« Andebu, Sem og Nøtterøy har 15m stevner 11.11 | Hoved| Siste trening før jul, Nissestevne 3. juledag og oppstart etter nyttår (og litt om vintersamlingen!) »

Seier til ungdomsskytter fra Nøtterø på både Sem og Nøtterøy og flott deltagelse i Andebu!

Merkelapp Referat
0

Andreas Voith hadde flott progress søndag 11.11, og startet med 246 på Andebu-stevnet.  Det holdt til en fin 4. plass. På Sem økte Andreas med ennå 2 poeng, og skjøt 248 som holdt til seier. Tilslutt stod Nøtterøstevnet for tur og der økte han med ennå 2 poeng. For første gang på stevne ble det fullt hus med 250 poeng! Dette holdt også til seier. Under ser vi to stolte vinnere av henholdsvis ER, Miriam Bjerklund og Andreas, begge med 250 poeng!

image

Denne helgen var det også mye annen god skyting fra Nøtterø skyttere. På Nøtterøstevnet skjøt Nora Backlund flotte 244 og landet på 10. plass. Camilla og Hanna Håkedal skjøt også flott i ASP klassen og ikke minst var det positivt at Fredrik Wikerøy (som fremdeles går på skyteskolen!) også deltok.

Kjetil Fiske skjøt flotte samlinger på Andebustevnet, men var dessverre noe uheldig. Med hele fire 9.9'ere landet han på 243 og en 7. plass. Hadde han hatt litt mer flaks med 9.9’erne, så hadde han raskt kommet høyere på resultatlisten.

I Andebu skjøt og søstrene Håkedal og der fikk Hanna 239 og Camilla 234. Flott skyting jenter!!

Legg igjen en kommentar

:-D:-o:-p:-x:-(:-):-\:angry::cool::cry::emb::grin::huh::laugh::lips::rolleyes:;-)

Merkelapper