« Holmestrand og Omegn- og Slagen stevnene godt gjennomført tross vind! Pluss noen tanker rundt vind. | Hoved| Andre internstevne gjennomført på Styrvoll »

Kommende stevner - helga 4. og 5. mai er det hele 5 stevner for dem som ønsker å skyte mye!

Merkelapp Stevner
0

Kommende skytestevner finner dere på DFS sine sider her.

Førstkommende tirsdag 30.4 er det ordinær trening til ordinære tider.

Onsdag 1. 5 er det stevne i Sigdal. Så vidt oss bekjent, drar ingen av våre ungdomsskyttere på dette.

Torsdag 2.5 er det tid for det andre internstevnet, som avholdes på Styrvoll Skytterlags bane. Felles avreise fra Lofterød 16:30. Møt opp litt i forkant for uttak av våpen, skyteklær og ammo.

Lørdag 4.5 er det stevner på begge sider av fjorden. Foreløpig har Andreas meldt seg på Frigjøringsstevnet for Moss og Våler, samt Frogn og Drøbak, helholdsvis med skytetid 10:15 og 12:45 respektivt.

Søndag 5.5 er det trippelstevne med fellesnavn Drammenstreffen. Stevnene avholdes i Sande, Asker og Røyken og Hurum. For Andreas sin del, starter vi i Sande med skytetid kl. 09:00, fortsetter til Asker med skytetid kl. 12:00 og avslutter i Røyken med skytetid kl. 14:30. Camilla og Hanna har meldt seg på med skytetid 12:15 i Sande.

Felles for alle stevnene som vises på DFS sine sider er at de krever at skytteren har en såkalt Skytter ID for å kunne melde seg på. Denne IDen får man når man er innmeldt som medlem i Nøtterø Skytterlag. For de som ennå ikke har skytter ID, ta kontakt med Bob, så hjelper han til med påmelding.

Tilslutt nevnes Pinseleieren som avholdes på Eplerødbanen til Holmestrand og Omegn Skytterlag i Pinsen.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper