« Referat fra helgens stevner (Kongsberg, Flesberg og Samlagsstevnet i Slagen). 2. og 3. plass til Camilla og Hanna på samlagsstevnet! | Hoved| Klubbmesterskap tirsdag 21.1 kl. 18:00 »

Referat fra fantastiske stevner i Andebu og Sem - Meget flotte resultater fra våre unge skyttere!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 18. januar var det duket for ungdomsstevner i henholdsvis Andebu og Sem. Og for en herlig dag det skulle bli!!

IMG_3701

Begge arrangører hadde slått seg sammen, slik at vi både skulle få sammenlagt-resultater og en spennende finale-skyting! På grunn av at finale-skytingen skulle foregå på Sem valgte nok de aller fleste å skyte først i Andebu og til slutt i Sem. Det gjorde alle våre skyttere! Derfor - først ut - Andebu!

image

I det aller første laget vårt skjøt en av våre ivrige aspiranter, Kaj Tomas Anders-Macleod. Her er han i aksjon!

image

Artig å se at samlingene blir tettere og tettere! Kaj fikk 224 tilslutt med en flott 93-serie! Under er en fornøyd Kaj med sine første av to fine aspirant-premier denne dagen!

IMG_3699

På laget etter var resten av Nøtterø-banden representert ved Sunniva Marthinsen, Hanna og Camilla Håkedal, Emil Berntsen og Andreas Voith.

IMG_3701

I klasse Rekrutt skjøt Hanna 323, og Camilla skjøt 337 (flotte 242 i hovedskytingen). Det holdt til en henholdsvis 4. og 7. plass for Håkedal-sisters. I klasse Eldre Rekrutt skjøt Sunniva flotte 241 i hovedskytingen og fikk tilsammen 334. Det ble til en 16. plass. Andreas Voith slo til for fullt, og skjøt meget sterke 349, noe som holdt til en flott 2. plass! I klasse Junior skjøt Emil Berntsen 335 og fikk en 6. plass.

Som vi ser av bildet nedenfor var det også en del spendte foreldre og foresatte med denne dagen! De unge skyttere vet å gjøre det spennende for oss som ser på også!!

IMG_3700

De forskjellige klassene ble forøvrig vunnet av noen kjente gjengangere i ungdomsmiljøet!! I klasse Rekrutt vant Maria Søta Skogly fra Røyken og Hurum med 349. I klasse Eldre Rekrutt vant Karoline Hustuft Aadne fra Styrvoll med knallsterke 350. I klasse Junior vant Miriam Jeanette Bjerklund fra Holla med 346. Gratulerer til alle!!! Alle resultatene fra Andebu kan du se her.

Over til Sem  …

image

Humøret var helt på topp! Alle Nøtterø skytterne skjøt denne gangen på ett eneste lag, og under ser du alle under klargjøringen

IMG_3707

Fra venstre, Kaj, Camilla, Hanna, Andreas, Emil og Sunniva. Under ser vi skytterne i aksjon!

IMG_3711

Eneste junior denne runden, men som vi ser har Emil allerede funnet en god kne-stilling;

IMG_3713

Stillingen var så god at Emil satte ny personlig rekord med meget gode 242! Det holdt til en flott 6. plass!

Kaj fortsatte sin gode skyting og fikk tre poeng bedre enn i Sem, nå 227. Ennå en pokal vanket!

I klasse Rekrutt skjøt Hanna 234 og Camilla 237, noe som holdt til en henholdsvis 7. og 5. plass. Begge havnet også i det super-spennende Monte Carlo finalen - mer om det om litt! Rekrutt klassen ble igjen vunnet av Maria Søta Skogly fra Røyken og Hurum med 250!

I klasse Eldre Rekrutt skjøt Sunniva flotte 245, noe som holdt til en flott 5. plass. Andreas dro til ennå en gang og skjøt fullt hus med 250!!! Han ble kun overgått av Sems egen Jeanette Hegg Duestad, også med 250, men med fler inner-tiere enn Andreas!

I klasse Junior havnet som nevnt Emil på 6. plass med flotte 242, og klassen ble igjen vunnet av Miriam Jeanette Bjerklund fra Holla med sterke 249.

Til forskjell fra mange andre stevner, hadde Andebu og Sem valgt å a arrangere en felles super-finale, i form av en Monte Carlo skyting (i veldig korte trekk skyter alle skyttere kun ett skudd, og den med dårligst skudd utgår. Til slutt står det igjen en vinner). Det ble derfor fler og fler skyttere og foreldre på skytterhuset til Sem, og for meg minnet dette veldig om tidligere stevner for 30 år siden hvor det var vanlig å vente på premieutdelingen! Herlig stemning, og veldig glade skyttere representert under ved Camilla, Sunniva og Hanna!

IMG_3715

Når uttrekket til finalen var klart (basert på sammenlagt resultatene fra både Andebu og Sem), startet klasse Rekrutt sin Monte Carlo finale. Både Camilla og Hanna var med! Selve anvisningen var super-spennende da vi fikk se skive for skive på storskjerm! På den måten får man virkelig se hvor små marginer det kan være mellom skytterne! Camilla var uheldig med sitt første skudd og måtte derved forlate finalen tidlig (men husk endelig Camilla, at du kom til finalen, det er bedre enn å ikke være i finalen … det går nok mye bedre neste gang!). Hanna holdt imidlertid stand, og var med helt til hun endte på en fantastisk 3. plass!! Finalen ble vunnet av Silje Jeanett Holter fra Moss og Våler foran Maria Søta Skogly fra Røyken og Hurum.

I klasse Eldre Rekrutt var det rå-tett, og masse god skyting! Andreas bet seg fast, og sørget for vannvittig spenning. Først i en omskyting mellom ham og Kevin fra Sem, og dernest når det stod om første plassen. Andreas fikk en 10.0 mens Snorre Fjeld Løberg fra Sandefjor fikk 10.1 og vandt dermed Monte-Carlo!!

I klasse Junior var Emil med, og begynte med et super-skudd. På andre skuddet var han uheldig om måtte derved forlate finalelaget. Men humøret var det ikke noe å si på likevel. Igjen - helt topp å faktisk være med i finalen!! På like liten margin som for Eldre Rekrutt vandt Vivian Gotaas over Thomas Brusnes fra Røyen og Hurum!

Alle resultatene fra Sem finner du her (hvor plasssiffer av en eller annen grunn ikke er med) og her (presselista fra Sem).