« Ny artikkel om "Hvor når bør en aspirant klassesettes?" | Hoved| Østfold og frigjøringsstevner i Moss & Våler samt Frogn & Drøbak, 10. mai. »

2. Internstevne for ungdom gjennomført hos Nøtterø 7. mai 2015

Merkelapp Referat
0

image

Torsdag 7. mai gjennomførte vi 2. internstevne for ungdom hos oss! Mange skyttere fra vestfold samlet på ett brett! Uheldigvis fikk vi trøbbel med skive 3 – sannsynligvis er en av mikrofonene skutt i stykker! Dette medførte dessverre forskyvning for noen skyttere og det beklager vi selvsagt!

I klasse Aspirant så vi gode tendenser, selv om litt ustabile vind-forhold nok lagde litt større utfordringer for dem. I tillegg er det selvsagt ikke bare-bare å delta på stevner heller, og nervene meldte seg også på! Utrolig viktig å huske at vi tar dette rolig, trening for trening og stevne for stevne. Det viktigste er å ha det gøy!!

Flere av våre skyttere gjorde det bra på dette stevnet også. I klasse Rekrutt kom Hanna Håkedal på 2. plass med 238 og Daniel Dølør på 4. plass med 229. Flott!

I klasse Eldre Rekrutt tok Nøtterø gull, sølv og bronse! Andreas Voith vant med 249 og 16 innertiere, tett fulgt av Camilla Håkedal, med 249 med 13 innertiere. På 3. plass kom Sunniva Marthinsen med 246. Poenget bak med 245 kom Fredrik Wikerøy, som endte på 5. plass . Topp skyting folkens!

I klasse Junior kom Kim Johansen på en flott 2. plass, tett fulgt av Emil Berntsen på 3. plass, begge med 241, men henholdsvis 10 og 7 innertiere! Flotters!!

Neste internstevne er hos Andebu, tirsdag 12. mai. Siden det er på en tirsdag , utgår ordinær trening den dagen!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper