« Vår! | Hoved| Første internstevne på 100-meter"n avholdt - Hanna og Camilla med seier i hver sin klasse! »

Flott skyting i Telemark og Østfold!

Merkelapp Referat
0

Helgen 23. til 24. april var det flere stevner og velge mellom. På “vår” side var det stevner i Notodden, Bø og Sauherad, og på Østfold-siden var det stevner i Fredrikstad og Skjeberg.

Felles for alle stevnene var at det var en viss utfordring med vind, og for våre yngste skyttere med kaliber .22 blir det da ekstra utfordrende. Det er derfor imponerende skyting av rekrutt Hanna Håkedal som skyter 341 i Bø i Telemark, og derved lander en flott 2. plass, like bak vinner Thomas Breivik med 342! I samme stevne vandt søster Camilla klasse Eldre Rekrutt med gode 348 med hele 25 innertiere!

I Sauherad dro Camilla til med knallsterke 350 og hele 31 innertiere! Dette holdt til en flott 1. plass!! Hanna fikk 340, kun ett poeng bak vinner Kristian Storenes med 341. Hanna landet på en 5. plass.

Tilslutt var det Notodden hvor Camilla fikk flotte 349, noe som ga en 4. plass. Hanna fikk 338 og landet også en 4. plass.

På Østfold-siden deltok Andreas Voith i sitt første junior stevne med kaliber 6,5. I Fredrikstad skjøt han flotte 345, noe som ga en 6. plass. I Skjeberg ble det 338 og en 10. plass.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper