

Vi gratulerer skyttere med flott skyting!

14.05.2015

3. internstevne gjennomført hos Andebu. Super skyting av Nøtterø-ungdommen!!

Merkelapp Referat
0

Resultatene finner du under “Les mer”.

Sunniva sørget for sin aller beste 15 skudd! Hun prikket inn 150 poeng med 15 innertiere!! Den første serien hadde 10.6 som dårligste skudd og den neste hadde 10.7 som DÅRLIGSTE skudd!!!! Utrolig bra Sunniva! Hun var litt uheldig på den etterfølgende 10-skudden og endte på 248. Så glad som dette blir man av slik skyting!

IMG_4093

Laget ettert var “proppet” med Nøtterø-skyttere og under ser vi dem:

IMG_4101

Fra venstre; Fredrik Wikerøy, Camilla Håkedal, Hanna Håkedal, Andreas Voith, Nora Backlund og Hans Normann Halvorsen

Både Camilla og Andreas skjøt fullt hus med 250 hver!! Andreas vant med 21 innertiere over Camillas 18 innertiere!

Hans Normann skjøt også flott med tanke på at han akkurat har startet med reim-skyting. Første serie ble hele 47! I tillegg skjøt han så raskt at standplassleder kom bort å lurte på hvorfor han ikke skjøt … han hadde allerede skutt alle 5 skuddene!

Alt i alt en flott skyte-kveld for våre skyttere. I tillegg var det et flott gjennomført arrangement av Andebu, meg hyggelig samvær for både skyttere og oss andre!

11.05.2015

Camilla med 1. og 2. plass i henholdsvis Gransherad- og Sauland stevner i helga!

Merkelapp Referat
0

Det viste seg at det ikke var bare Østfold-skyting  i helga heller! Camilla Håkedal dro til Gransherad (klikk her for alle resultater) og vant like godt klasse Eldre Rekrutt med fantastiske 349 – og hele 26 innertiere!! I Granherad var Even Grøterud fra Sigdal hakket bak på 2. plass. I Sauland (klikk her for alle resultater) byttet de plass, og Camilla fikk en flott 2. plass med 347 og 22 innertiere.

Solid skyting Camilla og gratulerer!!

08.05.2015

2. Internstevne for ungdom gjennomført hos Nøtterø 7. mai 2015

Merkelapp Referat
0

image

Torsdag 7. mai gjennomførte vi 2. internstevne for ungdom hos oss! Mange skyttere fra vestfold samlet på ett brett! Uheldigvis fikk vi trøbbel med skive 3 – sannsynligvis er en av mikrofonene skutt i stykker! Dette medførte dessverre forskyvning for noen skyttere og det beklager vi selvsagt!

I klasse Aspirant så vi gode tendenser, selv om litt ustabile vind-forhold nok lagde litt større utfordringer for dem. I tillegg er det selvsagt ikke bare-bare å delta på stevner heller, og nervene meldte seg også på! Utrolig viktig å huske at vi tar dette rolig, trening for trening og stevne for stevne. Det viktigste er å ha det gøy!!

Flere av våre skyttere gjorde det bra på dette stevnet også. I klasse Rekrutt kom Hanna Håkedal på 2. plass med 238 og Daniel Dølør på 4. plass med 229. Flott!

I klasse Eldre Rekrutt tok Nøtterø gull, sølv og bronse! Andreas Voith vant med 249 og 16 innertiere, tett fulgt av Camilla Håkedal, med 249 med 13 innertiere. På 3. plass kom Sunniva Marthinsen med 246. Poenget bak med 245 kom Fredrik Wikerøy, som endte på 5. plass . Topp skyting folkens!

I klasse Junior kom Kim Johansen på en flott 2. plass, tett fulgt av Emil Berntsen på 3. plass, begge med 241, men henholdsvis 10 og 7 innertiere! Flotters!!

Neste internstevne er hos Andebu, tirsdag 12. mai. Siden det er på en tirsdag , utgår ordinær trening den dagen!

04.05.2015

Jiiiha! Camilla har skutt 350 på stevne!!

Merkelapp Referat
0

På Eker-stevnet 1. mai (klikk her for alle resultater) slo Camilla Håkedal til med fantastiske 350 og hele 23 innertiere!!!

|

Foruten Camilla hadde to andre skyttere fullt hus med 250 etter innledende skyting (Even Grøterud fra Sigdal og Maria Engen Skogly fra Røyen og Hurum). På 10 skudds omgangen gjorde Camilla ingen feil og sto igjen som den eneste med fullt hus hele veien inn! Hun vant derved klasse ER. Gratulerer så mye Camilla og velkommen til den gjeve og eksklusive “350-klubben”!

Søster Hanna Håkedal i klasse Rekrutt fikk 334 og landet på en fin 6. plass. Gratulerer til henne også!

04.05.2015

Første intern-stevne på 100 meter"n gjennomført på Sem 30.4

Merkelapp Referat
0

Tradisjonen tro gjennomføres lokale stevner for alle ungdomsskyttere i Vestfold. Disse stevnene er spesielt egnet for nye skyttere som får viktig stevne-trening. Torsdag 30.4 ble en haug skyttere samlet på Sem og mange av dem fra Nøtterø! Under ser vi noen av våre skyttere i aksjon:

IMG_3990 

Jonas Strange

IMG_3991

Carl Christian Corneliussen

IMG_3992

Hans Norman Halvorsen – sitt første stevne med reim!

He he, alle bildene ovenfor viser skyttere på standplass. Her ser du de samme like etter vel gjennomført skyting!

IMG_3995

Jonas, CC og Hans Norman! Som vi ser fra resultatene nedenfor gikk dette riktig godt!

SNAGHTML48e4b4

I klasse Eldre Rekrutt fikk Andreas Voith fantastiske 250 med 21 innertiere! Under ser vi Andreas og Fredrik – som forøvrig var uheldig og fikk et par forkilinger under sin runde.

IMG_3997

Vel skutt alle sammen!!

Neste intern-stevne er hos oss på Nøtterø Torsdag 7. mai.

26.04.2015

Flott skyting av Nøtterø-ungdommen i Notodden og Sauherad

Merkelapp Referat
0

Da er helgas skyting gjennomført og igjen presterer ungdommene fra Nøtterø fantasisk godt!

image

I Notodden (klikk her for alle resultater), skjøt Eldre Rekrutt Andreas Voith 349 med hele 32 innertiere! Det holdt til en flott 2. plass. Samme poengsum 349, men med 16 innertiere kom Camilla Håkedal, noe som ga en 4. plass. Klassen ble vunnet av Nina Kaasa fra Bø med 350.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal 329 noe som ga en 15. plass. Klassen ble vunnet av Martin Knutsen – også han fra Bø, med 347.

image

I Sauherad (klikk her for alle resultater) tok Hanna stort grep fra Notodden og skjøt hele 344! Dette holdt til en flott 2. plass i klasse Rekrutt. Klassen ble vunnet av Lilly-Nora Haugane fra Siljan med 345.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas igjen 349 og fikk igjen en flott 2. plass, bare slått av Andreas Finnestad Lund fra Søgne med 350. Camilla gjentok også sin flotte skyting og skjøt denne gangen 348, noe som ga en 4. plass i Sauherad.

Ingen av våre juniorer var med denne runden. Jeanette Hegg Duestad fra Sem var (igjen) helt rå med 350 på begge stevner, og seier i klasse Junior!

Vi gratulerer så mye!!

20.04.2015

Sunniva Marthinsen skjøt 250 i Halden 18.4.2015!

Merkelapp Referat
0

Vi gratulerer Sunniva Marthinsen (Eldre Rekrutt) med fantastiske 250 på Halden-stevnet i helga! Hun fikk til slutt 349! I samme klasse skjøt Camilla Håkedal 347. Det holdt til henholdsvis 5. og 9. plass i denne knallharde klassen. Hele 5 skyttere med 250! Hanna fikk en flott 7. plass med 343. Vi gratulerer jentene våre!!

28.03.2015

Vestfold Cup 15 meter 2015: Seier i både klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt!

Merkelapp Referat
0

Da er resultatene for Vestfold Cup 15 meter 2015 klare, og det ble seier i både klasse Rekrutt og Eldre Rekrutt – og vinnere er søsterene Håkedal!! Jiiiha! Under ser vi både Camilla og Hanna like etter avsluttende skyting i Sandefjord onsdag 26.3 (dagen det snødde noe så vanvittig!)

CamillaOgHanna

I Vestfold Cup har det vært mulighet for å skyte 4 stevner, hvor de 3 resultatene resultatene har vært tellende for sammenlagt poengsummen. Om man vinner et stevne får man 12 poeng, andre plass 10 poeng og så så videre. På Sem Skytterlags web sider finner du alle resultatene her.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal stort sett best av alle hele tiden! Med seier i 3 av 4 stevner og 2. plass i ett stevne så sanker man mange poeng!! Med hele 36 poeng og hele 4 poeng foran 2. plassen ble det seier! Under ser vi hele resultatlisten for klasse Rekrutt:

image

Vi har flere Rekrutt-skyttere på resultatlisten, men de havner naturlig nok litt lenger ned da de ikke har skutt 3 tellende stevner tilsammen. Daniel Dølør fikk en 7 plass, Eirik Gjessing 9. plass og Carl Christian Corneliussen fikk en 10. plass.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Camilla Håkedal best av alle og fikk 30 poeng tilsammen, ett poeng foran Andreas Voith som fikk 2. plass. Som dere ser av resultatlisten nedenfor har Andreas samme poengsum som Benedikte Thomassen fra Sandar og Sandefjord. Finregning måtte til og man la sammen resultatene fra de enkelte stevnene og etter finregning viste det seg at Andreas hadde 841 poeng mens Benedikte hadde 840.

image

Som vi ser er det flere Nøtterø skyttere på gode plasser! Sunniva kom på 4. plass i Eldre Rekrutt med 27 poeng og Fredrik på 7. plass med 16 poeng.

I klasse Junior fikk Emil Berntsen en flott 4. plass med 24 poeng, og Kim Johannessen en 7. plass med 20 poeng. Klassen ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem med hele 34 poeng! Hun vant 3 av 4 stevner, akkurat som Hanna! Under ser dere topp 10:

image

Vi gratulerer med flott deltagelse og supre resultater til våre skyttere!

08.03.2015

Hanna Håkedal Viken 1 mester Felt i klasse Rekrutt!! Andreas på 3. i klasse ER!

Merkelapp Referat
0

Denne glade gjengen fra Nøtterø dro på Viken 1 felt stevne på Konsberg på selveste kvinnedagen 8. mars. Flott vær var det også!

IMG_3515

Andreas, Sunniva, Camilla og Hanna

Spesielt Hanna og Camilla har i løpet av februar og mars blitt godt kjent med felt-figurer som dette:

IMG_3514

Legg merke til den indre streken. Den indikerer innertreff når vi senere snakker om det!

I klasse Rekrutt skulle det vise seg at denne unge damen hadde bedre kjenning med felt-figurene enn alle andre!

IMG_3478

Årets Viken 1 Mester i Felt!!! Vi gratulerer så mye!!

Med kal. 22 kreves det erfaring med innstilling underveis og det blåste noe på stevnet. Hanna fikk 27/11 på innledende skyting, noe som holdt til en 4. plass på innledende 30 skudd og var nok til finale-deltagelse. I finalen holdt hun hodet kaldt og fikk fullt hus med 6/3 og 6/3!!! Derved skjøt hun seg opp fra 4. til 1. plass og ble Viken 1 mester!

I klasse Eldre Rekrutt fikk vi også en medalje! Andreas Voith klarte å skyte 30 treff med 22 innertreff på innledende, og lå på skive 2 i finalen. Ett uheldig treff i siste skive som resulterte i enda en omskyting om 3. plassen. Da satt omgangen med 6/6 og 6/4 og 3. plassen ble sikret.

Videre skjøt Camilla Håkedal i samme klasse også fullt hus under innledende 30 skudd og fikk flotte 30/18 noe som ga en flott 4. plass. Hun var imidlertid hakket uheldig i finalen og fikk 4/3 og 6/3 og endte derved på 7. plass. Som vi skjønner er det små marginer i denne klassen!

Sunniva Marthinsen deltok også i klasse Eldre Rekrutt, og skjøt felt med kal 22. Børsa hennes var innskutt på 15 meter, og litt uheldige råd fra Bob medførte at hun havnet for høyt på første innskytingshold (heldigvis var det innskytingshold. Vanligvis er det ikke det….) og vi fikk heldigvis justert henne ned igjen. Sunniva fikk tilslutt 23/11 og landet på en 17. plass.

Foreløpig ligger resultatlistene på Kongsbergs Live-resultatsider. Etterhvert flyttes de opp til DFS.no sine resultatsider.

Vi gratulerer alle skyttere så mye!

24.02.2015

Camilla slår til med to felt-seiere–og begge med fullt hus - i Porsgrunds og Bamle!!

Merkelapp Referat
0

image

Med fantastiske 30/27 (27 innertreff!) vant hun sin klasse Eldre Rekrutt i Porsgrunds (klikk for alle resultater)! Hanna kom på en 4. plass med 24/7 i klasse Rekrutt.

I Bamle skjøt hun også fullt hus – 30/26!! Hun vant også her! Hanna fikk 25/7 og en 6. plass i klasse Rekrutt.

Camilla har virkelig fått “teken” på felt-skyting og vi gratulerer så mye!

15.02.2015

Sunniva og Fredrik har deltatt på felt-samling i Styrvoll

Merkelapp Referat
0

Bortsett fra Camilla og Hanna har ikke ungdommene fra Nøtterø vært så ivrige på felt-skyting. DFS ønsker å fremme felt-skyting i februar og mars og i den sammenheng arrangerer Vestfold Skyttersamlag hvert år en felt samling. Den ble også i år avholdt på Breidablikk, Styrvoll.

Denne gangen hadde vi to Eldre Rekrutter med, Fredrik og Sunniva!

IMG_3422

På den avsluttende konkurransen kom Sunniva på en flott 4. plass med 29/10. Fredrik fikk 21/5 og landet på en 11. plass.

Under ser vi Fredrik i aksjon

IMG_3409

Vi håper felt-samlingen har vært givende både skyte-messig og sosialt!

Det øverste bildet er tatt av Nancy Marthinsen og det nederste av Robert Wikerøy.

26.01.2015

Sunniva dro til Hemsedal på Viken 1 og skjøt gode 248 i klasse ER

Merkelapp Referat
0

image

I helgen ble Viken 1 – 15 meter avholdt i Hemsedal (klikk her for resultater). Av våre ungdomsskyttere var det kun Sunniva Marthinsen som dro oppover. I den innledende skytingen skjøt hun gode 248. Under omgangen fikk hun 97, tilsammen gode 345. Det holdt til en 8. plass. Klassen ble vunnet av Maria Engen Skogly med sterke 349. Vi gratulerer Sunniva og alle skyttere!

22.01.2015

Klubbmesterskap 15-meter - 20. januar 2015

Merkelapp Referat
0

Forrige tirsdag ble vårt interne klubbmesterskap avholdt. Under finner dere noen fine bilder av skyttere som var igjen like etter skytingen;

IMG_3265

Fra venstre: Fredrik Wikerøy, Hanna Håkedal, Camilla Håkedal, Sunniva Marthinsen, Nora Backlund, Andreas Voith og Emil Berntsen.

I klasse Rekrutt vant Hanna Håkedal med flotte 342. Dessverre fikk jeg ikke snappet et bilde av henne under premieringen!

I klasse Eldre Rekrutt vant Camilla Håkedal med sterke 347. Under ser vi formann Tor Nystuen i standsmessig tøy overrekke førstepremien:

IMG_3256

I klasse Junior vant Nora Backlund med gode 342. Under får hun sin velfortjente premie:

IMG_3259

Hele resultatlisten finner dere på hjemmesiden til Nøtterø Skytterlag her.

VI GRATULERER ALLE SKYTTERE!

22.01.2015

Camilla Håkedal–Årets Skytter i klasse Rekrutt 2014!

Merkelapp Referat
0

Jiiiha!!! Camilla ble årets skytter i klasse Rekrutt for 2014!

Hvert år bestemmer Vestfold Skyttersamlag hvilke stevner som skal telle for å bli årets skytter og i 2014 sanket Camilla jevnt og trutt poeng for gode plasseringer i disse stevnene. Hun er en av våre skyttere som trenger aller mest, så denne premien er meget vel fortjent! Under ser vi Camilla etter at hun har mottatt den flotte (og tunge!) statuetten som beviser bragden, samt et bilde med tinn-kruset hun får inngravert navnet sitt på.

Camilla2015

Tinn-kruset har forøvrig mange kjente navn, blandt annet har hennes onkel Nils Petter Håkedal navnet sitt to ganger på den!

Vi gratulerer så mye!!!

19.01.2015

Vintersamling i Hvarneshallen vel gjennomført i helgen 17.–18. januar!

Merkelapp Referat
0

image

Årets Vintersamling ble, tradisjonen tro, gjennomført i Hvarneshallen i helgen 17. til 18. januar. Hele 45 skyttere var på plass!

Fra Nøtterø dro hele 8 skyttere (Eirik, Carl Christian, Daniel, Fredrik, Sunniva, Emil, Kim og Andreas) samt en god foreldre-kontingent på 4 foreldre. Reisen startet allerede rundt 07:00 tiden på lørdagen. Under ser vi alle bortsett fra Eirik og CC som måtte dra litt tidligere hjem:

IMG_3225

Utstyrt med våpen, ammo, utstyr, varmt tøy og sovepose var alle klare for 2 dager med full fokus på skyting. 

Selve samlingen består av en herlig miks av prakisk skyting og skyte-relatert teori. I tillegg til praktisk skyting, og ikke minst en avsluttende uformell konkurranse, får skytterne prøve seg på såkalt laser-skyting. Her festes en laser-enhet til geværet og man kan derved analysere skytteren på en helt annen måte enn ved reell skyting. Med laseren kan vi se hvordan stilling, pusteteknikk, grov- og fin sikting fungerer like før skuddet faller. Under selve skuddet kan vi se om skytteren napper skuddet og ikke minst hvordan etteravtrekket er. Vi nevner i denne sammenheng at ungdomsgruppa også disponerer en tilsvarende enhet, og at vi skal bli flinkere til å ta denne i bruk!

Teorien som dekkes på samlingen er Våpen, sikkerhet og standplass, Sikte, avtrekk og pustetenknikk, Felt/ Bekledning, Protester og anvisning, Psykologi / Info fra ungdomsutvalget samt Grundig puss Våpenlære.

Vårt inntrykk er at alle ungdommene hadde godt utbytte av samlingen!

Like viktig er selvsagt det sosiale samværet med unge skyttere fra hele samlaget – og alle så ut til å kose seg! . Under ser vi alle sammen etter endt samling på søndag:

IMG_3238

Foto: Nancy M.

Som nevnt ble det også avholdt en konkurranse. I klasse Rekrutt fikk Fredrik Wikerøy en flott 2. plass (vel, han er Eldre Rekrutt i år, og det er Bob som fikk meldt ham på i klasse rekrutt – my bad!), men god skyting er GOD SKYTING uansett! I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas Voith 250 med 11 innertiere. Det klarte også Snorre Fjeld Løberg fra Sandar og Sandefjord – med akkurat samme antall innertiere! De delte derved 1. plassen. I klasse Junior skjøt Emil og Kim begge 241! Sjekk alle resultatene her. Under ser vi vinnerene fra klasse Eldre Rekrutt:

IMG_3231

Snorre, Andreas og Gabriel.

 

Under ser vi vinneren av klasse Junior, Jeanette Hegg Duestad fra Sem;

IMG_3236

Alt i alt – en herlig samling med flotte ungdommer! Helt tilslutt, stor takk til arrangementskomitieen med Line Camilla Næss og Anne-Marit Fjeld i spissen. Selvsagt er det en haug andre som også var med og alle disse får en felles takk!

19.01.2015

Første runde i Vestfold-cup 15 meter gjennomført i Andebu. Mye god skyting!

Merkelapp Referat
0

image

Første runde i årets Vestfold-cup for 15 meter gikk av stablen hos Andebu torsdag 15. januar.

I klasse Rekrutt skjøt Hanna Håkedal 242 og fikk derved en flott 2. plass! Klassen ble vunnet av Kjell Kristian Evensen fra Sandar og Sandefjord med gode 245.

I klasse Eldre Rekrutt ble Andreas Voith best av våre skyttere med 247 og en flott 3. plass. Hakket bak med 246 og en 4. plass kom Camilla Håkedal. Med samme poengsum og bare noen få innertiere fattigere kom Sunniva Marthinsen på en 6. plass. Camilla fikk 12 innertiere og Sunniva 7. Videre fikk Fredrik Wikerøy 241 og en 10. plass. Eldre Rekrutt ble vunnet av Benedikte Thomassen fra Sandar og Sandefjord med 248.

I klasse Junior skjøt par-hestene Emil Berntsen og Kim Johansen begge 234, og Emil fikk 5 innertiere og Kim 2. De fikk derved en 6. og en 7. plass. Klassen ble vunnet av Jeanette Hegg Duestad fra Sem med 246.

Som alltid er det artig å se hvordan bildet endres ved årsoverganger. Eldre skyttere går over i eldre klasser, og nye kommer til. Artig å se at Sandar og Sandefjord har fått gode skyttere i både Rekrutt og Eldre Rekrutt. Her skal vi nok få noe å bryne oss på Smilefjes

Husk at gode konkurrenter er det beste en skytter kan ha og utrolig viktig for utviklingen! Det er derfor svært viktig at vi ønsker alle konkurrenter velkommen og at vi respekterer god skyting uansett hvilket lag de kommer fra!

Neste Vestfold cup foregår hos Slagen tirsdag 3. og torsdag 5. februar - uke 6. For mange Nøtterø skyttere blir det nok torsdagen som passer best! Deretter er det Nøtterø ( torsdag 5. mars - uke 10). Siste Vestfold Cup avholdes hos Sandar og Sandefjord (tirsdag 24. og torsdag 26. mars - uke 13 - SogS har adresse Høsts gate 5 Sandefjord. Begrenset parkering. Nytt sidegatene). Felles for alle stevnene er at første lag skyter kl. 18:00. Alle stevnene, bortsett fra Nøtterø, har påmelding ved oppmøte. Nøtterø har nettpåmelding som åpner ca. 2 uker før på http://www.dfs.no.

11.01.2015

Hanna vant kl. R i Flesberg og Andreas vant kl. ER på Nøtterø!

Merkelapp Referat
0

I helgas stever fikk vi flere seiere hjem til Nøtterø! i Flesberg (klikk her for alle resultater) vant Hanna Håkedal klasse Rekrutt med meget flotte 344!! I klasse Eldre Rekrutt fikk søster Camilla 337 og 12. plass. Vi gratulerer så mye!! I Rollag & Veggli fikk Hanna 336 og en fin 3. plass mens søster Camilla fikk 340 og en 10. plass.

Samlagsmesterskapet hos oss på Nøtterø fikk Andreas Voith meget flotte 349 som holdt til seier i klasse Eldre Rekrutt. Under ser vi en glad Andreas

Photo 11.01.15, 14.47.30

I samme klasse fikk fikk Camilla Håkedal flotte 345 og en 4. plass, Fredrik Wikerøy hadde to innertiere mindre og fikk en delt 5. plass. Sunniva Marthinsen fikk 343 og en 8. plass.

I klasse Rekrutt fikk Hanna Håkedal 337 og en flott 2. plass.

I klasse Junior fikk Nora Backlund sterke 346 og en flott 3. plass, mens Emil Berntsen og Kim Johansen fulgte hakk i hæl med henholdsvis 4. og 5. plass omed poengsummene 337 og 333.

07.12.2014

Resultater fra Oslo Open, Østre stevnet, Asker stevnet, Moss og Våler samt Skiptvet

Merkelapp Referat
0

I Oslo-regionen ble  tre store stevner gjennomført i helga.

SNAGHTML47601a

Først Oslo Open (klikk her for alle resultater) med over 1000 skyttere påmeldt! Andreas Voith fikk 248 og en 30. plass i klasse Eldre Rekrutt. Igjen er det steinhard konkurranse i ER og hele 13 skyttere hadde 250 i innledende skyting. Fra Vestfold klarte Karoline Hustuft Aadne 250 med hele 18 innertiere og lå derved på 2. plass etter Regine Langbakk fra Røyken og Hurum som hadde en innertier mer. Ivar Waag fra Surnadal dro i land seieren i klassen, mens Karoline måtte delta i omskyting med Regine om 2. plassen. Hun beholdt 2. plassen med minst mulig margin *.7 kontra Regines *.6! Vi gratulerer!

image

Videre til Østre Stevnet arrangert av Oslo Østre Skytterlag. Her deltok Emil Berntsen i klasse Junior med resultatet 336, noe som ga en 47. plass.

image

I Asker deltok Camilla og Hanna Håkedal.  Her skjøt Camilla Håkedal fantastiske 249 som holdt til en flott 5. plass! Søster Hanna fikk 234 og en 36. plass.

image

På Østfold siden ble det også gjennomført stevner i Moss og Våler, samt Skiptvet. På Moss og Våler deltok Sunniva Marthinsen i klasse Eldre Rekrutt og Emil Berntsen i klasse Junior. Sunniva skjøt 244 og fikk en 16. plass, og Emil skjøt 237 og fikk en 13.plass.

image

I Skiptvet fikk Sunniva til meget flotte 249 og landet med det på en flott 5. plass! Emil fikk 241 og landet på en 10. plass.

 

Vi gratulerer alle skyttere med vel gjennomført! Husk at det er svært verdifullt å delta på store stevner for å få følelsen med hvordan disse gjennomføres. Alt er litt større, antall skiver er flere, og nervene kan spille noen og enhver et puss under større stevner.

17.11.2014

Søsterene Håkedal i farta! Gull til Camilla og bronse til Hanna i klasse Rekrutt i Sande!!

Merkelapp Referat
0

Nå er resultatene for Sandestevnet klare, og vi kan presentere ennå et rått resultat -  Camilla Håkedal vant klasse Rekrutt med flotte 344!

image

(Foto Tor Nystuen, bildet er friskt snappet fra Nøtterø Skytterlags hjemmeside)

Søster Hanna havnet på en flott 3. plass med 336!

I klasse Eldre Rekrutt kom Sunniva på en super 2. plass med sine 350, kun slått av Sem skytterlags Jeanette Hegg Duestad som hadde noen innertiere mer. Andreas kom på en fin 4. plass med 348.

Vi gratulerer så mye med flott skyting denne helga folkens!!

16.11.2014

Sunniva med ny personlig rekord – hun skjøt vanvittig flotte 350 i Sande!!!!!

Merkelapp Referat
0

I helga var det stevner i Fiskum, Riflen og Skoger og i Sande. For Sunniva Marthinsen ble Sande-stevnet noe helt spesielt!! Hun startet med utrolig flotte 250

Photo 16.11.14, 13.23.16

…og satte derved personlig rekord i samme slengen! I dag var det ingen tilfeldigheter, og hun skjøt meget tette og flotte samlinger hele veien. Sist ut var 10 skudds omgang, og vi tilskuere holdt pusten gjennom hele serien! Foreldrene Nacy og Jostein holdt nesten på å få slag Smilefjes 

Sunniva holdt hodet kaldt og satte inn 10 blinker i omgangen – og vips ennå fantastisk ny personlig rekord. 350!!!! Jiiha!!!

Photo 16.11.14, 13.30.40

Hun skjønte tidlig at dette gikk bra da Nøtterø-tilskuerene stormet banen før anvisning … og over er det like før hun har beviset på 350 oppe på skjermen!

Photo 16.11.14, 13.30.05

Jippi!!!! Så glad som dette blir en ung flott skytter når alt stemmer! Vi gratulerer Sunniva med supert resultat!

Photo 16.11.14, 13.30.48

Vi kommer tilbake med endelige resultater og plasseringer for Sunniva og våre andre flotte skyttere!!

10.11.2014

Alle medaljevalører til Camilla i helga og sølv til Andreas i Andebu!

Merkelapp Referat
0

I helga ble det arrangert stever hos Nøtterø, Sem og Andebu. Flere av våre ungdomsskyttere deltok og det ble heder og ære til flere av våre skyttere!

image

Camilla holdt igjen svært høyt nivå, og vant Nøtterø-stevnet (klikk her for alle resultater) med flotte 346 poeng i klasse Rekrutt. Fredrik Wikerøy fikk 334 og Hanna Håkedal fikk 326 i samme klasse og henholdsvis 6. og 7. plass.  I klasse Eldre Rekrutt ble Andreas beste Nøtterø skytter med 345 og en 9. plass. Sunniva Marthinsen fikk 342 og en 13. plass med Nora Bachlund like bak med 342 (et par innertiere mindre) og en 14. plass. Eldre Rekrutt ble vunnet av Karoline Hustuft Aadne fra Styrvoll med flotte 350. I klasse Junior fikk Emil 235 og en 7. plass.

image

I Andebu (klikk her for alle resultater) fikk Andreas flotte 349, noe som holdt til en flott 2. plass etter Emil Haavardtun fra Asker som fikk 350. Sunniva fikk gode 345 noe som holdt til en 9. plass. I klasse Rekrutt fikk Camilla 344 og en flott 3. plass! Hanna fikk 327 og en 7. plass. I klasse Junior fikk Emil 338 og en 7. plass.

image

I Sem (klikk her for alle resultater) ble resultatene som følger: I klasse Rekrutt slo Camilla igjen til med flott skyting og fikk 248 (ny personlig rekord!! Jiiiha!), noe som holdt til en flott 2. plass. Derved sikret Camilla seg gull, sølv og bronse denne helgen! Søster Hanna fikk 224 og en 9. plass. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas 248, noe som holdt til en 8. plass. Sunniva skjøt 246 og fikk 11. plass. Klassen ble vunnet av Maria Søta Skogly fra Røyken og Hurum med flotte 250. I klasse Junior skjøt Emil 235 og fikk en 8. plass.

Flott skytehelg og mange gratulasjoner til våre flotte ungdomsskyttere!

25.08.2014

Skjærgårdstevnet - Camilla Håkedal vant klasse Rekrutt i Slagen!! Fredrik Wikerøy satte ny pers og skjøt 347 i klasse Rekrutt på Sem!

Merkelapp Referat
0

I helga ble det avholdt Skjærgårdsstevne mellom lagene Nøtterø, Sem og Slagen. Klikk resultatlistene for Nøtterø, Sem og Slagen.

image

La oss begynne med vår egen bane, Nøtterø. Av våre skyttere, ble Camilla Håkedal best i klasse Rekrutt med 343. Merk knallåpningen med 50 - 50 - 50. Så kom vinden og Camilla var uheldig med 94 på grunnlaget. Heldigvis ble det rettet opp med en flott mesterskapsomgang på 99. Hanna Håkedal og Fredrik Wikerøy fikk begge 335, og Sigurd Linnehol 282.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Nora Backlund flotte 348, noe som holdt til en 4. plass. Andreas Voith landet på 345 og en 7. plass. Sunniva Marthinsen fikk 342 og en 11. plass.

I klasse Junior fikk Emil Berntsen 342 og en flott 3. plass! Like bak kom Kim Johansen med 338 og en 4. plass.

image

På Sem holdt Fredrik Wikerøys fantastiske 347 i klasse Rekrutt til en suvern 2. plass, bare overgått av Julie Paulsen Johannsen - også på 347, men med 5 innertiere mer!!! Utrolige små marginer folkens og uansett et meget flott resultat Fredrik! Camilla Håkedal fikk 344 og en 5. plass, mens Hanna Håkedal landet på 238 og en 16. plass. Under ser vi en glad Fredrik (bildet er snappet rett fra Nøtterø Skytterlags egen hjemmeside!)

image

I klasse Eldre Rekrutt ble Sunniva Marthinsen best av våre med flotte 345, noe som holdt til en 10. plass. Klassen ble vunnet av Bjørn Magnus Hanserud med 350 og 31 innertiere!

 

image

I Slagen slo Camilla Håkedal til med fantastiske 346 og det holdt til en flott 1. plass i klasse Rekrutt! Veldig bra Camilla! Fredrik Wikerøy fikk 339 og landet på en 9. plass , og Hanna Håkedal fikk 336 noe som holdt til en 11. plass.

I klasse Eldre Rekrutt fikk Sunniva Marthinsen 338 og en 13. plass

I klasse Junior fikk Kim Johansen 334 og landet på en 5. plass.

Vi gratulerer alle våre skyttere med vel gjennomført Skjærgårdstevne, og spesielt Camilla med seier i Slagen og Fredrik med 2. i Sem!

18.08.2014

Samlagsstevnet på Sem - Meget imponerende skyting av Nøtterøs unge skyttere!

Merkelapp Referat
0

Søndagen 17. august ble for flere av skytterfamiliene tilbrakt på Sem skytterbane, sammen med veldig mange andre skyttere fra Viken 1 skyttersamlaget.

Alle resultater finner du her!

Søstrene Håkedal slo til med knallskyting i klasse Rekrutt! I innledende 25-skudds skyting vant Camilla Håkedal med meget flotte 246!

Photo 17.08.14 16 23 07

Like bak på på 245 lå Hanna Håkedal!

Photo 17.08.14 16 23 00

Fredrik Wikerøy fortsatte Nøtterø skytterenes flotte skyting og skjøt meget respektable 242 på 25-skudden! Dette holdt til en super 4. plass! I Rekrutt-finalen trakk Hanna det lengste strået og vant hele Samlagsmesterskapet!! Camilla fikk en flott 3. plass, kun rangert på innertiere i forhold til Ole Gunnar Holland Knutsen fra Slagen! Små marginer!!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt både Nora Backlund og Andreas Voith meget flotte 249 på innledenede skyting!

Photo 17.08.14 16 18 06Photo 17.08.14 16 24 55

Dette holdt til en delt 3. plass for Nora og Andreas. Sunniva Marthinsen skjøt også meget godet og fikk supre 248 i innledende skyting noe som holdt til 5. plass.  I omgangen skjøt Nora prikkfritt 100 poeng mens Andreas fikk 99. Med henholdsvis 349 og 348 fikk Nora en super 2. plass og Andreas landet på 4. plass! Sunniva fikk 96 i finalen og landet tilslutt på en 6. plass!

I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 240 og fikk en god 5. plass på innledende skyting. Emil gikk videre til finale og skjøt 98. Det holdt til en flott 2. plass i klassen etter finaleskyting mot Ole Jørgen Næss fra Styrvoll!

Her er alle skytterne (unntatt Fredrik som måtte dra tidligere, og Emil som dro hakket før bildet!):

Photo 17.08.14 17 26 33

Ungdomsskytterne våre deltok også på lagskyting, og Nøtterø deltok med 2 lag. Nøtterøs lag 1 (Sunniva, Nora og Andreas) landet på en 2. plass med kun 4 innertieres margin i forhold til vinnerlaget fra Styrvoll! Nøtterøs lag 2 (Hanna, Camilla og Emil) landet på 4. plass.

I det store og hele - veldig bra skyting fra våre unge skyttere, og spesielt til Hanna som vant Rekrutt-klassen! Vi gratulerer!!

08.07.2014

Camilla fikk 3. plass i to stevner i helga! Emil fikk 3. plass i Andebu og 4. plass i Sandefjord!

Merkelapp Referat
0

I helgen ble stevner avholdt både hos Andebu og Sandar & Sandefjord. I klasse Rekrutt fikk Camilla Håkedal en flott 3. plass på begge stevnene, med flotte 247 (342) i Andebu, og med 244 (340) i Sandefjord! Hanna Håkedal fikk 239 (334) i Andebu og 336 i Sandefjord!

Samme nivå holdt ogfså Emil Berntsen i klasse Junior. Med vanvittig gode 349 (!!!) ble det en flott 3. plass i Andebu. I Sandefjord ble det en 4. plass med 344.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Sunniva Marthinsen 344 i Andebug og fikk en 11. plass. 343 ble resultatet i Sandefjord og hun landet på en 8. plass.

Gratulerer til alle skyttere og spesielt til Emil med råe 349 i klasse Junior!

28.06.2014

Ny personlig rekord for Sunniva Marthinsen i Lågencup!! 347 i Styrvoll og 346 i Kongsberg!!

Merkelapp Referat
0

I dag Lørdag føk flere av våre ungdomsskyttere av sted på Lågencup, hvor hele 5 skytterlag samarbeider. Her finner dere samlesiden for hele cupen hvor dere finner alle individuelle resultater, sammen med sammenlagt-resultatene for hele cupen. Under ser vi Sunniva, Camilla, Hanna og Andreas like før skyting i Styrvoll.

Photo 28.06.14 09 42 14

Laget vi skjøt på ble bare Nøtterø skyttere denne gangen. Under ser vi skytterne under forberedningen;

Photo 28.06.14 09 50 45

I klasse Eldre Rekrutt slo Sunniva til med fantastiske 249 på innledende skyting, og deretter meget gode 98 på omgangen. Ny personlig rekord med 347!! Så glad som dette blir man da!

Photo 28.06.14 10 22 47

Andreas var like bak med 346. I klasse Rekrutt ble det ekstra utfordrende med masse vind i dag. Camilla fikk 323 og Hanna fikk 225. Det skal nevnes at Camilla skjøt meget gode 343 i Jondalen tidligere i uka!

Neste stevne ut var Kongsberg og der fortsatte Sunniva sin flotte skyting. 346 her!! Andreas fikk det dessverre ikke helt til her og landet på 242. Camilla skjøt 335 mens Hanna fikk 230.

Vi gratulerer alle skyttere og spesielt Sunniva med ny pers!

22.06.2014

Camilla Håkedal fikk 2. plass Kanaltreffen 2014 i klasse Rekrutt!!

Merkelapp Referat
0

I helgen før St. Hans (21. og 22. juni) arrangerte Løveid, Holla og Lunde skytterlag den tradisjonsrike Kanaltreffen. Navnet skriver seg selvsagt fra at alle stevner foregår i nærhet til den vakre Telemarkskanalen.

Camilla begynner virkelig å få stabilisert seg på høye og meget gode resultater!

image

Se bare her:

image

FANTASTISK! Vi gratulerer! Søsteren Hanna fikk en 15. plass sammenlagt i samme klasse.

Emil Berntsen landet på 7. plass sammenlagt i klasse Junior!

I klasse Eldre Rekrutt landet Andreas Voith på en 6. plass sammenlagt.

Vinneren i klasse ER Bjørn Magnus Hanserud fra Jondalen skjøt utrolige 350 i samtlige stevner!! Fantastisk!

Vi gratulerer alle skyttere med vel gjennomført Kanaltreff!

04.06.2014

Internstevne-jubel for Nøtterø-skyttere i 3. og 4. internstevne!

Merkelapp Referat
0

I Hedrum vant Nora Backlund klasse Eldre Rekrutt med meget gode 249 og Emil Berntsen vant Junior med flotte 246!

I Hof vant Nøtterø-skyttere ALLE klasser!! I klasse Rekrutt vant Fredrik Wikerøy sitt første stevne med flotte 243!  Andreas Voith skjøt fullt hus med 250 i klasse Eldre Rekrutt, og Emil Berntsen vant klasse Junior med flotte 246!

Vi gratulerer!

30.05.2014

Camilla vant klasse Rekrutt i Randsfjord på Kr. Himmelfart!

Merkelapp Referat
0

imageimage

Camilla Håkedal vant klasse Rekrutt i Krystallstevnet i Randsfjord (klikk for alle resultater) 29.5 med flotte 342!

I Bjoneroa fikk hun en flott 3. plass med 338! En flott skyte-dag for Camilla!

I klasse Junior fikk Emil Berntsen flotte 342 noe som holdt til en 5. plass. Hanna Håkedal fikk henholdsvis 322 og 318 i Bjoneroa Randsfjord. Begge holdt til en 5. plass!

Vi gratulerer så mye med flott skyting!

26.05.2014

Klubbmesterskapet gjennomført. I Siljan kom Emil Berntsen 3. plass med flotte 345!

Merkelapp Referat
0

Torsdag 22.5 avholdt vi klubbmesterskap og følgende skyttere vant sine respektive klasser:

Rekrutt: Hanna Håkedal med 338

image

Bilde er snappet rett fra Nøtterø Skytterlags sin side.

Eldre Rekrutt: Andreas Voith med 347

Junior: Emil Berntsen med 340

Vinden var en utfordring for våre kal 22. LR skyttere og det var ikke lett å ha full kontroll på skuddene til en hver tid. I tillegg var det et par skyttere som var uheldige med antall skudd, hvor man enten ikke hadde telt helt riktig, eller at man fikk for dårlig tid på serien. Dette minner oss om at det kan være smart å ha et ekstra, fulllastet, magasin klart i tilfelle problemer. Å fikle med kal. 22 i en Sauer er ikke bare-bare om man blir litt stresset.

Gratulerer til alle skyttere!

Emil dro også til Telemark for skyting på lørdagen, målet var stevnene i Siljan og Gjerpen. I Siljan skjøt han meget flotte 345, noe som holdt til en flott 3. plass! Gratulerer!

I Gjerpen ble det 337 og en 5. plass. Veldig bra det også Emil!

Husk at ordinær trening utgår tirsdag 27.5, ref. utsendt e-post

16.05.2014

Flott skyting på 2. internstevne fra Nøtterø-skyttere

Merkelapp Referat
0

Mange Nøtterø skyttere tok turen til Eplerød-banen i går! Vi fikk noen flotte resultater også! Av topp-resultatene nevnes at Camilla skjøt 245 i klasse Rekrutt. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Nora 246 og Andreas 248, og i klasse Junior skjøt Emil 241! Grattis!

05.05.2014

Camilla på flott 2. plass i 1. mai stevnet Eker skytterlag

Merkelapp Referat
0

Camilla fikk en flott 2. plass i 1. mai stevnet hos Eker Skytterlag. Vinner fikk 339 og Camilla fikk 337! Meget flott! Hanna håkedal fikk 326 og en 7. plass.

SNAGHTML1255fc

I Eldre Rekrutt fikk Sunniva Marthinsen 326 og en 13. plass. Flott innsats fra Nøtterø-jentene! Vi gratulerer!

Alle resultater fra Eker finner du her.

25.03.2014

Andreas vant Vestfold Cup i klasse ER, Camilla på 2. og Hanna på 3. plass i klasse R, og Emil på 2. plass i J!!!

Merkelapp Referat
0

SNAGHTMLa11576

I dag tirsdag 25.03 ble 4. og siste runde i Vestfold Cup avsluttet hos Slagen Skytterlag. Vi har vært igjennom 4 runder, på Sem, Andebu, Nøtterø og Sem og nå tilslutt hos Slagen. På alle cup-stevnene har det jevnt over vært meget god deltagelse, og spesielt artig er det at så mange ungdomsskyttere har deltatt! Våre ungdomsskyttere fra Nøtterø har skutt supergodt og Andreas Voith vant klasse Eldre Rekrutt!

IMG_0321

I klasse Rekrutt er det søstrene Håkedal som har fått fantastisk 2. og 3. plass for henholdsvis Camilla og Hanna! Bildet under er snappet fra Nøtterø Skytterlags Viken 1 referat;

image

Camilla, Hanna og pappa Bjørn på Viken 1!

I klasse Junior slo Emil til og fikk en super 2. plass!!

Foruten disse toppplasseringene (alle resultatene kan du forøvrig se her) nevnes Fredrik Wikerøy på en god 4. plass i klasse Rekrutt! Samme gode plass fikk også Kim i klasse junior!!

image

Her er Fredrik, Kim og Emil like etter skyting i kveld hos Slagen! Takk Fredrik for at du ser rett inn i kameraet! Neste gang Kim og Emil, photoshopper jeg inn øyna til Justin Bieber om dere ikke titter i kamera, ha ha!!

Gratulerer til alle skyttere for vel gjennomført Vestfold Cup 15m 2014!

08.03.2014

Camilla og Hanna skjøt Viken-1 felt i Styrvoll!! Pluss Vestfold Cup hos oss onsdag og torsdag uke 12.

Merkelapp Referat
0

I vår ungdomsgruppe er det dessverre ikke så store aktiviteten rundt felt-skyting (dvs skyting ute og mot figurer). For mange blir denne perioden derfor en relativt rolig periode stevne-messig. Søstrene Håkedal er imidlertid er flott unntak, og de drar på felt-stevner! I helga har det vært Viken 1 Feltstevne i Styrvoll, og Camilla skjøt 26/10 og ligger foreløpig på en 3. plass. Hanna skjøt 23/7 og ligger på en foreløpig 5. plass. Flott jenter!!!

I Uke 12 skal det avholdes 3. runde i Vestfold Cup’n og det er vi som er arrangør. Foruten ordinær trening på tirsdag 18.3, blir det mulighet for å skyte stevne på onsdag 19.3 eller torsdag 20.3. Påmelding er ved oppmøte, fra kl 18:00. Håper selvsagt flest mulig får muligheten til å prøve seg!

Uka etter (uke 13) er det 4. og siste runde i Vestfold Cup’n som da avholdes hos Slagen Skytterlag. Som vanlig er det påmelding ved oppmøte, fra kl. 18:00. Dagene det skytes da er mandag 24.3 og tirsdag 25.3. For oss blir det nok best å skyte på mandagen og ha ordinær trening på tirsdag!

Sammenlagt resultater finner dere her.

14.02.2014

Referat fra 2. runde i Vestfold Cup - denne gang fra Andebu

Merkelapp Referat
0

image

På tirsdag og torsdag ble det avholdt 2. runde i Vestfold Cup. Denne gang var det Andebu som var arrangør. Igjen var det mange skyttere som fant veien, og hele 77 skyttere deltok. Av disse var hele 45 ungdomsskyttere!! Veldig bra!

Fra Nøtterø deltok også mange, noe vi er svært glade for. I klasse Aspirant skjøt Kaj Tomas Anders-Macleod 235. Nå begynner samlingene å sitte godt! Videre skjøt også Alea Pinto 228. Under ser vi to glade aspiranter

IMG_3829

I klasse Rekrutt kom Camilla Håkedal på en flott 2. plass med 332, mens Hanna Håkedal fikk 320 og landet på en fin 4. plass. Sigurd Linnehol fikk 232 og Fredrik Wikerøy 223.

Sigurd og Fredrik fikk også unngjelde for at Bob ikke hadde trent omgangsskyting med flere “stans”-kommandoer!! Når vi har trent omgangskyting hos oss, har vi skutt 10 skudd på 2. minutter med riktig utgangsstilling og det hele. Uheldigvis har vi ikke trent med andre klasseskyttere som har kortere skytetid (klasse 2-5 har kun 75 sekunder kontra normalt 120 sekunder på 10 skudd). Sigurd og Fredrik stoppet derfor ved første “staaaans”, og rakk ikke alle skuddene. Dette skal vi selvsagt trene mer på under trening!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas meget gode 347 og fikk en delt 2. plass. Sunniva Marthinsen fikk flotte 243 og 6. plass.

I klasse Junior fikk Emil Berntsen 335 og havnet på en fin 3. plass, mens Kim var hakket bak med 334 på 4. plass.

Vi gratulerer alle skyttere med flott innsats!

03.02.2014

Første runde av Vestfold Cup vel gjennomført på Sem!

Merkelapp Referat
0

Hele 94 skyttere i alle klasser fant veien til Sem over to dager, og det var en herlig stemning på banen både for skyttere og foresatte! Veldig gøy å se så mange nye skyttere!

SNAGHTMLa11576

Fra Nøtterø var det mange skyttere som deltok, og blandt annet skjøt Aspirant Alea Pinto sitt første stevne. Hun var naturligvis veldig spent i begynnelsen, men det løsnet fort! Flotte og tette serier og hele 225 på første stevne!! Her er Alea like før det braker løs

IMG_3774

I samme klasse skjøt Sigurd Linnehol gode 233.

Mange flotte resultater ble det også i de andre klassene. I klasse Rekrutt skjøt Camilla Håkedal 244 og endte på en flott 2. plass. Søsteren Hanna skjøt 238 og fikk en 3. plass. Fredrik Wikerøy skjøt og godt og fikk 232. Han hadde meget flotte og tette serierer, så nå handler det om innstilling av børsa!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas Voith flotte 248 og endte på en 3. plass, mens Nora Backlund skjøt 242 og fikk en 10. plass. Sunniva Marthinsen fikk 240 og en 13. plass.

I klasse Junior fikk Emil 240 og en 2. plass, og Kim Johansen fikk 235 og 6. plass.

Gratulerer alle sammen!

Neste uke (uke 7) er det Andebu som avholder Vestfold Cup, og de har skytedager tirsdag 11.2 og torsdag 13.2. Med andre ord blir det sannsynligvis torsdagen som passer best oss.

Klikk her for å se alle individuelle resultater fra Sem og her for å se sammenlagt-resultatene for hele cupen.

26.01.2014

Referat fra Viken 1 i Hallingby - ikke helt Nøtterø skytterlags dag :-)

Merkelapp Referat
0

image

Da har Hanna og Camilla Håkedal, Kim Johansen, Emil Berntsen, Andreas og Bob Voith fra Nøtterø gjennomført Viken 1 15 meter på Hallingby. Det ble dessverre ikke helt dagen for noen av oss, noe som selvsagt synes på resultatene nedenfor.

I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 338, noe som holdt til en 13. plass. Kim Johansen fikk i samme klasse 333 og landet på en 19. plass. Kristian Eidal fra Sigdal vant klassen med 345.

I klasse Rekrutt skjøtt Camilla best og fikk 333 og en 12. plass, mens Hanna fikk 329 og en 16. plass. Klassen ble vunnet av Hanna Hunstad fra Sigdal med meget sterke 349.

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas 344 og landet på en 12. plass. Klassen ble vunnet av Jeanett Hegg Duestad fra Sem med meget sterke 350.

Det kan nevnes at Bob skjøt i klasse 2 og fikk 324 og landet på en 11. plass.

Sånn er det i skyting det i skyting folkens! Noen ganger har man dagen og andre ganger ikke! Vi ønsker alle hverandre bedre lykke neste gang!

PS! Et flott “plaster” er at hele 3 klassevinnere kom fra Vestfold - noe vi alle gleder oss over! Gratulerer til Jeanette (vinner ER), Emil Engen i klasse 2 med 345 og til Line Camilla Næss fra Styrvoll med seier i klasse 4!

Alle resultatene for Viken 1 kan du se her.

23.01.2014

Referat fra Klubbmesterskapet 2014 15m - tirsdag 21. januar!

Merkelapp Referat
0

image

Da var tiden kommet til årets klubbmesterskap på 15 meter og ordinær trening ble byttet ut med uformell konkurranse. Tilsammen 16 skyttere i forskjellige klasser deltok. Som vanlig var det mye god skyting - også blant våre yngste skyttere!

Nancy Marthinsen og Junid Anita Hansen sørget for at det var både kaffe og vafler i kafeteriaen og mange tok seg tid til å sitte ned og slappe av litt før og etter skyting. Flott! Morten Flaatten og Tor Nystuen sørget for data-visning og premieutdeling. Toppers!

I klassen Aspirant skjøt 7 skyttere, og blant disse nevnes at Kaj Tomas Anders-Macleod fikk flotte 235! Han har nok fått drahjelp ved at han har deltatt på alt som har vært av stevner i 2014, og derved fått mye mer stevnetrening enn mange andre aspiranter. Hva menes med stevnetrening? Les gjerne artikkelen Stevnetrening - hva er det og hvordan skiller det seg fra vanlig trening? I denne sammenhengen er det for våre yngste skyttere viktig å ikke tenke for hardt på konkurranse. Skyting er primært en hobby vi driver med fordi vi liker det og du skyter derved først og fremst for deg selv og ikke for andre.

I klasse Rekrutt vant Camilla Håkedal med gode 241 foran Hanna Håkedal på 235 og Fredrik Wikerøy hakket bak på 234.

I klasse Eldre Rekrutt vant Andreas Voith med meget sterke 249 foran Sunniva Marthinsen med flotte 246. Rett bak på 245 kom Nora Backlund! Andreas ble også årets innehaver av vandrepokalen Kølners pokal.

I klasse Junior hadde vi også poeng-duell mellom Emil Berntsen som vant med meget gode 244 foran Kim Johansen på tilsvarende gode 243. Veldig bra skyting juniorer!!

Tilslutt neves det at Janicke Tollefsen skjøt 215 i klasse 1 - med mange gode samlinger! Rent teknisk er hun fremdeles aspirant, men vil starte i klasse 1 når hun ønsker å rykke opp i konkurranse-klasser.

Flott skyting folkens! Vi gratulerer alle skyttere med vel gjennomført skyting! Vi håper også at dette var en god stevne-opplevelse og håper at flest mulig ønsker å delta på kommende stevner etterhvert! I den sammenheng nevnes det at vi skal ha en intern “Vestfold Cup” mellom Sem, Andebu, Nøtterø og Slagen. Stevnene foregår på følgende dager og ukenummer;

Sem – onsdag og torsdag uke 5
Andebu - tirsdag og torsdag uke 7
Nøtterøy - onsdag og torsdag uke 12
Slagen - mandag og tirsdag uke 13

Dere får selvsagt mer info når tiden nærmer seg for cupen :-)

Alle resultatene for Klubbmesterskapet finner du her.

20.01.2014

Referat fra fantastiske stevner i Andebu og Sem - Meget flotte resultater fra våre unge skyttere!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 18. januar var det duket for ungdomsstevner i henholdsvis Andebu og Sem. Og for en herlig dag det skulle bli!!

IMG_3701

13.01.2014

Referat fra helgens stevner (Kongsberg, Flesberg og Samlagsstevnet i Slagen). 2. og 3. plass til Camilla og Hanna på samlagsstevnet!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 11.1 dro jente-trioen Sunniva Martinsen, Camilla og Hanna Håkedal på stevner til henholdsvis Kongsberg og Flesberg. Først ut …

Flesberg

image

I klasse rekrutt skjøt Camilla skjøt 239 og 94 i omgangen, tilsammen 333. Dette holdt til en god 6. plass! Hanna var uheldig og fikk kun 4 skudd registrert i første serie og skjøt derved 220 og 93 i omgangen, tilsammen 313. Det ble 14. plass på Hanna.

I klasse Eldre Rekrutt opplevde Sunniva rene marerittet hvor reimen hadde løsnet fullstendig siden innskytingen på torsdag. De aller fleste skyttere i ungdomsgruppa benytter håndstopper-reim og ikke splitt-reim, noe som ikke gjør det enklere å foreta grov-innstilling heller (les forøvrig her hvordan det gjøres). Naturlig nok ble Sunniva svært preget av dette, og måtte stå over fler lag før hun endelig kunne skyte med reimen igjen. Da klarer kun å skyte meget gode 240 tross trykket hun akkurat har opplevd! Imponerende! Med 96 i omgangen endte Sunniva på 336 og fikk en 9. plass. Takk til Flesberg skytterlag for velvillig innstilling til å bytte lag for Sunniva.

Alle resultatene fra Flesberg finner du her.

Kongsberg

image

Her var det kun Camilla og Hanna som deltok. Camilla skjøt flotte 241 og fikk en fin 6. plass. Hanna skjøt 229 fikk 14. plass.

Alle resultatene fra Kongsberg finner du her.

Samlagsstevnet i Slagen

image

På søndag var det duket for samlagstevne. Arrangør var Slagen skytterlag.  Spesielt hyggelig når noen av aspirantene også våger seg utpå, og Kaj Tomas Anders-Macleod skjøt flotte 221. Spesielt de to første seriene hans var flotte!

I klasse Rekrutt skjøt Camilla Håkedal flotte 240 og fikk en herlig 2. plass. På 3. plass kom søster Hanna med 235! Fredrik Wikerøy skjøt 232 og fikk en fin 5. plass. Klassen ble vunnet av Ole Gunnar Holland Knutsen fra arrangørklubben Slagen. Gratulerer!!

I klasse Eldre Rekrutt vant Jeanette Hegg Duestad fra Sem med meget flotte 250. Andreas Voith skjøt gode 246 og fikk en 6. plass. Nora Backlund skjøt gode 243 og fikk 9. plass, mens Sunniva Marthinsen fikk 238 og en 16. plass.

I klasse Junior skjøt Kim Johansen fine 238 og fikk en fin 4. plass. Emil Berntsen skjøt 229 fikk 7.plass.

Mye bra skyting folkens og gratulerer til alle sammen!

Her er alle resultatene fra samlagsmesterskapet!

06.01.2014

Referat fra Vintersamlingen på Hvarnes 4. - 5. januar 2014

Merkelapp Referat
0

image

Kim Johansen, Emil Berntsen, Fredrik Wikerøy og Andreas Voith brukte årets første helg på Vintersamling i Hvarnes. Ca. 35 ungdommer fra hele Vestfold Skyttersamlag var samlet på lørdag og søndag for et dyp-dykk i skyting, med masse teori og  praktisk skyting.

30.12.2013

Andreas Voith debuterte som NSF-skytter på 50 meter - og vant klasse U13!

Merkelapp Referat
0

image

I ungdsomsgruppa til Nøtterø Skytterlag skyter vi definitivt mest DFS-skyting. I senior-delen av skytterlaget har vi imidlertid svært gode miniatyr-skyttere (som Nils Petter Håkedal, Harald Enger, Bjørn Egil Hansen, Bjørn Håkedal, Tor Nystuen ++). Søndag 29.12 dro derfor hele 8 skyttere fra Nøtterø til Alfhallen på Kløfta og 50 meter-stevne. Andreas- og Bob Voith, samt Jonas Berg debuterte som NSF-skyttere.

En av detaljene som skiller NSF fra DFS er definitivt våpnene. Mens vi i DFS typisk bruker Sauer STR 200, Mauser, Aspirantrifle og Anschutz, er våpen som eksempelvis Bleiker og Walther representert i NSF.  Under ser dere en Bleiker (bilde snappet fra Berg Presisjon)

Sportsrifte

Disse geværene kan justeres og tilpasses mye! Klikk for større bilde.

For oss som er vandt med DFS, er det uvandt med NSF-klasser og skyteprogram. Andreas havnet i klasse U13, mens Bob havnet i V45. Vi skjøt begge “liggende match” og derved kun liggende skyting. Selv om vi var påmeldt “lag”, bar imidlertid tid selve skytingen mer preg av å “gjør deg klar, og skyt når du er klar”. Ingen ild-kommandoer, og “styr tiden selv” (antar at det er en eller annen alarm ett eller annet sted, om man overskrider skytetid …). I tillegg kunne man i “liggende match” gjerne skyte mer enn 1 gang!

Isteden for 3 minutter med prøveskudd, hadde vi hele 15 minutter til rådighet. Når vi følte oss klare for MATCH, trykket vi bare på monitoren og vips - så var matchen i gang. Andreas hadde 30 minutter tilrådighet på 30 skudd, mens Bob hadde 55 minutter tilrådighet på 60 skudd. Det er fritt opptil den enkelte skytter hvordan han/hun vil skyte innenfor denne tiden. Dette medfører at du ser skyttere som reiser seg og slapper av litt mellom sine egen-valgte serier, mens andre slapper av liggende. For skyttere med minitatyr-våpen innebar det at skyttere ofte justerte ett og annet på våpenet mellom seriene. Seniorene skjøt “utvidet match” som bestod av 20 skudd stående, 20 skudd knestående og hele 60 skudd liggende, og spesielt mellom stillingsskifte ble det justert mye!

Selve skytingen opplevdes av Andreas ikke som så veldig forskjellig. Han hadde ingen problemer med å skyte 30 skudd, og ble egentlig ganske raskt ferdig. Imidlertid opplevde han at det var ganske “lett” å få 9’ere, og skulle 10’ern sitte, måtte man virkelig konsentrere seg (størrelsen på 50-meter skiva er også mindre enn 15 meter, og jeg hørte noen sa at 9,3 her ville blitt 10.0 på 15 m DFS skive). Andreas vant med 290 (av 300), eller 304,9 medregnet desimaler. Imponerende!

Bob synes det var ganske slitsomt å skyte 60 skudd. Nakken sa tydelig i fra at kinn-støtten åpenbart ikke var optimalt justert, og synet protesterte også etterhvert. 9’ere, 8’ere og en og annen 7’er haglet :-) Vanskelig - men gøy! Han havnet også på sisteplass i sin klasse med 563 (583,4). Ha ha, det kan kun gå fremover!! Gratulerer til brødrene Håkedal med 589 på Nils Petter og 582 på Bjørn. Jeg skal forsøke å gi dere bedre konkurranse etterhvert :-) Selv om det er mulighet til å skyte fler runder i liggende match, så var ikke det noe tema for nakken til Bob, he he!

Dere finner alle resultater her.

27.12.2013

Referat fra Nissestevnet hos Sem Skytterlag - 27.12

Merkelapp Referat
0

Denne flotte gjengen fra Nøtterø Skytterlag (Kaj, Camilla, Hanna, Kin, Andreas, Sunniva og Kim) …

IMG_3582

… samt Eirik

IMG_3576

…deltok alle på Sem Skytterlags tradisjonsrike Nissestevne 27.12. Herlig stemning med premier til alle, og gratis grøt til alle skyttere etter skyting. Herlig! Spesielt flott var det at apirantene Eirik Gjessing og Kaj Tomas Anders-MacLeod deltok. Begge holdt imponerende kontroll over spenningen og skjøt riktig godt begge to!

For første gang klarte også en fra Nøtterø å skyte ned blinken! Ikke så rart, da “klypa” som holder blinken også er svart, og naturligvis like over den øverste blinken i juletreet!

Takk til Sem Skytterlag for flott initiativ og vel gjennomført arrangement - nok en gang!

15.12.2013

Meget god skyting av Sunniva, Camilla, Hanna og Emil i Søndre Modum og Sigdal!

Merkelapp Referat
0

Flere ungdomsskyttere tok turen til Søndre Modum og Sigdal Lørdag 14.12.

image

I Søndre Modum (klikk her for hele resultatlisten) og i klasse Rekrutt skjøt Sunniva Marthinsen flotte 242 og fikk 8. plass. Camilla Håkedal skjøt 237 og fikk 9. plass. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Emil Berntsen gode 247 og fikk 12. plass. I Klasse Aspirant skjøt Hanna Håkedal gode 242! Gratulerer til alle!

image

I Sigdal (klikk her for hele resultatlisten) satte Sunniva ny personlig stevne-rekord med meget gode 246 på 25 skudden. Like bak med meget gode 244 lå Camilla Håkedal! I omgangen trakk Camilla det lengste strået og skjøt gode 98, mens Sunniva fikk 95. Camilla endte derved opp med 342 og Sunniva med 341, og henholdsvis 9. og 8. plass. Meget flott jenter!! I klasse Eldre Rekrutt skjøt Emil gode 245 og gode 99 i omgangen, og 344 til sammen. I denne harde klassen holdt dette til en 15. plass. I klasse Aspirant skjøt Hanna 238!

Vel gjennomført skyte-helg folkens!

03.12.2013

Referat fra helgas stevner, Oslo Open og Alfhallen helgen 30.11 - 1.12 2013

Merkelapp Referat
0

Denne helga var det kun Andreas Voith som dro på stevner, og helgen 30.11-1.12 ble noen av de største innendørsstevnene i landet arrangert. Oslo Open arrangeres av Nordstrand Skytterlag …

image 

… og endte opp på 795 skyttere. På så store stander er det masse liv og røre, og foruten mange spente skyttere, er det minst like mange spente foreldre. I tillegg finner man mange boder, som Stenvaag, Dagfinrud, skytterbrille-tilpassing, skytepropp-tilpassing(!) og treningssystemer. Under ser dere noen av de 20 skyteskivene. Nordstrand Skytterlag fremstår også som meget profesjonelle og dyktige i sitt arrangement, og alt glir på skinner.

image

25.11.2013

Referat fra helgens stevner i Østfold, først Rakkestad så Sarpsborg

Merkelapp Referat
0

Lørdag 23.11 dro Sunniva Marthinsen og Andreas Voith over “på den andre siden” og deltok i to stever. Tåka lå tett over Oslo-fjorden og den skulle ikke gi oss bedre sikt utover dagen heller. Vi hadde håpet at vi skulle se litt på turen nedover for å bli litt mer kjent, men den gang ei! Første stevne ut var Rakkestad, og etter ca 2 timers tur var Sunniva klar. Hun skjøt fine 239. På laget etter skjøt Andreas og han skjøt meget flotte 249. Sunniva endte på en delt 12 plass og for Andreas holdt 249 til seier, like forann Maria Engen Skogly fra Røyken og Hurum med 248.

Neste stevne var Sarpsborg, hvor Andreas igjen skjøt 249 (med 9,9’er). Sunniva skjøt gode 240. Maria beholdt roen og skjøt rett og slett fullt hus - 250! Maria på første plass og Andreas på andre. Sunniva kom på en god 10. plass. Under ser vi to flotte ungdommer fra Nøtterø:

image

Alle resultatene finnes på DFS sine sider for henholdsvis Rakkestad og Sarpsborg stevnene. Av en eller annen grunn er ikke Sarpsborg-stevnet ranket riktig. Bruk derfor denne lenken istedet.

18.11.2013

Referat fra helgas stevner i Sande og Drammen. God skyting tross mange klikk-skudd!

Merkelapp Referat
0

I helga (17.11) var det muligheter for 2 stevner, hvor det ene foregikk i Sande skytterlags flotte anlegg i Sandehallen, og det andre i Riflen/Skogers litt mer tilårskomne anlegg midt i Drammen by. Fra ungdomsgruppa var det ikke så mange som skjøt fra Nøtterø denne gangen.

image

I Sande, som forøvrig feiret 150 års jubileum, skjøt Camilla Håkedal 334 (med gode 240 på 25-skudden!) og fikk tilslutt en 8. plass i klasse rekrutt. I samme klasse fikk Andreas Voith 348 og landet på 3. plass bak våre gode skytterkolleger fra Røyken og Hurum skytterne Maria Engen Skogly og Arne Johan Rasch Hansen Jr  som hadde henholdsvis 349 og 348. Hanna Håkedal fikk gode 237 i klasse Aspirant skjøt Hanna Håkedal fine 237. Vi gratulerer!

image

I Riflen/Skogers anlegg midt i Drammen var det kun Andreas som skjøt, og der fikk han også 3. plass med gode 345 bak Riflen/Skogers egen Rolf Magnus Rinde med 346 og Regine Langbakk fra Røyken og Hurum med 346. Vi gratulerer igjen. Forøvrig artig å skyte sammen med skyte-legender i Rinde-familien!

Kan nevne at Bjørn Egil Hansen fra Nøtterø skjøt flotte 343 i klasse 5 og en 4. plass, mens Bob Voith fikk 249 i Sande og 244 i Riflen/Skoger, og vant klasse 1. begge steder (jiiha!). Neste år er det klasse 2, så da skal Bob nok få brynt seg litt Smilefjes

Klikk-skudd i begge våpen!

image

Når vi testet ammunisjon forrige uke, kom den blå Eley Team LOT 01162 ganske godt ut (kun ett kasteskudd på 100 skudd). Bildet over er imidlerid fra et klikk-skudd vi opplevde under test-skytingen!

På grunn av de gode samlingene i både Andreas og Bobs våpen, skjøt både Andreas og Bob med denne LOT’n i helgas stevner. Under Riflen/Skogers stevne opplevde Bob klikk både under prøve- skuddene og under den første serien. Da klikka samme patron to ganger – selv etter at jeg raskt snudde den rundt (og hvorfor kan det holde å snu den rundt for å få den til å virke? Les mer om det her!)! For min egen del medfører selvsagt klikk umiddelbart til en stresssituasjon. Instinktivt får jeg lyst til “å bare trekke av for å se om skuddet virker”, noe jeg heldigvis klarer å holde meg fra å gjøre! Men det er ingen tvil om at man får dårlig tid om man opplever klikk! I Riflen/Skoger-stevnet hadde vi innendørs-program og derved 2 minutters skytetid på første serie, så jeg rakk akkurat å få fyrt avsted det siste skuddet. Hadde vi skutt utendørsprogram med 1 1/2 minutt skytetid, hadde jeg kun fått av sted 4 skudd!! Unødvendig å si at man blir frustrert når dette skjer.

I Sande opplevde Andreas at 2 forskjellige skudd klikket på 10 skudden hvor det er 3 minutters skytetid. Han fikk også akkurat fyrt av sted det siste skuddet under stans-kommandoen. Selvsagt ble også han noe frustrert.

Spørsmålet til slutt er om dette er et kjent problem med Eley Team, eller om det bare er denne LOT’n.

11.11.2013

Referat fra Nøtterø-, Sem og Andebustevnene 10.11.2013

Merkelapp Referat
0

En flott skytehelg er gjennomført, hvor hele tre stevner var mulig å gjennomføre i vårt nærområde! Våre gode skytterkolleger i Sem og Andebu avholdt sammen med oss selv, trippelstevne.

image

På Sem skjøt Sunniva Marthinsen ny personlig rekord med flotte 241 i klasse Rekrutt og fikk en flott 8.plass, poenget foran Camilla Håkedal på 240 på en delt 9. plass. Kjempeflott!! Hanna Håkedal landet på gode 238 i klasse Aspirant. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Emil Berntsen gode 247! Emil landet på en 12. plass.

 

image

I Andebu skjøt Andreas Voith i klasse Rekrutt meget gode 347 og landet tilslutt på 3. plass! Flott! Camilla Håkedal skjøt gode 245 i hovedskytingen, men var litt uheldig i omgangen og landet på 338 og en 10. plass. Sunniva Marthinsen fikk 333 og endte på en 13. plass. I klasse Aspirant fikk Hanna Håkedal 239. Flott!

image

Til slutt, men ikke minst, avholdt Nøtterø også stevne denne helgen. I klasse Aspirant skjøt Sigurd Linnehol sitt første stevne, og fikk flotte 226 (47 på beste serie!!). Flott stevne-start Sigurd! I samme klasse skjøt Hanna Håkedal 231. Flott det også, selv om Hanna selv ikke var så fornøyd Smilefjes .

I klasse Rekrutt skjøt Andreas Voith 342, Sunniva Marthinsen 332 og Camilla Håkedal 325. Sett fra treneren’s ståsted, virket ingen av rekruttene så fornøyde heller!!!!  Naturlig nok legger skytterne selv ofte listen i forhold til tidligere presentasjoner, og om ikke skytingen for skytteren selv lander på listen, så føler man at det ble dårligere enn forventet. Jeg minner om at vi er mennesker og ikke maskiner.  Det er ikke altid resultatene blir som man håper i forkant. Kanskje nettopp fordi vi skjøt på hjemmebane, er det lett å få litt ekstra forventningspress? Innerst, bakerst i hodet, vet skytteren at kanskje flere i familien sitter å ser på skjermen oppe, samt at det hadde vært godt å slått til akkurat i dag. Dessuten har det ikke vært så mange stevner i høst, og stevne-treningen er derved litt rusten i forhold til våren. Så fortvil ikke kjære skyttere – det kommer bedre dager!

I klasse Eldre Rekrutt fortsatte Emil Berntsen sin gode og stabile skyting, og landet på 344, mens Nora Backlund landet på poenget under 343. Bra! De endte tilslutt på henholdsvis 10. og 13. plass. Husk at ER er en svært krevende klasse, og på Nøtterø hadde vi dette stevnet hele 3 skyttere på topp med fullt hus, hvor Thomas Krågtorp fra Råde “rådet” toppen med 350 og hele 29 innertiere!

Alt i alt folkens har det vært en flott skytehelg! Husk at disse stevnene uansett er svært viktig stevne-trening. Sees på tirsdag.

09.09.2013

Referat fra Skjærgårdsstevnet, samt resultater fra stevnene på Sem og i Slagen! Hint ... rekorder for mange!!

Merkelapp Referat
0

I helgen 7. til 8. september ble det avholdt tre stevner i vår region, med Skjærgårdstevnet hos oss som det naturlige midtpunktet for oss!

En av de fine tingene med dfs.no sine sider, er at de aller fleste resultater havner der. Tidligere måtte man kikke i allverdens Word og PDF filer for å finne resultatene. Nå klikker du enkelt og greit på “Resultater” lenken på www.dfs.no forsiden, som vist under;

SNAGHTML1efd571

Der finner du alle resultatene fra Skjærgårdsstevnet 2013, Semsstevnet 2013 og Slagenstevnet 2013.

02.09.2013

Camilla skjøt flotte 245 på Rollag og Veggeli i helga!

Merkelapp Referat
0

Camilla og Hanna deltok på Ungdomsstevnet i Numedal i helga, og Camilla slo til med supre 245! Hele 65 deltagere i klasse Rekrutt og en flott 15 plass til Camilla. Vi gratulerer! På samme stevne slo Hanna til med gode 234. I Flesberg dro Hanna til med meget gode 241 og der fikk Camilla 235. Gratulerer igjen!

Lenker til resultene finner dere her.

28.08.2013

Meget bra skyting på Samlagsmesterskapet i helgen!

Merkelapp Referat
0

I helgen ble det avhold Samlagsmesterskap på Slagen skytterbane. Våre unge skyttere skjøt flott!!

Under ses vinner i klasse Rekrutt Andreas Voith, sammen med Camilla Håkedal som kom på en flott 3. plass. Andreas skjøt 343 og Camilla 339!

image

Foto: Anne Voith

Videre skjøt Sunniva Marthinsen flotte 227 i samme klasse. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Nora Backlund 241 og landet på en god 7. plass. Eldre Rekrutt er som nevnt tidligere en knallhard klasse, hvor hele 3 skyttere fikk 250! I klasse Aspirant skjøt Hanna Håkedal flotte 237!!

Vi gratulerer!!

16.08.2013

Referat fra Landsskytterstevnet 2013 i Oppdal

Merkelapp Referat
0

image

Årets landskytterstevne var lagt til Oppdal i perioden 2. til 9. august. Fra Nøtterø skytterlag var det 18 skyttere påmeldt, hvor Camilla, Andreas, Kim og Emil var påmeldt fra ungdomsgruppa. Som for så mange stevner ellers i år, skulle vinden spille en spesiell rolle i år …

17.06.2013

Fantastisk skyting på Viken 1!

Merkelapp Referat
0

image

I helgen ble Viken 1-stevnet gjennomført på Hovet og Hol's flotte skytterbane! Lenger vekk er det knapt nok mulig å komme innen vår skytterkrets, så etter Emil Engen (Sem) sitt flotte initiativ ble det lagt opp til en overnattingshelg på Geilo. Mange dro opp allerede fredagen, for å slippe den lange kjøreturen like i forkant av skytingen. Så og si alle skyttere med familier, ble inlosjert på Øen Turistsenter i Geilo. Godt å møte alle og takk til Emil for flott initiativ!!

På lørdagen var det innledende 25-skudds skyting. Som vanlig var det litt vind(!) og under slike forhold er det ofte erfaring som avgjør om man får stilt inn våpen godt før skyting, samt om man klarer å se ann hvert skudd i forhold til endringer i vinden eller ikke.

I klasse Rekrutt startet Sunniva med et par skudd som lå til venstre, før hun var uheldig å fikk et skudd som lå ennå mer til venstre. Sunniva viser en flott egenskap ved at hun ikke gir opp, men skyter flotte serier etter den litt uheldige starten med 41. På de neste seriene skyter hun 45, 46 og 95 på 10-skudden og ender opp med 227.

  IMG_4734

Flott innsats fra Sunniva!

Andreas slo virkelig til med fantastiske 249 hvor den eneste 9'eren var 9.9! Nærmere 250 er det ikke mulig å komme! 249 med 15-innertidere holdt til å vinne innledene skyting første dag. Han ledet med ©n innertier i forhold til Maria Engen Skogly fra Røyen og Hurum og skulle følgelig skyte på skive 1 på finaleomgangen dagen etter!

IMG_4733

God grunn til godt smil! 249!!

I klasse Eldre Rekrutt slo Emil Berntsen til med fantastiske 249 han også!! Etter at han har begynt med kal. 6.5 har Emil vist en utrolig flott stabilitet, og i dette stevnet endte han opp på en flott 4. plass på innledenede skyting!

image

Emil med like god grunn til godt smil! 249 på ham også!!!

IMG_4732

Flott skyting er gjennomført!

Herlig skyting alle sammen! Vi gratulerer så mye!!!

På søndagen var det lagskyting og Vestfold troppet opp med to lag. Alltid litt ekstra trykk på slik skyting, da det er sammenlag-resultatet som teller. Vestfold-lag nr. 1 vant lagskytingen og under ser vi vinnerene!

IMG_4744

Andreas, Karoline, Jeanette og Hans Martin. Gratulerer!!

Under alle lag-skytterne! Flotte ungdommer fra Vestfold!

IMG_4737

Vestfold-lag nr. 2 havnet til slutt på en flott 5. plass!

Så kom tiden til finale-skyting. De siste 10 skuddene skal avgjøre hvem som blir mester! Lagene rangeres slik at skytteren som leder, ligger på skive 1, nest beste skytter på skive 2 osv. Det skal ikke så rare fantasien til for å forstå at dette i seg selv skaper et nervepress av dimensjoner. Ikke får skytterne anvist resultatet med det samme heller, for hver skive gjennomgås skudd for skudd i fellesskap på storskjerm og høytaler i etterkant! Man anviser alltid fra siste skive og ender opp med å anvise skive 1. Etter noen anvisninger var det klart at de aller fleste finale-skyttere hadde skjeve serier til venstre og vi var langt fra fulle hus i finale-skytingen. Igjen hadde vinden gjort sitt, men det gjør jo ikke så mye så lenge det er likt for alle. Utrolig spennende! Etter 9 anviste skudd var det klart at Andreas ville vinne om han fikk en 10-er! .... og det ble en 9-er! På grunn av antall innertiere endte Andreas opp på en 3. plass etter Even Grøterud fra Sigdal. Så utrolig små er marginene!! For Andreas ble dette naturlig nok der-og-da en gedigen skuffelse og en utrolig bitter pille å svelge. En liten trøst at premiefangsten ble stor, siden Andreas vant både 25-skudd og 10-skudd!

I finaleskytingen for Eldre Rekrutt var det like spennende, hvor Emil lå på skive 4. På samme måte som for rekruttene, skjedde anvisningen skive for skive, skudd for skudd. Emil satte ny personlig rekord med fantatiske 347!!! På samme måte som Andreas var uheldig med de aller siste marginene, ble Emil rangert til 5. plass med to små innertiere!!! Også her føltes skuffelsen når man er så nære så nære!

Skyting er i så måte ubarmhjertig og veldig små marginer skiller i toppen. Husk at innertieren på 100 meter kun er 3 cm!! Alle skyttere opplever med andre ord at noen ganger er det stang-ut, og andre ganger stang-inn!! Heldigvis! Det er tross alt bedre å skyte så godt at man er i finale enn å ikke være det. Vi er selvsagt utrolig glade og stolte over den gode skytingen våre ungdommer presterte på Viken 1.

Her finner dere fulle resultatlister!

02.06.2013

Hanna, Camilla, Emil og Andreas deltok på Norges Cup lørdag 1. juni

Merkelapp Referat
0

I helgen var det Norges Cup stevner på tre baner, Styrvoll, Kongsberg og Rollag og Veggli.  I henhold til værmelderene skulle vi få ganske ruskete vær, men det slo ikke helt til, selv om vi fikk litt vind, litt regn, litt torden og en del sol!

Camilla og Hanna, samt Emil startet sin skyting på Kongsberg. Andreas startet på Styrvoll (se nedenfor). Hele resultat lista finnes her. I klasse Rekrutt Camilla  skjøt 325 og 21. plass og Andreas fikk gode 343 og landet på en delt 6. plass. Emil skjøt sitt første stevne med kal. 6.5 og fikk flotte 345 i klasse Eldre Rekrutt. I den klassen er det som kjent steinhard konkurranse, og hele 11 skyttere hadde fullt hus med 350!! I klasse Aspirant fikk Hanna 227.

I Styrvoll skjøt Andreas på et av de tidligste lagene, og fikk ikke så mye vind før mot slutten. Han klarte på få 347 med tre 9.9’ere. Det holdt til en flott 2. plass. Camilla skjøt 325 i samme klasse  og landet på 21. plass. Emil fortsatte sin flotte skyting med hele 346. Igjen sterk konkurranse det endte på 32. plass. Hele resultat lista finnes her.

Andreas dro også til Rollag og Veggli, hvor han skjøt 343, noe som holdt til en 5. plass. Hele resultatlista er her.

Flott skyting folkens. Husk at all erfaring er viktig. Disse store stevnene gir oss en forsmak på på hva Viken 1 og Landsskytterstevnet vil bringe!

29.05.2013

Klubbmesterskap gjennomført i solskinn ... og ikke uventet litt vind!

Merkelapp Referat
0

Tirsdag 28. mai ble klubbmesterskapet i Nøtterø Skytterlag gjennomført i deilig solskinn og selvsagt … litt vind! For mange av våre ferske skyttere var dette det første stevnet, og naturlig nok var spenningen til å ta og føle på.

Alle aspiranter skjøt i det første laget, og fikk naturlig nok litt ekstra tid til prøveskuddene. Ordinær skytetid på 3 minutter ble litt i minste laget når man skal korrigere for vind. Deretter fulgte en spennende 25 skudd med 3 5-skudd serier (som vi kaller “klassen”), etterfulgt av en 10-skudd (med navnet “grunnlaget”). Vi hadde veldig mye bra skyting hvor de fleste aspirantene så ut til å være ekstra skjerpet. Spesielt Hanna Håkedal og Håvard Reierstad utmerket seg og satte ny personlig rekord med henholdsvis meget gode 239 og 238!

På etterfølgende lag skjøt alle våre rekrutter, og her slo Andreas Voith igjen til med fantastiske 349 i klasse Rekrutt. Rekrutter og alle klassene over, skyter en ekstra 10 skudd (“omgangen”), og derved er topp-score 350. I klasse Eldre Rekrutt slo Kim Johansen til med supre 347! Imponerende skyting folkens!

Noen av våre unge skyttere fikk også smake på “i dag er det ikke helt dagen”-følelsen, og resultatene ble ikke helt som de selv kanskje hadde forventet. Skyting kan sammenlignes med Jenka-dans hvor man sakte men sikkert kommer fremover., samtidig som man hopper bakover også, og i skyting kan man sette ny personlig rekord en dag, for så skyte dårligere de neste dagene. Bob skjøt også i går, og han klarte å skyte i feil skive på Monte Carlo-skytingen!!! Med andre ord – selv om man har mye erfaring, så skal det ikke så mye til for noe ikke går veien!

Husk også at skyting virkelig reflekterer hvordan dagen din har vært. Er du uopplagt, trøtt, trist, sliten eller til-og-med kanskje på vei til å bli syk, så skal det mye til for at du setter personlig rekord den dagen! Skyting handler mye om å være i balanse, og jo mer man skyter, desto mer vandt blir man til å takle forskjellige situasjoner. Ofte er fokus på rutinen og trigger-ord godt å støtte seg på. Dette skal vi øve mer på i de neste treningene!

Derfor – om det ikke helt var din dag i går, så skal vi sammen sørge for at du får fine dager etter dette hvor resultatene blir sakte men sikkert blir jenka-bedre!

21.05.2013

Pinseleieren 2013 vel overstått! Emil vant internstevnene ER-22, Kim slo Emil Engen på Monte Carlo med 10.9, Sunniva og Frank Marcus med nye stevne pers"er og Andreas vant siste stevnet med 249!

Merkelapp Referat
0

SAM_0640

Gjengen fra Nøtterø! Andreas, Kim, Emil, Sunniva og Frank Marcus!

Sunniva Marthinsen, Frank Marcus Nerland, Kim Johansen, Emil Berntsen og Andreas Voith deltok sammen med ca. 25 andre skyttere fra Vestfold på årets pinseleier i Styrvoll. Et par dager i forkant var det meldt fullstendig bedritent vær, og baggene inneholdt nok en del varme gensere, stillongser og tjukke sokker! Men denne gangen var værgudene på vår side, og vi fikk to flotte sommerdager med temperaturer godt over 25 grader!! Herlig!!

13.05.2013

4. internstevne på Sandar og Sandefjords bane avsluttet. Vindskyting ....

Merkelapp Referat
0

Siste internstevne ble avsluttet mandag 13. mai. Denne gang ble stevnet avholdt på Sandar og Sandefjords bane. Fra Nøtterø dro Hanna og Camilla Håkedal, Sunniva Marthinsen, Nora Backlund, Emil Berntsen, Kim Johansen og Andreas Voith.

Igjen var det krevende vindforhold for våre kal. 22 skyttere, og i dag var det Emil Berntsen som klarte meget flotte 245. Andreas Voith fikk 241, og det holdt til seier. Sunnvia fikk en super 48-serie, og ellers flotte samlinger, med en og annen slenger. Hanna skjøt flotte 235, og det landet også Nora på. Camilla lå ann til å slå ny rekord, men var kjempeuheldig med en 3’er. Det merkelige var at Camilla hadde flotte serier ellers, og slett ikke følte at det siste skuddet skulle bli en 3’er ….

Foruten vind, som selvsagt alltid er vanskelig, tror jeg det var fler årsaker til varierende resultater i dag. På standplass la jeg merke til at alle 22-skivene rapporterte konsekvent røde tall, mens 6.5 konsekvent rapporterte inn svarte tall. I Megalink-speak betyr røde tall at treffpunkt-verdiene fra mikrofonene ikke er jevne på skivene. Standplassleder bekreftet at de etter den nye oppdateringen av programvaren, ikke  fikk stilt om skivene fra grovkaliber til finkaliber for 22-skytterene. Alle skjøt derved med grovkaliber-innstilling. Dette betyr igjen at den nødvendige følsomheten i skivenes mikrofoner ikke økes for de betydlig svakere 22-prosjektilene. I korte trekk “hører ikke skiva like godt etter”. Resultene kan derved variere. Uheldig – men det var i alle fall likt for alle!

Det skal sies i denne sammenhengen, at det ikke alltid føles like lett å kontrollere programvaren, og vi har i Nøtterø Skytterlag også slitt med innstillingene, spesielt på 15 meter etter ny programvare ble installert. Mye som skal henge sammen!!

Bilde1

Emil like etter 245!!

Bilde2

Sunniva og Nora i aksjon!

08.05.2013

3. internstevne i Andebu er ferdig. Nøtterø leverte god skyting!

Merkelapp Referat
0

Stedet var denne gang Andebu, og som vanlig var det litt vind og ditto utfordringer for kal. 22!

Emil Berntsen vant sin klasse ER-22 med fine 242, og Kim kom på 7. plass med 232!

Andreas vant sin klasse R med gode 248 og Camilla kom på 3. plass med flotte 240!

I klasse Aspirant skjøt Hanna flotte 237 og Sunniva skjøt sitt første stevne med reim, og fikk 220!

Artig å se at samlingene blir tettere og tettere!!

Vi gratulerer!!!

IMG_2271

Camilla og Hanna Håkedal er akkurat ferdig!

IMG_2273

Andreas Voith og Sunniva Marthinsen i aksjon …

IMG_2274

… sammen med Emil Berntsen og Kim Johansen!

IMG_2275

Glade skyttere etter vel gjennomført 25 skudd. Fra venstre, Sunniva Marthinsen, Kim Johansen, Emil Berntsen og Andreas Voith.

På førstkommende mandag 13. mai er det siste internstevne i denne runden. Det avholdes på Sandar og Sandefjord skytterlags bane. Klikk her for å se banen i kart. Bob møter opp kl 17:00 på skytterbanen for utlevering av våpen, ammo og utstyr. Avreise kl 17:15.

06.05.2013

Stor helg for Andreas i klasse Rekrutt - 3 seiere av 5 mulige!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 4. mai var vi på "den andre siden" og skjøt i henholdsvis Moss og Våler og i Frogn og Drøbak. Fullt referat fra lørdagen finner dere her.  I førstnevnte ble det 343 og tilslutt en 4. plass, mens i Frogn og Drøbak skjøt han fantastiske 349 med 9,9 på siste skudd. Det holdt til seier!! Komplette resultatlister finnes her for Moss og Våler, og her for Frogn og Drøbak! Merk at resultatlistene kommer inn på DFS egne resultat-sider, rent og ryddig og litt enklere enn mange av de halvbakte løsningene som eksisterer hos forskjellige skytterlag!

SAM_0556

Andreas og Jeanette Hegg Duestad fra Sem foran Sande skytterhuset (som skjøt 349 med 9.9!)

Søndag 5. mai bar det innover til Drammens-trakene for å delta i trippel-stevnet “Drammenstreffen”. Akkurat som dagen før, satset vi på at vinden er minst om morgenen, og det viste seg å stemme. I henhold til Yr.no skulle vinden starte på rundt 2 ms og ende på ca. 4 ms etter 12:00. Bedre med 2 ms enn 4 ms!

Første stevne var i Sande, og her skjøt Andreas flotte 347! Foreløpig har jeg ikke sett resultatlistene, men har fått bekreftet på telefon av  det holdt til seier! Fra Nøtterø deltok også Camilla og Hanna Håkedal på dette stevnet, Camilla fikk 233 og Hanna 234 i henholdsvis Rekrutt- og Aspirant-klassen!! Supert!!! Jeg har som sagt ikke sett resultatlistene ennå så jeg ser ikke plasseringen til Håkedal søstrene. Oppdatering kommer!

Neste stevne var Asker. Her var det igjen litt lumsk vind som kom bakfra og dro over myra uten at vimplen ved skivene reagerte nevneverdig. Vindvimplen som stod midtveis var dessverre ikke mulig å se fra alle plassene. Andreas skjøt 343 og han var overbevist om at det ikke holdt. Men lumsk vind var det nok for alle, for 343 holdt til delt første plass! Camilla Håkedal skjøt flotte 336 og endte på en topp 5. plass!! Hanna Håkedal skjøt 218 i klasse Aspirant. Hun var uheldig å skyte to skudd i feil skive. Det opplever alle skyttere før eller siden Hanna!! Komplette resultatlister finner dere her.

Siste stevne i Drammenstreffen var hos Røyken og Hurum. Vinden var nå oppe i 4 ms og i tillegg ikke stabil. Andreas fikk 342 og endte på en 4. plass. Resultatlistene finner dere her.

Vi gratulerer!

Å skyte med kal. 22 i vind er som kjent ikke lett, og en av de største utfordringene for skytterne er at man mister kontrollen og skuddene går øyensynlig i “hytt og gevær”. Resultatene blir kjapt skadelidende og man skyter naturligvis ikke opp mot sitt beste. Det er derfor ekstra utfordrende å gjenkjenne fremgangen med vindskyting. Andreas følte at 343 ikke kom til å holde, og på Røyken stevnet ble det 342 med en 8’er og mange 10.0’ere. Andreas følte selv at det ikke var så bra, men det er jo det!! 342 er bedre enn lavere poengsummer!! Om man i vindskyting etterhvert klarer å skyte 10.0 så er det bedre enn 9.9!!! En 8’er i et vindkast er bedre enn en 7’er osv! Trening og atter trening med vind vil etterhvert bevistgjøre skytteren om at det faktisk går bedre, selv om man ikke skyter nye rekorder! Etterhvert blir skytteren også bedre til å observere vindvimplene, og vente med å avfyre skuddet om vindkula står på.

04.05.2013

Andreas skjøt 349 med 9,9 på siste skudd hos Frogn og Drøbak!!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 4. mai dro Andreas på “Frigjøringsstevnene” til henholdsvis Moss og Våler samt Frogn og Drøbak. Begge stevnene går over flere dager, og er i ikke ferdig før i morgen søndag 5. mai.

Igjen var det “vind-skyting”, og i Moss og Våler skjøt vi i det første laget, nettopp for å forsøke å komme vinden litt i forskudd. Andreas begynte med litt skeive prøveskudd, og den første serien bar også preg av at han ikke hadde kommet helt inn. På 25 skudden fikk han gode 245, spesielt vinden tatt i betraktning. På omgangen  fikk han 98, og endte dermed opp på 343. Etter første dag ligger han på en flott 2. plass (resultatlisten er her). Skytterne som ligger på de tre første plassene skjøt alle på samme lag som Andreas, så det kan tyde på at vindforholdene ikke ble bedre ut over dagen!

Vi dro videre til Frogn og Drøbak, hvor Andreas virkelig slo til. 250 på 25-skudden og 99 på omgangen!!! Det absolutt siste skuddet var 9,9!! Nærmere 350-klubben er det ikke mulig å komme!

Andreas gravkort

Gravkortet fra Frogn og Drøbak for Andreas

image

Andreas og Kevin Andr© Jacobsen fra Sem på Moss og Våler-banen

PS! Det kan i samme slengen nevnes at Jeanette Hegg Duestad fra Sem (Eldre Rekrutt) skjøt seg inn i den gjeve 350-klubben! Les mer om dette på Sem Skytterlags side her. Bra skyting fra Vestfold-siden!!

Vi gratulerer med meget god skyting!

03.05.2013

Andre internstevne gjennomført på Styrvoll

Merkelapp Referat
0

Torsdag 2.5 mai dro Sunniva, Nora og Andreas til Styrvoll for 2. internstevne i Vestfold Skyttersamlag. Solen skinte og temperaturen var ikke såå gal, ca 10 grader!! Det viste seg etterhvert at det blåste ganske mye rett forann standplass, og for våre 22 kal. skyttere ble det en viss utfordring å stille inn. Kastevinder gjorde at den ene serien gikk til venstre, mens den andre til høyre – ikke lett!!

Sunniva skjøt i aspirant-klassen, og fikk 226 – Bra!!!! Nora fikk høyest poengsum av våre med 241, mens Andreas fikk 238. For Andreas sin del holdt dette til seier!!! Med andre ord var det fler rekrutter som slet med vinden i dag også. Nora går som Eldre Rekrutt inn i konkurransen “Beste 3 av 4 stevner”, hvor premieutdelingen går av stablen på Pinseleieren.

SAM_0546

Sunniva og Nora forbereder skyting!

 

SAM_0547

Nå er det like før …

SAM_0549

…og her er vi i gang…

28.04.2013

Holmestrand og Omegn- og Slagen stevnene godt gjennomført tross vind! Pluss noen tanker rundt vind.

Merkelapp Referat
0

Slagen

image

Nora Bachlund skjøt meget flotte 345 på Slagen i Eldre Rekrutt!! Dette holdt til en flott 5. plass! Med tanke på vinden som lett tar tak på Slagen så er dette imponerende.

Camilla Håkedal slo også til med solid skyting med sine flotte 147 på første 15 skudd, og endte på 329 og en super 4. plass i klassen Rekrutt!!

Andreas Voith hadde ikke helt dagen og “sloss mot vinden”, og landet tilslutt på en 8. plass med 320. Hanna fikk 223 i klassen Aspirant! Emil Berntsen hadde også en stri tørn med vinden og skjøt kun 25 skudd og landet på 231. Alt i alt var Slagen en tøff utfordring denne dagen!

Fulle resultatlister fra Slagen finner du her.

Noen tanker rundt vind

For 22 kal-skyttere er vind noe av det mest utfordrende vi kan bryne oss på! Sjekk værmelding så man er forberedt!

Er det er meldt vind i løpet av dagen, så starter dagen ofte litt roligere. Med andre ord, jo tidligere man skyter på dagen, jo større er sjangsen statistisk sett for at vinden er hakket roligere. Les mer om vind her og les mer om Why is it more windu at night? Jeg kjenner til at skyttere bevist forholder seg til dette, og melder seg på så tidlig som mulig. Det beste er selvsagt å se hvordan værmeldingen er akkurat når du skal skyte, og i denne artiklen var det omvendt. Kraftig vind om morgen, og så avtagende, så det er ingen faste regler!!

Et annet aspekt er selvsagt det å kunne “kjenne på vinden”, og så godt man kan forutse hvordan vinden vil oppføre seg kommende serie.  Det første du må fastslå er; Hvilken retning/side kommer vinden fra? Kommer vinden fra høyre, må du være forberedt på å stille mot høyre for å kompensere. Om vinden tar seg opp under serien i forhold til hva den var under prøveskuddene, så skru et par tre knepp mot høyre med det samme. Et alternativ som mange også bruker er at man rett og slett sikter litt over mot høyre på blinken. Sjangespill? Selvsagt, men det er kun ved å oppleve vinden at du kan finne dette ut selv. Andreas opplevde å få flotte prøveskudd i senter før omgangen, hvor selve omgangen resulterte i en flott samling rundt 8'er og 9’ere!

Holmestrand og Omegn

På Holmestrand og Omegn var det hakket roligere, og Andreas skjøt flotte 343. Det holdt til en flott 2. plass! I samme klasse kom Camilla på en god 7. plass! Resultatlisten for rekruttklassen finner dere her . I klassen Eldre Rekrutt landet Emil Berntsen på 11. plass. Full liste er her.

IMG1

Hanna og Camilla like før skyting på Eplerødbanen!

IMG2

Andreas og Emil like etter skyting på Eplerødbanen!

26.04.2013

Første internstevne vel gjennomført på Sem!

Merkelapp Referat
0

Hele 7 skyttere fra ungdomsgruppa dro på det første “internstevnet” som ble avholdt på Sem Skytterlagsbane. Under ser du alle bortsett fra Emil Berntsen og Kim Johansen som dro før premieutdelingen!

IMG_2234

Fra venstre ser vi Frank Marcus Nerland, Sunniva Marthinsen, Andreas Voith, Hanna og Camilla Håkedal!

Herlig innstilling og godt humør, og ikke minst god skyting preget stevnet, selv om vi hadde litt vekslende vind.

Camilla skjøt stevnets beste 50-serie med 10.5 og innover!! Hun endte på en flott 3. plass i rekruttklassen!! Søsteren Hanna skjøt sin første 50 serie til avslutning!! Sunniva skjøt flotte samlinger, og det er artig å se at treffene blir mer og mer sentrert! Frank Marcus skjøt sitt første stevne med reim, og fikk meget bra samlinger. Spesielt den andre serien var veldig god, og så skulle det “bare” gjøres en liten innstilling mot høyre. Vips, så hadde han uheldigvis fått stilt til den andre siden! Dette vil alle skyttere oppleve fra tid til annen, så her er det viktig å ta med seg læringen! Andreas skjøt 149 og vant dermed rekruttklassen!!

I eldre rekrutt skjøt Emil Berntsen flotte 246, mens Kim fikk flotte 239. Litt mer uheldig med vinden!

Flott skyting folkens og Gratulerer til alle!

Under vi Frank Marucs i aksjon;

IMG_2225

… og her er Sunniva;

IMG_2224

… og tilslutt Andreas;

IMG_2226

 

Neste internstevne er neste Torsdag 2. mai på Styrvoll. Vi bruker ca. 1 time opp dit, og med tanke på rush-trafikk bør vi sannsynligvis starte rundt 16:30 fra Loferød. Flott om man møter opp litt i forkant så vi får tatt ut våpen, skytterklær og ammo.

13.04.2013

Kanskje vi trekker ut førstkommende Tirsdag 16.4? Ta med ekstra tøy! Pluss litt om kommende stevner

Merkelapp Aspirant Referat Stevner
0

Nå er det ikke så lenge før vi endelig begynner med uteskyting. Kanskje vi ser om det går allerede til førstkommende tirsdag 16.4. Ta derfor med litt ekstra tøy, så du ikke fryser på banen – om vi velger å gå ut.

Når man går ut fra 15 meter til 100 meter, må vil stille på siktet slik at vi ikke skyter under skiven. Jeg har skrevet mer om dette i artiklen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter? Vi hjelper selvsagt til her!

For aspirantene del, vil jeg ha grov-tilpasset reimene slik at vi så vidt kan begynne å skyte med reim. Ikke forvent for mange skudd denne dagen Smilefjes

Kommende stevner

Allerede til helgen Søndag 21.4 avholdes tre stevner i Telemark

Bø stevnet, Telemark. 16.4 - 21.4. Påmeldingsfrist 14.1

Notoddenstevnet 2013. Telemark, 18.4-21.4, Påmeldingsfrist 16.4

Sauheradstevnet 2013. Telemark, 19.4-21.4. Påmeldingsfrist 19.4

Søndag 28.4 avholdes vårstevner på to baner i Vestfold:

Vårstevnet til Holmestrand og Omegn Skytterlag. Påmeldingsfrist 25.4

Vårstevnet i Slagen 2013 ,Slagen Skytterlag. Påmeldingsfrist 26.4

Felles for alle stevnene er at påmelding foregår via DFS sine sider. I den sammenheng trenger man skytter id, som man får fra skytterlaget. Jeg har akkurat bestilt dette for alle som har bestilt reim. Sikkert noen fler som ønsker dette, så det tar vi også på førstkommende trening!

04.03.2013

Camilla på 3. plass i feltstevne på Eplerødbanen med 27 treff!

Merkelapp Referat
0

Flott 3. plass til Camilla i Rekrutt og veldig god skyting! Pappa’n Bjørn vant Stang-skytinga også!! Veldig artig at noen unge prøver seg på felt-skyting. Som nevnt mange ganger, felt-skyting er noe helt annet enn bane-skyting! Gratulerer begge to!

06.02.2013

Klubbmesterskapet gjennomført! Nora vant Kølners Pokal!!

Merkelapp Referat
0

image

Nora Backlund! Bildet er snappet fra Nøtterø Skytterlags side!

Se komplett liste her! http://www.skytterlag2.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=79156

Nora skjøt fantastiske 248 med 11 sentrum og vant Kølners Pokal! Andreas var like bak med 248, men med 9 sentrum! Gratulerer!!

Vi startet med et skyteskole-lag hvor vi tok det litt roligere i svingene, men likefullt fikk kjenne på stevne-nervene. Sunniva Marthinsen skjøt flotte 239!!

Veldig mye annen bra skyting også. Camilla Håkedal slo til med flotte 242 i Rekruttklassen, noe Kim Johansen også gjorde i Eldre Rekrutt-klassen, tett etterfulgt av Simen Torgersen på 241, Noah Hansen på 240 og Emil Berntsen på 239!

13.01.2013

Referat fra Vestfoldmesterskap, Andebu, 13. januar 2013

Merkelapp Referat
0

Nøtterø hadde flotte dager på Vestfoldmesterskapet, hvor flere unge skyttere hadde flotte plasseringer.

Hanna Håkedal skjøt flotte 224 i klasse Aspirant, med bla 48, 47 og 46 på 15 skudden. Husk at hun kun har skutt med reim fra jul, så dette er råbra!

I klasse Rekrutt skjøt søsteren Camilla Håkedal også flotte 324, med 47, 47 og 46 på 15 skudden og landet til slutt på en kjempeflott 8. plass!! Videre skjøt Nora Backlund 343 (!!!) og ledet lenge klassen. Nå er hun kommet i siget!! Andreas Voith klarte 346 med 16 innertiere og vant derved klasse Rekrutt. Nora landet derved på en kjempeflott 2. plass. Vi gratulerer med gull og sølv!!

I klasse Eldre Rekrutt er det som kjent knallhard konkurranse, og Kevin Jacobsen og Jeanette Hegg Duestad fra Sem, stakk av med seieren med henholdsvis 348 og 346. Emil Berntsen skjøt seg opp til en råflott 5. plass med 335!! Vi gratulerer igjen!

Av våre tidligere juniorer, nevner vi også Kjetil Fiske som fikk en god 23 plass. 50 på liggende og 50 på knestående i 15. skudden. Da er det “bare” å finpusse på den krevende stående stillingen!

Nøtterø skytterlag hadde god dag også i andre klasser. Vi gratulerer formann Tor Nystuen med seier i klasse 3-5 med flotte 343 og hele 19 innertiere, Willy Enger med seier i klasse V73 med råsterke 348, og Finn Tore Knutsen med flotte 246!!

Klasseseier i 4 klasser! Bra!!

(Bob skjøt også i klasse 1, og fikk en 2. plass med 239 – ut av 4 deltagere…  spør ham neste gang om konkurransenervene er under kontroll … NOT, ha ha ha!)

07.01.2013

Nissetreffen vel gjennomført. Første stevne for Sunniva, Frank Markus og Benjamin!

Merkelapp Referat
0

3. juledag (27.12) ble årets tradisjonelle nissestevne avhold på Sem skytterlags bane. Fra Nøtterø dro Emil og Andreas og ikke minst tre av våre aspiranter. Nissestevnet er et topp stevne å begynne med, da det er veldig uformelt. Vi skyter på en spesiell blink, hvor vi kun skal kunne plassere ett skudd i hver. Blinken har form som et juletre;

image

Dette er ikke lett, så for å holde kontroll på hvilken blink du har skutt på, får du et lite brett med blink og tomhylser. For hver blink du skyter på, tar du vekk en hylse;

image

Under ser vi skytterne i aksjon;

IMG_1802

Emil på skive 2 og Andreas på skive 4. Frank Marcus synes såvidt på skive 5.

IMG_1801

Frank Marcus og Benjamin på henholdsvis skive 5 og 6.

IMG_1800

Sunniva på skive 7.

Artig stevne, med premie og grøt til alle. Takk til Sem. Bra arrangmenet som alltid

12.11.2012

Seier til ungdomsskytter fra Nøtterø på både Sem og Nøtterøy og flott deltagelse i Andebu!

Merkelapp Referat
0

Andreas Voith hadde flott progress søndag 11.11, og startet med 246 på Andebu-stevnet.  Det holdt til en fin 4. plass. På Sem økte Andreas med ennå 2 poeng, og skjøt 248 som holdt til seier. Tilslutt stod Nøtterøstevnet for tur og der økte han med ennå 2 poeng. For første gang på stevne ble det fullt hus med 250 poeng! Dette holdt også til seier. Under ser vi to stolte vinnere av henholdsvis ER, Miriam Bjerklund og Andreas, begge med 250 poeng!

image

Denne helgen var det også mye annen god skyting fra Nøtterø skyttere. På Nøtterøstevnet skjøt Nora Backlund flotte 244 og landet på 10. plass. Camilla og Hanna Håkedal skjøt også flott i ASP klassen og ikke minst var det positivt at Fredrik Wikerøy (som fremdeles går på skyteskolen!) også deltok.

Kjetil Fiske skjøt flotte samlinger på Andebustevnet, men var dessverre noe uheldig. Med hele fire 9.9'ere landet han på 243 og en 7. plass. Hadde han hatt litt mer flaks med 9.9’erne, så hadde han raskt kommet høyere på resultatlisten.

I Andebu skjøt og søstrene Håkedal og der fikk Hanna 239 og Camilla 234. Flott skyting jenter!!

04.09.2012

Referat fra Ungdomsstevnet 2012 i Numedal

Merkelapp Referat
0

Fra 31. august til 2. september gikk et av de større stevnene i den søndre halvdelen av Norge av stabelen.

image

Ungdomsstevnet er et samarbeid mellom skytterlagene Flesberg og Rollag og Veggli. Stevnet tar høyde for å være det nest største stevnet for ungdom etter Landsskytterstevnet, og det kom skyttere fra hele sør-Norge.

Les mer for fullstendig referat

31.08.2012

Resultater fra Samlagsmesterskapet på Nøtterø 2012 er her!

Merkelapp Referat
0

Om du klikker her finner du hele resultatlisten fra Samlagsstevnet 2012 som ble avholdt på Nøtterø.

Gratulerer til våre skyttere!!

28.08.2012

Samlagsstevnet 2012 gjennomført på Nøtterøy i helgen!

Merkelapp Referat
0

image

I helgen gjennomførte Nøtterøy Samlagsstevnet 2012, og våre ungdomsskyttere gjorde sitt til at det ble en god dag!! I år valgte vi å kjøre hele stevnet på ©n dag, noe som gjorde at det skjedde rimelig mye samtidig. Skytterne våre sanket fler medaljer og premier, og ovenfor ser vi Espen og Emil sammen med veteranene Signe og Willy. Vi kommer tilbake med endelige resultater!

16.08.2012

Rapport fra Landskytterstevnet på Voss!

Merkelapp Referat
0

Landskytterstevnet er uten tvil det største skytter-arrangementet i Norge. Over 5000 skyttere deltar og med familier blir det over 20000 personer! I år blir landskytterstevnet avholdt i Voss, hvor vi fikk skyte på et fantastisk nytt skyteanlegg, hvor både 200 og 100 meter banene var sprengt inn i fjellet. Mange var spent på om dette kunne skape spesielle virvelvinder om det skulle blåse opp, men det rakk vi aldri å teste, da det i praksis var fullstendig vindstille i Voss den perioden vi var der!!

03.05.2012

1. internstevne avholdt på Nøtterø - pluss litt om vind!

Merkelapp Referat
0
Ca. 30 ungdomsskyttere fra samlaget skjøt sitt første internstevne 2012 på Nøtterø skytterbane i dag. Flott vær, riktignok med litt vrien vind for første lag, og deretter stille. Dette betyr selvsagt mest for våre .22 skyttere. 6.5 skytterene har ingen problemer med dagens vind.

God tips for de kommende internstevnene, kan være å sjekke Yr.no. Om vi eksempelvis skulle ha skutt på lørdag, og vi ikke var bundt av tildelte skytetider;


A picture named M2
Legg merke til hvordan vinden er mest intens mellom 6 og 12 på formiddagen (10 m/s), og hvordan den avtar til 7 m/s fra 12 til 18. Etter kl 18 er det kun 4 m/s. Så om vi kunne velge skytetid, så er det sannsynligvis enklest etter kl 18!

Et annet tips er å følge med på vind-vimplene som henter mellom standplass og skivene. Om du ser at disse "kaster på seg", fra side til side, så er det ofte vanskelige forhold uansett. Du vil oppleve at du kanskje stiller til venstre under prøveskytingen, for så å havne for langt til høyre på første serie. Forsøk å ha et halvt øye på vimpelen, og forsøk å skyte når den er rolig (jepp, jet vet det - MYE lettere å si enn å gjøre - men øvelse gjør mester!!!). Derfor - Ikke vær redd for å trene når det blåser. Det er kun da  du lærer å observere og korrigere for vind!

Merkelapper