« Ny personlig rekord for Sunniva Marthinsen i Lågencup!! 347 i Styrvoll og 346 i Kongsberg!! | Hoved| Camilla fikk 3. plass i to stevner i helga! Emil fikk 3. plass i Andebu og 4. plass i Sandefjord! »

Pass på at det er fritt for olje i innfestingen av løp og låsekasse i Sauer 200 STR

Merkelapp Tips Sauer
0

Etter noe forskjellig presisjon de siste ukene (bla en merkelig serie i Lunde, hvor resultatet var 349 med 19 innertiere og 7 10.0 og 1 10.1 !! Enten senter, eller nesten “ute” … veldig spennende å se på i alle fall!!), bestemte jeg meg for å sjekke om skjefteskruene hadde løsnet eller om det var noe annet som ikke stemte. Momentet i skjefteskruene var OK, så det måtte være noe annet. Og voila, det var relativt mye olje på løpet og i innfestingen av løpet i låsekassen. Se bildene under:

Photo 28.06.14 14 41 31Photo 28.06.14 14 41 53Photo 28.06.14 14 42 03

Det skal IKKE være olje her!! Se eksempelvis Service og vedlikeholdstips for Sauer 200 STR (side 4, midt på siden). Rødsprit ble brukt for å fjerne all olje, og så er alt satt sammen igjen. Blir spennende å se om det påvirker presisjonen ved kommende trening og stevner!

Hvordan har det så kommet olje her? Løpet er nytt av året, og vi har forsøkt å gjøre så mye som mulig “riktig” (vi er fullt klar over at man entrer omtrendt religiøse tilstander når man snakker om innbrekking av nytt løp ….) når det gjelder innskyting av løpet. Hensikten er å få lengst mulig levetid og best mulig presisjon. Som en av flere elementer, har jeg satt løpet inn med olje like etter skyting, mens løpet ennå er varmt. Dette momentet har hatt litt element av av “felt-pussing” over seg, ved at jeg har noen pussepropper, olje og pussestang i bilen. Pussingen har derved skjedd i baksetet av bilen, og uten pussestokkinnføring som jeg normalt sett bruker ved puss hjemme. Det skjer ikke igjen … for å si det sånn!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper