« Klubbmesterskap tirsdag 21.1 kl. 18:00 | Hoved| To nye rekrutt-rifler på plass (Sauer 200 STR Rekrutt)! »

Referat fra Klubbmesterskapet 2014 15m - tirsdag 21. januar!

Merkelapp Referat
0

image

Da var tiden kommet til årets klubbmesterskap på 15 meter og ordinær trening ble byttet ut med uformell konkurranse. Tilsammen 16 skyttere i forskjellige klasser deltok. Som vanlig var det mye god skyting - også blant våre yngste skyttere!

Nancy Marthinsen og Junid Anita Hansen sørget for at det var både kaffe og vafler i kafeteriaen og mange tok seg tid til å sitte ned og slappe av litt før og etter skyting. Flott! Morten Flaatten og Tor Nystuen sørget for data-visning og premieutdeling. Toppers!

I klassen Aspirant skjøt 7 skyttere, og blant disse nevnes at Kaj Tomas Anders-Macleod fikk flotte 235! Han har nok fått drahjelp ved at han har deltatt på alt som har vært av stevner i 2014, og derved fått mye mer stevnetrening enn mange andre aspiranter. Hva menes med stevnetrening? Les gjerne artikkelen Stevnetrening - hva er det og hvordan skiller det seg fra vanlig trening? I denne sammenhengen er det for våre yngste skyttere viktig å ikke tenke for hardt på konkurranse. Skyting er primært en hobby vi driver med fordi vi liker det og du skyter derved først og fremst for deg selv og ikke for andre.

I klasse Rekrutt vant Camilla Håkedal med gode 241 foran Hanna Håkedal på 235 og Fredrik Wikerøy hakket bak på 234.

I klasse Eldre Rekrutt vant Andreas Voith med meget sterke 249 foran Sunniva Marthinsen med flotte 246. Rett bak på 245 kom Nora Backlund! Andreas ble også årets innehaver av vandrepokalen Kølners pokal.

I klasse Junior hadde vi også poeng-duell mellom Emil Berntsen som vant med meget gode 244 foran Kim Johansen på tilsvarende gode 243. Veldig bra skyting juniorer!!

Tilslutt neves det at Janicke Tollefsen skjøt 215 i klasse 1 - med mange gode samlinger! Rent teknisk er hun fremdeles aspirant, men vil starte i klasse 1 når hun ønsker å rykke opp i konkurranse-klasser.

Flott skyting folkens! Vi gratulerer alle skyttere med vel gjennomført skyting! Vi håper også at dette var en god stevne-opplevelse og håper at flest mulig ønsker å delta på kommende stevner etterhvert! I den sammenheng nevnes det at vi skal ha en intern “Vestfold Cup” mellom Sem, Andebu, Nøtterø og Slagen. Stevnene foregår på følgende dager og ukenummer;