« Referat fra Viken 1 i Hallingby - ikke helt Nøtterø skytterlags dag :-) | Hoved| Referat fra 2. runde i Vestfold Cup - denne gang fra Andebu »

Første runde av Vestfold Cup vel gjennomført på Sem!

Merkelapp Referat
0

Hele 94 skyttere i alle klasser fant veien til Sem over to dager, og det var en herlig stemning på banen både for skyttere og foresatte! Veldig gøy å se så mange nye skyttere!

SNAGHTMLa11576

Fra Nøtterø var det mange skyttere som deltok, og blandt annet skjøt Aspirant Alea Pinto sitt første stevne. Hun var naturligvis veldig spent i begynnelsen, men det løsnet fort! Flotte og tette serier og hele 225 på første stevne!! Her er Alea like før det braker løs

IMG_3774

I samme klasse skjøt Sigurd Linnehol gode 233.

Mange flotte resultater ble det også i de andre klassene. I klasse Rekrutt skjøt Camilla Håkedal 244 og endte på en flott 2. plass. Søsteren Hanna skjøt 238 og fikk en 3. plass. Fredrik Wikerøy skjøt og godt og fikk 232. Han hadde meget flotte og tette serierer, så nå handler det om innstilling av børsa!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Andreas Voith flotte 248 og endte på en 3. plass, mens Nora Backlund skjøt 242 og fikk en 10. plass. Sunniva Marthinsen fikk 240 og en 13. plass.

I klasse Junior fikk Emil 240 og en 2. plass, og Kim Johansen fikk 235 og 6. plass.

Gratulerer alle sammen!

Neste uke (uke 7) er det Andebu som avholder Vestfold Cup, og de har skytedager tirsdag 11.2 og torsdag 13.2. Med andre ord blir det sannsynligvis torsdagen som passer best oss.

Klikk her for å se alle individuelle resultater fra Sem og her for å se sammenlagt-resultatene for hele cupen.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper