« Klubbmesterskap førstkommende tirsdag 28. mai! | Hoved| Hanna, Camilla, Emil og Andreas deltok på Norges Cup lørdag 1. juni »

Klubbmesterskap gjennomført i solskinn ... og ikke uventet litt vind!

Merkelapp Referat
0

Tirsdag 28. mai ble klubbmesterskapet i Nøtterø Skytterlag gjennomført i deilig solskinn og selvsagt … litt vind! For mange av våre ferske skyttere var dette det første stevnet, og naturlig nok var spenningen til å ta og føle på.

Alle aspiranter skjøt i det første laget, og fikk naturlig nok litt ekstra tid til prøveskuddene. Ordinær skytetid på 3 minutter ble litt i minste laget når man skal korrigere for vind. Deretter fulgte en spennende 25 skudd med 3 5-skudd serier (som vi kaller “klassen”), etterfulgt av en 10-skudd (med navnet “grunnlaget”). Vi hadde veldig mye bra skyting hvor de fleste aspirantene så ut til å være ekstra skjerpet. Spesielt Hanna Håkedal og Håvard Reierstad utmerket seg og satte ny personlig rekord med henholdsvis meget gode 239 og 238!

På etterfølgende lag skjøt alle våre rekrutter, og her slo Andreas Voith igjen til med fantastiske 349 i klasse Rekrutt. Rekrutter og alle klassene over, skyter en ekstra 10 skudd (“omgangen”), og derved er topp-score 350. I klasse Eldre Rekrutt slo Kim Johansen til med supre 347! Imponerende skyting folkens!

Noen av våre unge skyttere fikk også smake på “i dag er det ikke helt dagen”-følelsen, og resultatene ble ikke helt som de selv kanskje hadde forventet. Skyting kan sammenlignes med Jenka-dans hvor man sakte men sikkert kommer fremover., samtidig som man hopper bakover også, og i skyting kan man sette ny personlig rekord en dag, for så skyte dårligere de neste dagene. Bob skjøt også i går, og han klarte å skyte i feil skive på Monte Carlo-skytingen!!! Med andre ord – selv om man har mye erfaring, så skal det ikke så mye til for noe ikke går veien!

Husk også at skyting virkelig reflekterer hvordan dagen din har vært. Er du uopplagt, trøtt, trist, sliten eller til-og-med kanskje på vei til å bli syk, så skal det mye til for at du setter personlig rekord den dagen! Skyting handler mye om å være i balanse, og jo mer man skyter, desto mer vandt blir man til å takle forskjellige situasjoner. Ofte er fokus på rutinen og trigger-ord godt å støtte seg på. Dette skal vi øve mer på i de neste treningene!

Derfor – om det ikke helt var din dag i går, så skal vi sammen sørge for at du får fine dager etter dette hvor resultatene blir sakte men sikkert blir jenka-bedre!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper