« Pinseleieren 18.- 21. mai, denne gang på Styrvoll | Hoved| Stor helg for Andreas i klasse Rekrutt - 3 seiere av 5 mulige! »

Andreas skjøt 349 med 9,9 på siste skudd hos Frogn og Drøbak!!

Merkelapp Referat
0

Lørdag 4. mai dro Andreas på “Frigjøringsstevnene” til henholdsvis Moss og Våler samt Frogn og Drøbak. Begge stevnene går over flere dager, og er i ikke ferdig før i morgen søndag 5. mai.

Igjen var det “vind-skyting”, og i Moss og Våler skjøt vi i det første laget, nettopp for å forsøke å komme vinden litt i forskudd. Andreas begynte med litt skeive prøveskudd, og den første serien bar også preg av at han ikke hadde kommet helt inn. På 25 skudden fikk han gode 245, spesielt vinden tatt i betraktning. På omgangen  fikk han 98, og endte dermed opp på 343. Etter første dag ligger han på en flott 2. plass (resultatlisten er her). Skytterne som ligger på de tre første plassene skjøt alle på samme lag som Andreas, så det kan tyde på at vindforholdene ikke ble bedre ut over dagen!

Vi dro videre til Frogn og Drøbak, hvor Andreas virkelig slo til. 250 på 25-skudden og 99 på omgangen!!! Det absolutt siste skuddet var 9,9!! Nærmere 350-klubben er det ikke mulig å komme!

Andreas gravkort

Gravkortet fra Frogn og Drøbak for Andreas

image

Andreas og Kevin Andr© Jacobsen fra Sem på Moss og Våler-banen

PS! Det kan i samme slengen nevnes at Jeanette Hegg Duestad fra Sem (Eldre Rekrutt) skjøt seg inn i den gjeve 350-klubben! Les mer om dette på Sem Skytterlags side her. Bra skyting fra Vestfold-siden!!

Vi gratulerer med meget god skyting!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper