« Seier til ungdomsskytter fra Nøtterø på både Sem og Nøtterøy og flott deltagelse i Andebu! | Hoved| Nissetreffen på Sem Skytterlag, 27. desember–kl 11:00 »

Siste trening før jul, Nissestevne 3. juledag og oppstart etter nyttår (og litt om vintersamlingen!)

Merkelapp Informasjon
0

Calendar 2 Information -  GIF - Regular No shadow - 72x72

Siste trening blir tirsdag 18.12 kl 17:00 for Skyteskole-aspirantene, kl 18:00 for våre viderekommende og kl 19:00 for våre juniorer!

I juleferien er det også en pause fra ordinære treninger. Imidlertid vil det være mulighet til å delta på Sem Skytterlags tradisjonelle “Nissestevne”, som avholdes 3. juledag (27. desember). Første lag skyter kl. 10:00 og avsluttes gjerne rundt 14:00-tiden. Dette er et flott og uhøytidelig stevne, hvor vi skyter 15 skudd på et pappjuletre med 15 blinker! Her gjelder det å holde tunga rett i munnen på hvilken blink man har skutt på! Mer info om det i morgen!

Husk å si i fra til Bob i morgen om du ønsker å delta på Nissestevnet!

Etter nyttår starter ordinære treninger opp igjen tirsdag 8. januar. Nå forskyver vi start tidspunktet til kl 17:30 for Skyteskole-elever, 18:30 til våre viderekommende og 19:30 til våre juniorer/klasseskyttere.

Vintersamling 5.-6. januar i Hvarneshallen

Allerede 5.- 6. januar er det vintersamling i Hvarneshallen. Simen Andr©, Kim, Emil og Andreas har meldt seg på, og sammen med Bob blir det en overnattingshelg med skyting i fokus! Informasjon, program, laglister og andre relevante filer legges fortløpende ut på denne siden

Kommende stevner

13.1 – Vestfoldmesterskap 15m, Andebu.

5.2 - Klubbmesterskap 15 M, Nøtterø

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper