« Referat fra 2. runde i Vestfold Cup - denne gang fra Andebu | Hoved| Andreas vant Vestfold Cup i klasse ER, Camilla på 2. og Hanna på 3. plass i klasse R, og Emil på 2. plass i J!!! »

Camilla og Hanna skjøt Viken-1 felt i Styrvoll!! Pluss Vestfold Cup hos oss onsdag og torsdag uke 12.

Merkelapp Referat
0

I vår ungdomsgruppe er det dessverre ikke så store aktiviteten rundt felt-skyting (dvs skyting ute og mot figurer). For mange blir denne perioden derfor en relativt rolig periode stevne-messig. Søstrene Håkedal er imidlertid er flott unntak, og de drar på felt-stevner! I helga har det vært Viken 1 Feltstevne i Styrvoll, og Camilla skjøt 26/10 og ligger foreløpig på en 3. plass. Hanna skjøt 23/7 og ligger på en foreløpig 5. plass. Flott jenter!!!

I Uke 12 skal det avholdes 3. runde i Vestfold Cup’n og det er vi som er arrangør. Foruten ordinær trening på tirsdag 18.3, blir det mulighet for å skyte stevne på onsdag 19.3 eller torsdag 20.3. Påmelding er ved oppmøte, fra kl 18:00. Håper selvsagt flest mulig får muligheten til å prøve seg!

Uka etter (uke 13) er det 4. og siste runde i Vestfold Cup’n som da avholdes hos Slagen Skytterlag. Som vanlig er det påmelding ved oppmøte, fra kl. 18:00. Dagene det skytes da er mandag 24.3 og tirsdag 25.3. For oss blir det nok best å skyte på mandagen og ha ordinær trening på tirsdag!

Sammenlagt resultater finner dere her.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper