« Nissetreffen vel gjennomført. Første stevne for Sunniva, Frank Markus og Benjamin! | Hoved| Referat fra Vestfoldmesterskap, Andebu, 13. januar 2013 »

Vintersamling i Hvarneshallen 5. til 6. januar

Merkelapp Rekrutt
0

Tradisjonen tro var det også vintersamling i Hvarneshallen. Heldigvis var det ikke like kaldt som sist, og hallen var hakket varmere. Fra Nøtterø dro Kim, Emil og Andreas. Bob var med som voksenkontakt (han ble etterhvert instruktør på laserskytingen også …).

I år var vi til og med hakket fler skytterungdommer enn i fjor, og stemningen var hele tiden god og høy.

IMG_1877

Masse teori, praktisk lasertrening og praktisk skyting ble gjennomgått på lørdagen, som ble avsluttet med en uformell konkurranse. Andreas vant med 246 i klasse rekrutt. Kim og Emil deltok begge i Eldre Rekrutt, og fikk en flott 8. og 12. plass. Under ser vi Kim, Andreas og Emil;

IMG_1880

Søndagen fortsatte i samme dur, hvor vi også hadde våpenstell og puss. Rene våpen var resultatet!

Igjen samler samlaget flinke og engasjerende instruktører som virkelig klarer å formidle viktig kunnskap. I og med vi har såpass mye skytefokus over 2 dager, får den enkelte skytter bedre tid til personlig instruksjon, og jeg tror de fleste føler at de får med seg verdifull kunnskap på veien. Også for skyttere som har erfaring, kan det være givende å få repetert og fokusert på viktige detaljer.

Nøtterø skytterlag takker Vestfold Skyttersamlag og Ungdomskomiteen for flott arrangement og engasjement!!

Minner om feltsamlingen som i år avholdes 23. til 24. februar. Da er det råfokus på feltskyting!!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper