« Går det å skyte med 22 LR på 200 meter? Litt om kulebaner (ballistikk)! | Hoved| God skyting fra våre ungdommer igjen! Resultater fra Sandar og Sandefjord, samt Styrvoll 1.7 »

Kanaltreffen 2012: Andreas Voith vant alle tre stevnene individuelt, og tok også seieren sammenlagt i klasse Rekrutt!

Merkelapp Stevner
0

På selveste St. Hans dro Mats, Emil, Simen og Andreas på Kanaltreffen, et trippelstevne arrangert av skytterlagene Mælum, Holla og Lunde. Andreas Voith skjøt meget godt og fikk 342 både på Mælum og Holla, avsluttet med knallsterke 347 på Lunde. Under ser vi skivene på Lunde etter 25 skudden;

image

Andreas fikk tilsammen 1031 poeng og vant dermet Rekrutt klassen i Kanaltreffen, foruten at han vant alle tre stevnene individuelt!

Emil Berntsen og Simen Andre Torgersen skytter begge i klasse Eldre Rekrutt, hvor konkurransen kanskje er på sitt hardeste. Det er ikke unormalt at vinneren har 350 poeng. Emil landet på totalt en god 12. plass og hadde 339, 334 og supre 344 (med 247 på 25-skudden)på henholdsvis Mælum, Holla og Lunde.

Simen Andre skjøt seg også opp igjennom mesterskapet og fikk tilslutt en god 14. plass. Han fikk henholdsvis 328, 328 og 335 i Mælum, Holla og Lunde. Simen Andre viser gode takter og fikk blandt annet til en meget god omgang hvor man skyter 10 skudd på kun 2 minutter. Da er det ikke rom for mye fikling med magasinbytte osv!

Vår eldste skytter Mats B Syversen startet med 332 i Mælum, og deretter fortsatte han med en knall-åpning i Holla med gode 148 på 15 skudden og endte totalt på meget gode 341! I Junior-klassen er det også vannvittig hard konkurranse med hele 3 skyttere øverst på 349…. I Lunde skjøt Mats 235 og skjøt ikke siste omgangs-skyting.