« Kjøpt ny reim? Hvordan foreta en grov-justering av reimen for aspiranter! | Hoved| Første internstevne vel gjennomført på Sem! »

Endelig ute på 100 meter"n, medlemskap og skytter id, samt kommende stevner.

Merkelapp Aspirant Rekrutt Stevner
0

Endelig ute på 100 meter’n

Forrige tirsdag var første utetrening for våre aspiranter og rekrutter. Mye nytt for aspirantene, både med å stille siktet vesentlig opp (les mer i artikkelen Hvor mye må man stille sikte opp eller ned når man veksler mellom 15 meter og 100 meter? ), samt at de også fikk reim!

Frank Marcus hadde lyst til å skyte en ekstra runde med rekruttene 18:30, og etter litt justering av reimen, fikk han hele 236!!! Neste trening satser vi på å få fler i gang med innledende reim skyting. Husk å ta med reimen! For de som har lyst til å lese litt om hvilke tilpasninger Bob gjorde med reimen, så kan dere lese en artikkelen Kjøpt ny reim? Hvordan foreta en grov-justering av reimen for aspiranter!

Medlemskap og skytter id

Flere av aspirantene har uttrykt at de ønsker å bli medlem av Nøtterø Skytterlag. En av de store fordelene med dette, er at du da blir tildelt en såkalt skytter id som foruten å identifisere deg som skytter, også gjør det mye enklere å melde seg på stevner. Vi anbefaler derfor alle som ønsker å delta på stevner å melde seg inn som medlemmer av Nøtterø Skytterlag. Dere finner innmeldingsblankett her. Fyll ut og ta med til neste trening.

Kommende stevner

www.skyteinfo.no kan dere på høyre side se en oppdatert liste over kommende stevner. Dette er et utvalg av stevnene som passer oss best. Om du ønsker kan du se og laste ned Nøtterø Skytterlags Terminliste for 2013 samt Vestfold Skyttersamlags – Stevner i Vestfold 2013.

For våre aspiranter er de kommende internstevnene veldig interessant, spesielt siden det er en myk start på stevnene, og hvor kun ungdommer fra skytterlagene i Vestfold deltar.  Internstevne nr. 1  er på Sem Skytterlags bane torsdag 25.4. Typisk starter disse klokken 18, så vi regner med at det blir felles avreise For interesserte skyttere ca. kl. 17:15 fra vår egen skytterbane.

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper